Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yok canım hacettepe ünv. Kampüs oradaydı, o yüzden beytepe dedim :))

ya ben sayfanın ablası hatta teyzesi oldum sanırım :KK53: Yaş bir kaç gün sonra 38 olacak, boy 176 kilo 70 :KK53::KK53::KK53:

yok artık daha neler ne teyzesi canım.tecrübeli diyelim sadcee senden ögrenecek çok şeyimiz var sadece:)erkekler hakkında hayat hakkında çocuklar hakkında dimi:)

merhaba hanımlar,

bende bir çalışan anneyim ikizlerim var 19 aylıklar ne güzel anlatmışsınız ben hiçbir düzen oturtamıyorum.işim evime uzak servisle gidiyorum sabah herkes uyurken ben çıkıyorum akşamda yine 1 saat en az yolda geçiyor akşam evde olmam 7-7,30 iyi ihtimalle.

çocukjlar beni özlemiş oluyor full onlarla igilen yedir içir oyan banyo yaptır eşim bankacı geç geliyor çoğunlukla birlikte bir akşam yemeği rutinimiz bile nerde kahvaltı edicez onuda belki h.sonu yaparız eğer eşimin eğitimi yada şube çalışması çıkmazsa:;(

bu konuda çok mutsuzum yani herkes dağınık saatlerde bir yerde olduğu için evdede bir düzenim oturmuyor ben çocuklarla hiçbir iş yapamıyorum bunun bir sırrı varsa yardımcı olurmusunuz deneyimli çalışan annelerden fikirlerini bekliyorum.

teşekkürler
canıım hoşgeldin. ben sanırım en taze anneyim buradaki:))) işe başlamadan oturttum ben ama ne kadar olsada fireler oluyor:)

bende antalyalıyımmmmmmmm
oohhh akdeniz:))))
[ı]
akşam mönüleriniz neler kızlar kimin yemegi var
bende ayıptır sölemesi maaşımı aldım akşam koçişi yemege çıkarcam
yemek derdim yok akşama ohhhhh
[/ı]
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
balık:))))

merhaba burayı neden daha önce görmemişim ben....

birkaç sayfa okudum ve bayıldım.....

bu arada benimde 4,5 yaşında bir oğlum, tam zamanlı bir işim, kocaman bir evim ve bir de 28 haftalık hamileliğim ile tam gaz hayata devam etme çabalarım var....:KK37::KK37::KK37::KK37:
hoşgeldin hayatım. dökül sende :))) rahatla..

topigimizdekı hanımlar merakımı mazur gorun ama yas ortalamalarımız kac merak ettım....
ben 27 oldum...
33 :))))) geç kaldım anne olmakta biraz ama mazeretim var:)))

muhabbetlere bak yaa yemekler kocalar bebeler boylar poslar yaşanılan illerr .. yetisemiiiorrummmm :KK55::KK55:

aksamaa bir ütüm var kiii :KK43::KK43::KK43: şimdiden gözümde büyüor ,yrn memleketime gidiorum ,gitmeden işleri bitiorum diorum :KK12::KK12::KK12:

kızlar ben hiç kendimden bahsetmemişim:)))
boy 1,55
kg: doğumdan sonra hala 57. normalde 52-53 olmalı:))) balık etli been.
sarı boyalı yani balyajlı saçlar ve yeşil gözlüyüm. annem azeri göçmeni biraz melezlik var ondan simsiyah kaşlar sırıtıyor ama olsun sarıyım sarı:)))
ankara ün. s.b. f iktisat mezunuyum. mali müşavirim. şimdi özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. tabi iş yerinde gayet otoriter bir hanım gibi duran ben aslında fırlamanın önde gideniyim. :)))))) bu arada 7 aylık doğmuşum ters gelmişim doğumda. annem bundan kaynaklı problemler olduğunu düşünüyor:)))
çaktırmıyorum. mesai saatlerinde ciddi takılınca tüm duygularımı burada paylaşıyorum:))) naapıyım çatlayımmı :))))
33 yaşındayım. ve hepimizin ortak özelliği olan çalışan bir anneyim.

aksamaa bir ütüm var kiii :KK43::KK43::KK43: şimdiden gözümde büyüor ,yrn memleketime gidiorum ,gitmeden işleri bitiorum diorum :KK12::KK12::KK12:

ohhh ne iyi valla tatil yapıcaksın yani
bende yıllık izne çıkıcam ama kar yagsın diye bekledim biraz daha mı beklesem bu cuma ayrılsammı bilemedim :KK30:

kızlar ben hiç kendimden bahsetmemişim:)))
boy 1,55
kg: Doğumdan sonra hala 57. Normalde 52-53 olmalı:))) balık etli been.
Sarı boyalı yani balyajlı saçlar ve yeşil gözlüyüm. Annem azeri göçmeni biraz melezlik var ondan simsiyah kaşlar sırıtıyor ama olsun sarıyım sarı:)))
ankara ün. S.b. F iktisat mezunuyum. Mali müşavirim. şimdi özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Tabi iş yerinde gayet otoriter bir hanım gibi duran ben aslında fırlamanın önde gideniyim. :)))))) bu arada 7 aylık doğmuşum ters gelmişim doğumda. Annem bundan kaynaklı problemler olduğunu düşünüyor:)))
çaktırmıyorum. Mesai saatlerinde ciddi takılınca tüm duygularımı burada paylaşıyorum:))) naapıyım çatlayımmı :))))
33 yaşındayım. Ve hepimizin ortak özelliği olan çalışan bir anneyim.

