Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

tepsinin üzerine yay sonra kuruduktan sonra parcalanıyor hemen

aslında hemen alınınca da yapılıyor ama zor oluyor topaklanıyor

ben önce kurutum 3 gün sonra kavurdum 2 gün sonra muhalebisini yaptım hem yorulmuyırsun hemde 1 kere yapacağım diye sığdırmıyorsun yavaş yavaş

ben misafirim gelcek cmtesine yapıcam için bugün kadayıfı alıp buzluga koysam saonra çıkartıp kırıp kavursam nasıl olur acaba

oh gel keyfim gel kızın yaşadı

ben izimlerimi genel de yaz aylarında kullanıyorum

14 günlük iznimin 7sini tatile gittik alanyaya onun için kullandım 7 sninin 5ini alacak hafta sonlarıyla 9 gün oluyo 2 sinide yıllbaşıyla bağlayacak:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:.zaten normaldede isin sıkıntım yok çok şükür.

hadi bakalım gözün aydın canım
allah salıcakla kucağına almayı nasip etsin
teyze olmak çok güzel bir duygu benimde bir tanecik var evlerine hiç göndermesem gitmeyecek
ablam bazen kızım annen benim diyor oda biliyom annede işte kem küm diyor :KK52::KK53:

sağol canımmm teyze anne yarısı demek tabiiii,,candır:)

ama ben rejimdeydimm dün fena bozdummmm :KK43:

dün marketten bir ekmem aldım içinde yok yok.tahıllar çavdar,keten tohumu,kabak çekirdeği falan var.sabah ondan yedim bakalım bende başlıyorum bu diet olayına nasıl başarıcam

14 günlük iznimin 7sini tatile gittik alanyaya onun için kullandım 7 sninin 5ini alacak hafta sonlarıyla 9 gün oluyo 2 sinide yıllbaşıyla bağlayacak:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:.zaten normaldede isin sıkıntım yok çok şükür.

bende bayrama bağlayıp 1 hafta iznimide kullanarak giderim diyordum amma ufaklık sürpriz yapınca nezaman doğum olursa artık ona göre gideceğim memlekete:))geri kalan iznimden 5 gün Antalya tatil düşünüyoruz,kalanlarıda oğluşun kreşe getir götürde kullanacağım nasipse..

olur olur niye olmasın
teyzoşda öle yapıyor

ne ugraştırıyorsun beni yasemin yap gönder canım yaaa.hep istemişimdir böle marifetli bi komşum olsun misafir geliceği zaman arayıp yaptırıyım bi kaç çeşit ama nerdeeee herkes kendi derdine düşmüş komşulukmu kalmış

dün marketten bir ekmem aldım içinde yok yok.tahıllar çavdar,keten tohumu,kabak çekirdeği falan var.sabah ondan yedim bakalım bende başlıyorum bu diet olayına nasıl başarıcam

bende bu ara dikkat etmiyorum maalesef:KK43:(kocacım gece planlarımı bozuyor hep:KK43:((

ama ben rejimdeydimm dün fena bozdummmm :KK43:

canım rejimdeyim dedikçe insan kendini sıktıkca gözünün önünde yiyecekler uçuşuyor

ah ben ne çektim bu kilolardan kendimi sıktıkca bol spor yaptıkça ayda 1 kg anca verirdim

insan 13 ay gibi bir sürede 10 ile 12 arası verir mi ama pes etmedim inatlaştım inatlaştım en son bıraktım saldım ama ben kazandım

canım çikolata mı istiyoor bir lokma yiyorum bırakıyordum (bir lokması da aynı 1 paketi aynı tatda )

yani istediklerimi gün içerisinde yemeye özen gösteriyorum akşam saat 19 dan sonra fazla bir şey yememeye çalışıyorum

ne ugraştırıyorsun beni yasemin yap gönder canım yaaa.hep istemişimdir böle marifetli bi komşum olsun misafir geliceği zaman arayıp yaptırıyım bi kaç çeşit ama nerdeeee herkes kendi derdine düşmüş komşulukmu kalmış

hemen canım akşam yapar sabah gönderirim kargo ile senin canın sağolsun

akşam iki kere yazdım tarifi pat kk site kapanıyor en sonunda ben bunu yaparken bu kadar yorulmadım ah yakın olsada gönderiversem olurdu dedim :KK53::KK53::KK53:

eşimde sen napıyon pc başında diyor ben evde hiç oturmam pc başına varsa işim cepten hallederim
tabi kendi oturamadıya değilse hiç sorar mı

akşam iki kere yazdım tarifi pat kk site kapanıyor en sonunda ben bunu yaparken bu kadar yorulmadım ah yakın olsada gönderiversem olurdu dedim :KK53::KK53::KK53:

eşimde sen napıyon pc başında diyor ben evde hiç oturmam pc başına varsa işim cepten hallederim
tabi kendi oturamadıya değilse hiç sorar mı[/

ZATEN KENDİLERİ KALKMAZ BAŞINDAN SEN OTURUNCADA MERAKTAN ÇATLARLAER

SAOL CNM BİLİYORUM YAKIN OLSAK GÖNDERİRSİN BAKALIM YAPMAYA ÇALIŞICAM UMARIM GÜZEL OLUR:90

bende bayrama bağlayıp 1 hafta iznimide kullanarak giderim diyordum amma ufaklık sürpriz yapınca nezaman doğum olursa artık ona göre gideceğim memlekete:))geri kalan iznimden 5 gün Antalya tatil düşünüyoruz,kalanlarıda oğluşun kreşe getir götürde kullanacağım nasipse..

ben izinlerimi genelde ramazan ayına denk getiritorum
çünkü dini görevim olarak orucumu aksatmamadan tutmaaya çalışıyorum o yüzden yazın buralarda durulmuyor bende yayla ya gidiyorum

ramazan başlamadan birde bittikten sonra çoğu zaman hafta sonları buraya 1 saat uzaklıkta adrasan diye bir yer var oraya gidiyorum sakın sessiz çok güzl bir yer doğa ile baş başa

tabi kendi oturamadıya değilse hiç sorar mı[/

ZATEN KENDİLERİ KALKMAZ BAŞINDAN SEN OTURUNCADA MERAKTAN ÇATLARLAER

SAOL CNM BİLİYORUM YAKIN OLSAK GÖNDERİRSİN BAKALIM YAPMAYA ÇALIŞICAM UMARIM GÜZEL OLUR:90

yaparsın yapar çok kolay
tadı çok hafifffff

X