Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Sizlere doyum olmaz güzeller ama ben işe dönmem lazım görüşürüz

ha birde bizim evd e öyle yemek seçimi olmaz herşey yenir

ben özellikle sebze manyağıyım :KK1::KK1::KK1:

Ama et hiç görmesem aramam :KK50:mecbur olsada haftada bir yapmaya çalışırım tavuk kırmızı et balık öle işte

evet yagmurcum bende mutlaka bır kardesı olsun ıstıyorum.
Cevremdekı herkes daha fazla gec kalmamam gerektıgını soyluyo,1. Sınıf da gec olurmu acaba kı...
Bu arad benım prensesımde 27.06.2010 dogumlu teyzesı,
bak sen yaa, aynı ay dogumluymus cımcımeler...

ne güzel tesadüff benim kzıım 4 gün büyük senin kzından:)))))

benım kızımda 3,5 yasında ve benımde 2. cocuk konusunda gozum cok korkuyo....
daha fenesı su gecırdıgımız 2 gun boyunca hep hastaydım evde,kızımda hastaydı...
esım mahvoldu arada.bır kıza bır bana yetımekten adamın felegı sastı.gun ıcınde zaten cok yoruluyo...
benımde dun gece bu ayrıntı aklıma takıldı,ya bırde bebegımız olsaydı suan ne yapardık acaba dıye....
ama dedıgın gıbı bır anda gozumu karartıp yaparsam belkı kendımı cesaretlendırebılırım.
zaman gectıkce ıyıce cesaretım kırılıyo sankı...

kurban bayramında biz hepimiz hastaydık ve tahmin et bakalım evdekilere kim baktı :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

ikimizinde kızı aynı yaş 23,06,2010 dogumlu benim miniğim 1.sınıfa başlasın öle süşünücem ama istiyorum öncedende dediğim gibi biz bu dünyadan göçünce tek başına kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum

inan bana 2.ciye karar vermemin tek nedeni senin gibi düşünmem ama evlat ve ikisi içinde canımı veririm....

muhabbetlere bak yaa yemekler kocalar bebeler boylar poslar yaşanılan illerr .. yetisemiiiorrummmm :KK55::KK55:

grubun adını 27 li hanımlar yapalım ,çünkü bende 27 yasındayımmm :KK35::KK35::KK35:

olmazzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzz bende dün 29 oldum

evet yagmurcum bende mutlaka bır kardesı olsun ıstıyorum.
cevremdekı herkes daha fazla gec kalmamam gerektıgını soyluyo,1. sınıf da gec olurmu acaba kı...
bu arad benım prensesımde 27.06.2010 dogumlu teyzesı,
bak sen yaa, aynı ay dogumluymus cımcımeler...

neye göre kime göre geç değişir önemli olan senin kendini hazır hissetmen bence.

şuna açıklık getireyim lahana annem sarmış o getirdi :KK1::KK1::KK1:
Ama diğerlerini ben yaptım
haftalık eşim müş.süt getiriyor ölelikle yapıyorum

biz fazla dışardan birşey yememeye özen gösteriyoruz
nedeni bilmiyorum ama benim oğlan dışardan birşey yedimi (yemek-pasta falan) hemen mikrop kapıyor ishal kusma oluyor

yeni test ettim bir özdilek avm aldığım yaş pasta dokunmuyor arada bir ordan alırım
mümkün kalmadıkça dışardan yiyemez

o zaman hem sana hem anneye :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende senin gibi sarma ve dolma işlerini anneciğim yapar bir tencere kendine bir tencere bana zaten onu da gönüllü ben yiyorum evde bir tek. bazen hemen pişiriyorum bazen de sonra pişirmek için buzluğa atıyorum..

yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?

canım kaç yaşında olduğunun bir önemi yok önemli olan senin hazır olman bence sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün

kızlar işler çok yoğun yazamadım

ben 29 yaşındayım,1,63 boy 62 kilodayım oğluşumda 2010 doğumlu teyzeleri:)))

beytepede lojmanda filanmıydınız yoksa

Yok canım hacettepe ünv. kampüs oradaydı, o yüzden beytepe dedim :))

topigimizdekı hanımlar merakımı mazur gorun ama yas ortalamalarımız kac merak ettım....
ben 27 oldum...

Ya ben sayfanın ablası hatta teyzesi oldum sanırım :KK53: yaş bir kaç gün sonra 38 olacak, boy 176 kilo 70 :KK53::KK53::KK53:

bu gruba takıldıgımdan beri kk baska yerleri merak etmez olduuuummmm:KK51:
önceden bir derdim var a bakardım ,şimdi onada pek bakmaz oldum En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

yılbası işini napalımmm hatunlarr:26::26:

yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?

canım ben Allah izin verirse oğlum 1.sınıfa gitmeden düşünemiyorum

vefacım dün akşam hakkında çok detay vermedin bugünn

merak ettik dimi kızlar :KK70:

kayınvalidemin gün muhabbeti olmasaydı keyfimiz daha yerinde olacaktı ama yinede güzel geçti, yazdığım küçük not kartları buldukça oyun gibi geldi sabah diyor aşkım varmı başka yerde diye:))) pasta kestik müzik dinledik,,,,hattta akşam o ses türkiye vardı orda ankara havası hayatı teşbih yapmışım şarkısı çaldı oynadık güldük birbirimize,,böyle bir tarzımız yoktur ama hoşumuza gitti:))) gece,01,30 du yataya giriş burası da finishhhhhhhhhhhh bebebğim:))))))))

ne güzel bazılarımızın erkenden bitti mesaisi hadi bakalım darısı başımıza bu akşam toplantı var
inşallah çabuk biter

kayınvalidemin gün muhabbeti olmasaydı keyfimiz daha yerinde olacaktı ama yinede güzel geçti, yazdığım küçük not kartları buldukça oyun gibi geldi sabah diyor aşkım varmı başka yerde diye:))) pasta kestik müzik dinledik,,,,hattta akşam o ses türkiye vardı orda ankara havası hayatı teşbih yapmışım şarkısı çaldı oynadık güldük birbirimize,,böyle bir tarzımız yoktur ama hoşumuza gitti:))) gece,01,30 du yataya giriş burası da finishhhhhhhhhhhh bebebğim:))))))))

:) olsun o da nazar olmuşş

nice senelere inşşş

X