senin dışın sert olsa nolur:) yumuşacık bir kalbin var ben onu hissediyorum gamze:)

canımmm beniimmm:))) çok teşekkür ederim. Sağol. Sende öylesin. O sıcaklığı burada ki tüm arkadaşlarda buldum. Hepiniz sağolun.

aynen burada olma sebebimiz paylaşım ama gerçekten hepiniz çok iyi insanlarsınız
umarım bir gün yüzyüzede görüşürüz

benimde 1 haftam var ama yaz tatili için yurtdışı düşünüyoruz kullanmamaya direniyorumm

dün akşam eşimle hayal kurduk. diyoruzki çocuk sahibi olan aileler (babalarda dahil) 5 yıl falan çalışmasa. yani devlet baksa ne güzel olur:)))) hayatl ya işte.
böylece izin hesaplamak. yada direnmek olmazdı dimi:)

yes baby bende öle hissediorm.

ama iiki benim patronun diilsin bu kadar kk da takıldığımı görsen kovardın beni herhallll :KK70:

:))) 150 tane personel var burada. veee bomba geliyor:)))) HEPSİ ERKEK:)))) sadece asistanım ve çaycı kadın....
bugüne kadar kimseyi kovmadım .. Allah ta nasip etmesin gülüm.. köle almıyor ki patron milletide çok oluyor ama. oldu 8 saatimi ekran başında geçirip kaçamak yapmıycam. yok öyle bir dünya.:)

dün akşam eşimle hayal kurduk. Diyoruzki çocuk sahibi olan aileler (babalarda dahil) 5 yıl falan çalışmasa. Yani devlet baksa ne güzel olur:)))) hayatl ya işte.
Böylece izin hesaplamak. Yada direnmek olmazdı dimi:)

ama ben halime şükrediyorum kamuda çalıştığım için hiç izin problemim olmadı.bir bebeğim daha olursa 1 seneye yakın ücretsiz izin kullanıcam,yarım gün çalışıp emzirmeye gidicem falan o yüzden içim rahat:)

ama ben halime şükrediyorum kamuda çalıştığım için hiç izin problemim olmadı.bir bebeğim daha olursa 1 seneye yakın ücretsiz izin kullanıcam,yarım gün çalışıp emzirmeye gidicem falan o yüzden içim rahat:)

ay şu devlet baba beni de işe alabilir mii?

bende istiyomm :KK70:

ben hiç kamu düşünmedim. şimdi pişman oluyorum kızım söz konusu oldukça. keşke demeye başladım valla canım. ne kadar şanslısın. daha doğrusu çok akıllı davranmışsın.

ohhh ne iyi valla tatil yapıcaksın yani
bende yıllık izne çıkıcam ama kar yagsın diye bekledim biraz daha mı beklesem bu cuma ayrılsammı bilemedim :KK30:

ooh ne güzel izin:))) ben tüm hakları tükettim...

benimde 1 haftam var ama yaz tatili için yurtdışı düşünüyoruz kullanmamaya direniyorumm

arkdaslar ben 1.5 ayda bir ankaraya gitmezseeem ölüorum ,çatlıorum resmen , eşime çatıorum her dakka bir bahaneyle .o da anlıor tabii ,al hadi biletini bi ankara havasını içine çek gel dior . o yüzden yrn inş. öğleyin gidiorum ,pazar gece dönüorum :KK76::KK76::KK76:

ankaraya gitmeden bir hafta öncesinden kardesime bizimkilere ne alsam ne götürsem diye düsünürüm .öyle bir sevgi var içimde onlara karsı . 2 valiz gideerim, 2 bos valizlede dönerim :KK52::KK52::KK52:

ben hiç kamu düşünmedim. şimdi pişman oluyorum kızım söz konusu oldukça. Keşke demeye başladım valla canım. Ne kadar şanslısın. Daha doğrusu çok akıllı davranmışsın.

saol canım hepiniz memur olursunuz umarım
şu an tek arzum kadroya geçebilmek bakalım seçimleri bekliyoruz dua edin olurmu benim için.

:))) 150 tane personel var burada. veee bomba geliyor:)))) HEPSİ ERKEK:)))) sadece asistanım ve çaycı kadın....
bugüne kadar kimseyi kovmadım .. Allah ta nasip etmesin gülüm.. köle almıyor ki patron milletide çok oluyor ama. oldu 8 saatimi ekran başında geçirip kaçamak yapmıycam. yok öyle bir dünya.:)

:KK70: saol patroncumm izin geldiğine göre kk devammm

X