Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hoşgeldin canım
allah bağışlasın bebişleri

sende hoş geldin canım.

2. ye de az kalmış maşallah

merhaba sende hoşgeldin
biz çalışan kadınların syfasına ikinci çocugunuzda hayırlı olsun bu arada ii cesaret ben daha edemedim benimde 3,5 kızım var

çokkk teşekkür ederim kızlar valla cesarete gelince artık son demlerimdi bu son cesaretimdi oldu oldu olmadı olmayacaktı çünkü gün geçtikçe gözüm korkmuyor değil :KK37::KK37::KK37::KK37:

ne güzel bizim evde ne pırasa ne kabak nede bamya pişer:KK43: sofraya dahi gelmez eşim.bende tam tersi bayılırım özelliklede bamyaya:KK43:

bende bamyaya bayılırım ama eşim sevmiyor benimde

bende onu pişiremiyorum bide barbunya

barbunyaya da bayılırım aslında

ay bu arada oo lahana sarması bu akşam bize gelebilir mi çok seviom onu:KK43:

ya bu erkekleri ne yapmalı bilmem bizim evde de geçen gün zeytinyağlı kereviz yaptım kimse yüzüne bakmadı 2 gün kendim yedim. pırasa, kereviz, enginar, brokoli, karnıbahar, lahana allahım ne çok severim ama sadece ben seviyorum kimse yemiyor bende pişşirip pişirip kendim yiyorum missssss

bence biz en iyisi pişirelim ve birbirimizle paylaşalım....

çokkk teşekkür ederim kızlar valla cesarete gelince artık son demlerimdi bu son cesaretimdi oldu oldu olmadı olmayacaktı çünkü gün geçtikçe gözüm korkmuyor değil :KK37::KK37::KK37::KK37:

Ya bu erkekleri ne yapmalı bilmem bizim evde de geçen gün zeytinyağlı kereviz yaptım kimse yüzüne bakmadı 2 gün kendim yedim. Pırasa, kereviz, enginar, brokoli, karnıbahar, lahana allahım ne çok severim ama sadece ben seviyorum kimse yemiyor bende pişşirip pişirip kendim yiyorum missssss

aynen ya onlara hergün et yemegi yapmak lazım kendimizde zaytinyaglı ama olmuyor hangisine yetişicez:KK43:

ya bu erkekleri ne yapmalı bilmem bizim evde de geçen gün zeytinyağlı kereviz yaptım kimse yüzüne bakmadı 2 gün kendim yedim. pırasa, kereviz, enginar, brokoli, karnıbahar, lahana allahım ne çok severim ama sadece ben seviyorum kimse yemiyor bende pişşirip pişirip kendim yiyorum missssss

benım kızımda 3,5 yasında ve benımde 2. cocuk konusunda gozum cok korkuyo....
daha fenesı su gecırdıgımız 2 gun boyunca hep hastaydım evde,kızımda hastaydı...
esım mahvoldu arada.bır kıza bır bana yetımekten adamın felegı sastı.gun ıcınde zaten cok yoruluyo...
benımde dun gece bu ayrıntı aklıma takıldı,ya bırde bebegımız olsaydı suan ne yapardık acaba dıye....
ama dedıgın gıbı bır anda gozumu karartıp yaparsam belkı kendımı cesaretlendırebılırım.
zaman gectıkce ıyıce cesaretım kırılıyo sankı...

benım kızımda 3,5 yasında ve benımde 2. Cocuk konusunda gozum cok korkuyo....
Daha fenesı su gecırdıgımız 2 gun boyunca hep hastaydım evde,kızımda hastaydı...
Esım mahvoldu arada.bır kıza bır bana yetımekten adamın felegı sastı.gun ıcınde zaten cok yoruluyo...
Benımde dun gece bu ayrıntı aklıma takıldı,ya bırde bebegımız olsaydı suan ne yapardık acaba dıye....
Ama dedıgın gıbı bır anda gozumu karartıp yaparsam belkı kendımı cesaretlendırebılırım.
Zaman gectıkce ıyıce cesaretım kırılıyo sankı...

ikimizinde kızı aynı yaş 23,06,2010 dogumlu benim miniğim 1.sınıfa başlasın öle süşünücem ama istiyorum öncedende dediğim gibi biz bu dünyadan göçünce tek başına kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum

ikimizinde kızı aynı yaş 23,06,2010 dogumlu benim miniğim 1.sınıfa başlasın öle süşünücem ama istiyorum öncedende dediğim gibi biz bu dünyadan göçünce tek başına kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum

evet yagmurcum bende mutlaka bır kardesı olsun ıstıyorum.
cevremdekı herkes daha fazla gec kalmamam gerektıgını soyluyo,1. sınıf da gec olurmu acaba kı...
bu arad benım prensesımde 27.06.2010 dogumlu teyzesı,
bak sen yaa, aynı ay dogumluymus cımcımeler...

:KK9::KK9:bu yasemin aşmış canım kendini hem lahana sarmış hem kadayıf tatlısı yapmış bi de üstüne yogurtta mayalamış.bide bunun üstüne kocanla ilgilen :KK14: Böle kaldım şuan

şuna açıklık getireyim lahana annem sarmış o getirdi :KK1::KK1::KK1:
Ama diğerlerini ben yaptım
haftalık eşim müş.süt getiriyor ölelikle yapıyorum

biz fazla dışardan birşey yememeye özen gösteriyoruz
nedeni bilmiyorum ama benim oğlan dışardan birşey yedimi (yemek-pasta falan) hemen mikrop kapıyor ishal kusma oluyor

yeni test ettim bir özdilek avm aldığım yaş pasta dokunmuyor arada bir ordan alırım
mümkün kalmadıkça dışardan yiyemez

yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?

hem uzun hemde inceciksin maşallah

tesekkur edrım canım,
sende bırde bunu kv den sor...
13 yasında bır gorumcem var onu ornek gostererek dıyo kı;sen gelırken yanında kıyafet falan getırme sınem ın kılerden gıyersın dıyo...:KK47:
ınanın oyle sıska da degılımdır,esımde kılo almamı ıstemıyo,ama ben sırf su kv nın cenesı kapansın dıye 3 kılo almak ıstıyorum.
tak dedı artık canıma...

yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?

ikinci çocuk için zaman bence çok iyi ayarlanmalı

çalışan anne için çok önemli

tabi çocuklar için de

bu durumda bence babaya çok iş düşüyor

önce eşleri destek konusunda uyarıp sonra çocuk planları yapmak gerekiyor

tek tabanca zorr

X