kızlllllarrrr ben doctoraaa gidiyommmmm , inş. 4 gibi gelirim yoksada yrn sabanan ögrenirsinizzzzzz
ameliyat saat 15:30 da olacakmış Allahımmm sen eniştemi doğmamış yavrusuna ,güzel ablama bağışla yarabbimmmm
[sıze=3]tamam bekleee lenn bekleee[/sıze]
[sıze=3]ayy hadee hayırlıı haberlerle inşallahh[/sıze]
ameliyat saat 15:30 da olacakmış allahımmm sen eniştemi doğmamış yavrusuna ,güzel ablama bağışla yarabbimmmm
"La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym"
Sabır yarabbi şükürrr !!
Ne gerek vardı bu hareketlere..
Ben şimdi yarı geliyor burda size sallıyom burdann..
Hadi bana alının kızlarrr
bekliyom çıkışa gelllllllllll
o zaman al o kramponları
ama çok komikkkkkk
bekliyommmmmmm
dualarımız sizle cnmmmm
bana mı sabrediyorsun anlamadım ,konuyu uzakktıkça uzatmışsın ,insanı cevap vermek için taciz ediyorsun
valla burda bence kimse alınganlık yarışına girmesin
hepiniz herkese alınıyorsunuz da bana gelince mi ben alıngan oldum
siz alındığınız herşeyi burda paylaşırken gayet güzel ona buna alındım derken ben hiç alındığım bişey bahsetmedim
ama tutup şimdi benim adım alıngan oldu sizinki sabır oldu öylemi
pes doğrusu gerçekten çok komik
hepiniz gayet alıngansınız malesef
başkalarına olan alınganlığınızı benden mi çıkartmaya çalışıyorsunuz anlamadım
siz devam edin bende konu kapandı zaten
evet canım ayaktan olacakkkAminnn cnmm..
Ayağından olucak dimi ameliyatt
bekliyommmmmmm
dualarımız sizle cnmmmm
Susmaa sustukç asıra sana gelecekkk
Teyyy teyyyy
Zaten bana alınırsan sen yasmin, seni çok pis tenhada kıstırırımm haa
HoŞgeldin bacımm topiği hamileler bastııı
Zor bacımm hamile iken çalışmak..
Ne iş yapıyorsun cnm
gerçekten zormuş yaa hemşireyim bide acilde maşallah ayaklarımla hislerim şimdiden koptu. bebeğimde çok hareketli ben yoruldukça hareketleniyor
Serinimoooo
bitti mi derslerrrr
nasılsın bakemmm
anlatı ve anlatı ve
çıkaccamm ben
myheart ile lilyn sizin yüzünden bitmedi bu işler
ama yarın bitirceğimmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşş
Ooo birde acilde hemşiresin zor vallai cnm allah yardımcın olsun.
Nerde yaıyorsun cnm, yaşın kaç tanıt kendini bizee
ameliyat saat 15:30 da olacakmış Allahımmm sen eniştemi doğmamış yavrusuna ,güzel ablama bağışla yarabbimmmm
yane bir gittim ortalık savaş alanına dönmüş ulennnnnnnnn bıktım derse gir çık ama 2 gün izin aldım kızın bakıcısının çocuğu hastalanmış çocuğuna baksın o da biraz bende evde kızımla vakit geçireyim fırsatım olursa girerim babyyy aaaaa şimdi de kamu özel ayırımı olmasınben kamudayım tabii ki de ama şimdi yukarı da Allah var özel sektörün çalışma koşulları (hepsi bir olmasa da) daha zor tabiii
eşimin mecburi hizmeti nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz ... 27 yaşım...
hem gurbetteyim hemde yorgunnnn..... dogum iznini bekliyom büyük bir heyecanlaaa
yane bir gittim ortalık savaş alanına dönmüş ulennnnnnnnn bıktım derse gir çık ama 2 gün izin aldım kızın bakıcısının çocuğu hastalanmış çocuğuna baksın o da biraz bende evde kızımla vakit geçireyim fırsatım olursa girerim babyyy aaaaa şimdi de kamu özel ayırımı olmasınben kamudayım tabii ki de ama şimdi yukarı da Allah var özel sektörün çalışma koşulları (hepsi bir olmasa da) daha zor tabiii
yane bir gittim ortalık savaş alanına dönmüş ulennnnnnnnn bıktım derse gir çık ama 2 gün izin aldım kızın bakıcısının çocuğu hastalanmış çocuğuna baksın o da biraz bende evde kızımla vakit geçireyim fırsatım olursa girerim babyyy aaaaa şimdi de kamu özel ayırımı olmasınben kamudayım tabii ki de Ama şimdi yukarı da allah var özel sektörün çalışma koşulları (hepsi bir olmasa da) daha zor tabiii
bu konuyu kapatalım mı tatlım ne dersin
sen şimdi yarın ve cuma yokmusun buralarda bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?