ayyy kızlar bu arada subat ayında umre planlıyoruz ınsaallah...
hatta bır sırketle gorustuk ayarladık 2014 de umreye gıdıyorum ınsaallah kızlar.
2012 de haca gıtıım esımle.ama esımın ıznı yetmedıgı ıcın medıneyı goremeden geldım.kısmetse 2014 de gorcem...
darısı gıtmek ısteyen herkese...
haklısın canım geçmişe değil geleceğe bakalım
ben 2014 ocak itibari ile lazer epi. başlicam.
sonra bıraktığım sporuma
sonra kpss hazırlıklarını hızlandırıcamm baklaımm
2014 kpss kazanırsam mükemmel geçecek inş
3.5 yasında ama bıraz daha ara verırsem daha zor olmasından korkuyorum...
Tedırgın oldum sımdı dusunmesemmı acaba...
bende düşünüyorum mutlaka bi kardeş ama korkuyrm nasıl olacak bilmiyorum kızım kreşe tam gün başlarsa adapte olursa düşünürüm.çalışan anne olunca böle oluyo maalesef canm herşeyi ertelemek zorunda kalıyoruz
kızlar sizlere doyum olmaz
görüşürüz
işleri toparlamam lazım
ha birde gelmeyen çok yağmur
gelmeyenlerin cezasını kesmeyi unutma
bende düşünüyorum mutlaka bi kardeş ama korkuyrm nasıl olacak bilmiyorum kızım kreşe tam gün başlarsa adapte olursa düşünürüm.çalışan anne olunca böle oluyo maalesef canm herşeyi ertelemek zorunda kalıyoruz
canım ben bu yıl lazer koltuk altı ve cene bölgemi bitti sayılır tek tük
şimdi bacak ve genital düşünüyorum
yavaştan alıyorum çünkü bende hormon bozukluğu olduğu için garanti vermiyorlar :)
evt spora gidebiliyorsan git
2014 inş hayırlı olur canım benım
evet sukurler olsun allahım ne gunlerdı...
benımkıler cok fena tum dertlerı ogullarımız sozumuzden cıkmasın.bız esımle severek evlendık farklı ıllerdeyız.encok bunu hazmedemedıler.ogulları ılk defa onlara danısmadan bır karar aldıya hanı...bızden sonra evlenen kaynımda bızım gıbı bırbırlerını severek evlendıler az daha kalpten gıdıyorlardı.2 yıl sonra bosandılar.kv heryede oglum bızm onay vermedıgımız bır evlılk yaptı sonunda hatasını anladı vebosadı dıye konusuyomus....kv ve kp bosanma davası acılmadan ogullarınana kız bakmaya basladılar dusunun yanı...
evet çok dua ediyorum zaten aman diyorum artık
her şeyin bir sonu vardır
kendimi yıprattığımla kalacağıma tutuyorum artık kendimi
neyse artık 2013 bana hiç iyi gelmedi
umudum yeni yıl 2014 'eeee
kızlar 2013 sizde nasl geçtii???
canım geçene değil o güne bakalım
eğer sabah kalkıp gidecek bir işimiz
akşam gelecek bir evimiz yiyecek bir kap yemeğimiz
sağlığımız var ise gerisi boş bence
yaşadığımız sürece insanın başına herşey gelir
hepsine şükür diyelim
benım 2013 yılım cok monoton gectı yanıı hep rutındı...
2014 de allah nasıp ederse ınsaallah bır bebek dusunuyorum....
ayyyyyyyyyyyyyyyy...
2013 değerlendirmem :
en hızlı geçen yıldı benim için ,çünkü evlilik koşturmacası içerisinde bi 6-7 ay geçip gitmişti . arabamın borcunu bitirdim ,evlendim , yeni evim yeni eşyalarım oldu , yeni akrabalarım oldu , güzel bir tatil yaptım , en önemlisi sağlıklıydım...
2014 ün daha daha güzel geçmesini diliyorum
ayyy kızlar bu arada subat ayında umre planlıyoruz ınsaallah...
hatta bır sırketle gorustuk ayarladık 2014 de umreye gıdıyorum ınsaallah kızlar.
2012 de haca gıtıım esımle.ama esımın ıznı yetmedıgı ıcın medıneyı goremeden geldım.kısmetse 2014 de gorcem...
darısı gıtmek ısteyen herkese...
bu arada yağmur sen kaybolan yüzükleri bulabildin mi??
Bi gelişme var mı?
rabbim sana ve ailene yaşatmasın ...
yıpratma kendini bak evladın var onu düşün sadece.
Allah bugünümüzü aratmasın ama pek keyifli değildi.
yılbaşından oğlum ameliyat oldu az kalsın elimizde zehirleniyormuş çocuk bir haftadan fazla hastanede yattı.
üstüne bir düşük yaşadım.
rabbim yüzümüze güldü şimdi
fakat 4 aydır oğlumun yemek problemi sağolsun yetiyor
umarım 2014 dilediğimiz gibi geçer...
çok şükürrrr halimize
hayırlısı olsun inşallahhhh
ayyyyy taze gelin ne kadar güzel tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
rabbim herkese nasip etsin inşallah.... Aminnnnnn
hayır bulamadım aramadığım yer kalmadı
eve hırsız girmiş belli ki kapı zaten çok kolay açılıyo
anlamadığım her yer deşilmemiş bence şu altın bulma cihazları varya onla aradılar evde bitek benim yüzüklerim vardı altın alıp çıktılar diye düşünüyorum
çok üzülüyorum kızlar alyansım tek taşım maddiyatını geçtim manevi değeri yüksekti
neyse ii akşamlar bu arada
hayır bulamadım aramadığım yer kalmadı
anlamadığım her yer deşilmemiş bence şu altın bulma cihazları varya onla aradılar evde bitek benim yüzüklerim vardı altın alıp çıktılar diye düşünüyorum
çok üzülüyorum kızlar alyansım tek taşım maddiyatını geçtim manevi değeri yüksekti
canım sana da Allah sabır verdin çocuğuna da acil şifalar inş çarçabuk toparlar yemesi de düzene girer..
2014 hepimize güzel günler getirir.
Kızlar öle bir manzara varki burada ankarada göl olan biyerde çalışıyorum iş yerim göle bakıyor.kar yeşille bütünleşince harika bir görüntü oluşmuş şimdi çıktım bi sigara içtim harika görünüo
canım çok üzüldüm. inşallah bulursun.hayır bulamadım aramadığım yer kalmadı
günaydın hanımlar. çook yorgunuumm. Kızım geceleri ağlayarak uyanıyor 2 gündür. Doğru düzgün uyku yok. Akşamları uykuya geçmemek için direniyor. Saatlerce uğraşıyorum.bir yeri ağrıyor desem gündüzleri iyi. Birde işler felaket yoğunlaştı. Aklımı kaçırıcam.sizide özledim. Sabahın 6 sında kalkıp geldim işe. çok uykusuz ve yorgunum.geçecek bu günler. Elbet.
günaydın hanımlar. çook yorgunuumm. kızım geceleri ağlayarak uyanıyor 2 gündür. doğru düzgün uyku yok. akşamları uykuya geçmemek için direniyor. saatlerce uğraşıyorum.bir yeri ağrıyor desem gündüzleri iyi. birde işler felaket yoğunlaştı. aklımı kaçırıcam.sizide özledim. sabahın 6 sında kalkıp geldim işe. çok uykusuz ve yorgunum.geçecek bu günler. elbet.