• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık anne olmak istiyorum

O zaman daha ciddi tedavilere ve ilaçlara yönelmeniz daha iyi olacak gibi duruyor. En azından eşinizin değerlerinin değişip değişmediğine bakmak için tekrar test yaptırın ve sonra gerekirse tüp bebek.

Merhaba sizlik bişey yokmuş zaten.
Ovülasyon vs yapıp kendinizi germenize gerek yok ki zaten sperm hareketli olsa olur illa ki.
Eşinizin ciddi bi tedavi sürecine başlaması gerekiyor tabi bilemiyorum erkekler ne kullanıyor ama beslenmesini değiştirip takviyeler kullanması gerekiyor.
Tüp bebek için erken denmiş ama doktorlar ne diyo belki de gereklidir aşılama bile tutabilir yani
Ovülasyonu en elverişli günü tespit etmek için yapıyorum aslında. Bazen 14, bazen 13. gün bazen 10. gün oluyor, değişken. Impyrl kullanıyor, aşılama için de hareketli sperm olması gerekiyor. Aşılama önermiyorlar, tüp benek tek çare gibi onun için de erken diyorlar

Amin amin amin tüm isteyenler için🤲🏻
Bizim de 7 ay oldu. Artık yavaştan üzüntü artıyor bizde de. Sorun var mı onu bile bilmiyoruz öyle deniyoruz her ay. Buradaki yazıları okumak iyi geliyor. Aynı isteği duyguyu paylasan insanlarla dertleşmek dualaşmak iyi oluyor.
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız güzel haberi 🌷
Amiiinnn hepimiz inşallah

Artık o kadar yoruldum, umudum o kadar tükendi ki anlatamam. Aylarca ovülasyon takip etmekten, kendimi motive etme konuşmalarından, iki gün gecikse nolur gelmesin diye dua ederek regl olmuş muyum diye tuvalette pineklemekten çok yoruldum. Eşime üzüntümü belli edemiyorum kendinden kaynaklanıyor diye morali bozuluyor. Aileme söyleyemiyorum, annem zaten her ay soruyor. İş yerimdekiler soruyor. Çevremde bebeği olan herkese imreniyorum. Tüp bebek için erken diyorlar 11 ay oldu. Bu ramazan ayının hatrına artık bir evlat nasip etsin bize Allahım. Nolur yardım edin moral verin. Bir mucize olsun
Amh’nız ne durumda eşinizin hiç sperm testi yaptırdı mı. Tüpleriniz açık mı rahim filmi çektirdiniz mi?

AMH 2,91, spermiogram sonucu morfoloji yüzde 4 olması gerekirken 2 çıktı, hızlı hareketli 0. Bunun için 2,5 aydır impyrl ve q10 kullanıyoruz, aynı zamanda bir medet umduk işte keçiboynuzu kürü tüketiyor. HSG çektirdim, tüpler açık.

Amh’nız ne durumda eşinizin hiç sperm testi yaptırdı mı. Tüpleriniz açık mı rahim filmi çektirdiniz mi?

evet dikkat etmeye çalışıyoruz ama ara ara fastfood yiyor işte
Eşimin hipertiroid dönemi vardı ilk zamanlarımızda. Hem yavaş, hem kalitesizdi. 1 seneyi bulmadı. Tiroid de halloldu, diğer sorunlar da. Hala fazla dışardan yediği zaman midesi kötü olur, halsizleşir. Çok etkili beslenme ve uyku. Biz iş yüzünden az uyurduk ama o hep dengelerdi. Ümit olsun size. 5.5 aylık kızımız. İnşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏

Allah bağışlasın ☺️ inşallah bizim de bir mucizemiz olur

Eşimin hipertiroid dönemi vardı ilk zamanlarımızda. Hem yavaş, hem kalitesizdi. 1 seneyi bulmadı. Tiroid de halloldu, diğer sorunlar da. Hala fazla dışardan yediği zaman midesi kötü olur, halsizleşir. Çok etkili beslenme ve uyku. Biz iş yüzünden az uyurduk ama o hep dengelerdi. Ümit olsun size. 5.5 aylık kızımız. İnşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏

• Amin
Reactions: Gao
AMH 2,91, spermiogram sonucu morfoloji yüzde 4 olması gerekirken 2 çıktı, hızlı hareketli 0. Bunun için 2,5 aydır impyrl ve q10 kullanıyoruz, aynı zamanda bir medet umduk işte keçiboynuzu kürü tüketiyor. HSG çektirdim, tüpler açık.
Amh güzelmiş sanırım eş faktöründen kaynaklı bir uğraşma durumu söz konusu. Uzmanla konuşun belki tüp bebeğin dışında bir önerileri uygulamaları olur. İnşallah tez zamanda Allah nasip eder

Fikri olan vardır belki buraya da yazayım 😢 doktor vajinal muayene de pcos teşhisi koydu. Adetliyken test verdim sonuçlarım böyle pcosu destekliyor mu sizce?
E2: 34.12
Total Testeron: 29.60
Fsh: 5.49
Lh: 5.23
Tsh: 2.66
Prolaktin: 7.68
Canım testesteron ve prolaktin yüksek diye düşünüyorum ama hiç stres yapma sağlıklı beslenme ve sporla kontrol altına alabilirsin drun bişey demedi mi bu konu hakkında

Canım testesteron ve prolaktin yüksek diye düşünüyorum ama hiç stres yapma sağlıklı beslenme ve sporla kontrol altına alabilirsin drun bişey demedi mi bu konu hakkında
Ya doktorun yüzünü göremiyorum ki ne randevu var ne de gidince iceri alıyo sonuclarımı dahi gösteremedim. Kapıdan kovdu git randevu al diye alabilsem alırım zaten demi. Böylece kaldı sonuçlar

Ya doktorun yüzünü göremiyorum ki ne randevu var ne de gidince iceri alıyo sonuclarımı dahi gösteremedim. Kapıdan kovdu git randevu al diye alabilsem alırım zaten demi. Böylece kaldı sonuçlar
Kaç yıllık evlisin ? başka Dr şansını dene bakalım o kadar yaptirmissin boşa gitmesinn hem erkenden tedavi olmuş olursun vakit kaybetmezsin

Merhaba canım. Bizde de aynı şeyler var. Eşimden kaynaklı. Bizde alternatif tibba yönelip doktora gittik. Neredeyse 6 ay olacak. Eşimin değerlerine henüz baktirmadik ama büyük ilerlemeler oldu. Ramazandan sonra baktiracak. Bir kitap okuyorum yazıyor ki gebelik olusmuyorsa her iki tarafta da vardır. Şimdi ben tamamen alternatif tıp deneyenlerdenim doktor eşliğinde. Burda yazıp insanları üzerime çekmek istemiyorum fakat eğer esinizde sperm sayısı var ise doktorumun dediğine göre umut hep var. Ayrıca ben ocaktan el almış yaşlı bir teyzeye baktirdim kendimi rahmim çok arkada ve tersmis. Böyle spermi almaz rahim dedi ve bunun için de çalışmalar yapıyoruz. Ben zannettim ki bende hiç sorun yok. Ama öyle olmuyor bu arada kendinizi de ihmal etmeyin tavsiyem budur.

IMG_0646.webpBugün karşılaştığım bir yazı, muhakkak dikkate alın

Back
X