Serinimoooo
bitti mi derslerrrr
nasılsın bakemmm
anlatı ve anlatı ve
çıkaccamm ben
myheart ile lilyn sizin yüzünden bitmedi bu işler
ama yarın bitirceğimmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşş
Öğretmenim kopya çekebilir miyimmm
Çok dürüstüm ve kopya çekebilir miyim diye izin alıyorum..
Benim gibi öğrenciyi kaçırma derimm hocaa
yanii genikcikk sabah mutlaka sana ve bebeğine öpücük yollamadan duramam yaneeeeeee
sabah gelir ifadenizi alır giderim canımsın
hoş geldin canımm oralarda görev yapmak zordur tabi aslen nerelisinnneşimin mecburi hizmeti nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz ... 27 yaşım...
hem gurbetteyim hemde yorgunnnn..... dogum iznini bekliyom büyük bir heyecanlaaa
amin vefacımm dualarımız seninle
eşimin mecburi hizmeti nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz ... 27 yaşım...
hem gurbetteyim hemde yorgunnnn..... dogum iznini bekliyom büyük bir heyecanlaaa
Abowww çok uzağızzz bende istanbulll
Eşinn ne görevinde cnm..
Ne zaman doğum iznin, yeni ewlisin sanırım :123:
hoş geldin canımm oralarda görev yapmak zordur tabi aslen nerelisinnn
sağol canım benim,,,şimdi babamda duymuş teyzemle eniştem babamıda almış onlarda çıkmış yola,,,işte yakın olunca gidebiliyor insan,,,ben 10 saat e zor(bide işten izin almasııı cabasıı
:))Ahhh İstanbull bende ordaydım ama işte eşim öğretmen martın 17 sinde ayrılıcam izne Allahın izniyle 2,5 yıllık evliyim...
ne yeni ne eskiii. :)))
evet ortam gerildi birden
hoş geldin canımm oralarda görev yapmak zordur tabi aslen nerelisinnn
aslen rizeliyimmmm güzel memleketimm :))
canım benim gerginlik her zaman kötü değildir ortama enerji verir tabi uzatmamak kaydıyla o yüzden ben de hemen susuyorum ve başka konuya geçiyorum kızlar sizden aldığım saç tavsiyeleri kuaföre gittim ama kuaför ne güzel saçın var beyazında yok gibi boyamayalım diye beni eve gönderdi yaaaaa:122::122::122::122::122:
hayır saçım da öyle altın ipeği ateş kızılı değil anam babam kahverengi yanii
eşimin mecburi hizmeti nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz ... 27 yaşım...
yasoooooooooooooooooommmmmmmmmmmm nerdesin bitmedi dersler yavru bugün de 18.30 kadar dersim var
Allah yardım etsn canımm
işin zor hakketten :26::26::26::26:
Allah kolaylık versin ki bir kolaylık verir canım ben de aileler uzaktayım ama Allah bir yerden yardım ediyor merak etme
foto foto fotooooooo nerde fotooo ????
sendemi benim gibisin :)))
kızım hepiniz taş gibim hatunlarsınız onun için size özel güzel bir foto çektirip öyle koyacam dün baktım da ya ben yamuğum ya da fotojenik değilim Allah'ım ikisi de kötü:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?