• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Serinimoooo

bitti mi derslerrrr

nasılsın bakemmm

anlatı ve anlatı ve

çıkaccamm ben

myheart ile lilyn sizin yüzünden bitmedi bu işler

ama yarın bitirceğimmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşş

daha güneş tepedeyken işten çıkıyor

sonra yok lili yok myheartt

ay hiç tencerem kara diyen yok:)

azcık genic gibi 7 ye kadar nöbet tut iş miş kalmaz babyy :)

eşimin mecburi hizmeti nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz ... 27 yaşım...
hem gurbetteyim hemde yorgunnnn..... dogum iznini bekliyom büyük bir heyecanlaaa
hoş geldin canımm oralarda görev yapmak zordur tabi aslen nerelisinnn
amin vefacımm dualarımız seninle

sağol canım benim,,,şimdi babamda duymuş teyzemle eniştem babamıda almış onlarda çıkmış yola,,,işte yakın olunca gidebiliyor insan,,,ben 10 saat e zor:((bide işten izin almasııı cabasıı

Abowww çok uzağızzz bende istanbulll :10:
Eşinn ne görevinde cnm..
Ne zaman doğum iznin, yeni ewlisin sanırım :123:

:))Ahhh İstanbull bende ordaydım ama işte eşim öğretmen martın 17 sinde ayrılıcam izne Allahın izniyle 2,5 yıllık evliyim...

ne yeni ne eskiii. :)))

hoş geldin canımm oralarda görev yapmak zordur tabi aslen nerelisinnn

sağol canım benim,,,şimdi babamda duymuş teyzemle eniştem babamıda almış onlarda çıkmış yola,,,işte yakın olunca gidebiliyor insan,,,ben 10 saat e zor:((bide işten izin almasııı cabasıı

neyse hadi ablana destek kuvvetler yetişiyorr

bu gidişle sana da destek kuvvet gerekecek babyy toplan bakemm

gelimmm oraya

evet ortam gerildi birden :(

canım benim gerginlik her zaman kötü değildir ortama enerji verir tabi uzatmamak kaydıyla o yüzden ben de hemen susuyorum ve başka konuya geçiyorum kızlar sizden aldığım saç tavsiyeleri kuaföre gittim ama kuaför ne güzel saçın var beyazında yok gibi boyamayalım diye beni eve gönderdi yaaaaa:122::122::122::122::122:
hayır saçım da öyle altın ipeği ateş kızılı değil anam babam kahverengi yanii :53::53::53::53:

canım benim gerginlik her zaman kötü değildir ortama enerji verir tabi uzatmamak kaydıyla o yüzden ben de hemen susuyorum ve başka konuya geçiyorum kızlar sizden aldığım saç tavsiyeleri kuaföre gittim ama kuaför ne güzel saçın var beyazında yok gibi boyamayalım diye beni eve gönderdi yaaaaa:122::122::122::122::122:
hayır saçım da öyle altın ipeği ateş kızılı değil anam babam kahverengi yanii :53::53::53::53:

foto foto fotooooooo nerde fotooo ????

Allah yardım etsn canımm

işin zor hakketten :26::26::26::26:

:43::43::43: gerçekten öyle inşallah 1,5 yılımız daha var burda çabucak bitsede gitsekkk :(((
Tşkler iyi dilekler için... burda yaşamak zor hele bu zaman da daha da zorlaştı buralı olmayan biri olarakk :(((

Back
X