- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
bende 13 gün sonra 17 oluyomm
cidden mi 17 sin şakaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 13 gün sonra 17 oluyomm
hoşgeldin canım
allah bağışlasın bebişleri
sende hoş geldin canım.
2. ye de az kalmış maşallah
merhaba sende hoşgeldin
biz çalışan kadınların syfasına ikinci çocugunuzda hayırlı olsun bu arada ii cesaret ben daha edemedim benimde 3,5 kızım var
ne güzel bizim evde ne pırasa ne kabak nede bamya pişer sofraya dahi gelmez eşim.bende tam tersi bayılırım özelliklede bamyaya
bende bamyaya bayılırım ama eşim sevmiyor benimde
bende onu pişiremiyorum bide barbunya
barbunyaya da bayılırım aslında
ay bu arada oo lahana sarması bu akşam bize gelebilir mi çok seviom onu
cidden mi 17 sin şakaaaaaaaa
çokkk teşekkür ederim kızlar valla cesarete gelince artık son demlerimdi bu son cesaretimdi oldu oldu olmadı olmayacaktı çünkü gün geçtikçe gözüm korkmuyor değil
Ya bu erkekleri ne yapmalı bilmem bizim evde de geçen gün zeytinyağlı kereviz yaptım kimse yüzüne bakmadı 2 gün kendim yedim. Pırasa, kereviz, enginar, brokoli, karnıbahar, lahana allahım ne çok severim ama sadece ben seviyorum kimse yemiyor bende pişşirip pişirip kendim yiyorum missssss
bence biz en iyisi pişirelim ve birbirimizle paylaşalım....
çokkk teşekkür ederim kızlar valla cesarete gelince artık son demlerimdi bu son cesaretimdi oldu oldu olmadı olmayacaktı çünkü gün geçtikçe gözüm korkmuyor değil
ya bu erkekleri ne yapmalı bilmem bizim evde de geçen gün zeytinyağlı kereviz yaptım kimse yüzüne bakmadı 2 gün kendim yedim. pırasa, kereviz, enginar, brokoli, karnıbahar, lahana allahım ne çok severim ama sadece ben seviyorum kimse yemiyor bende pişşirip pişirip kendim yiyorum missssss
bence biz en iyisi pişirelim ve birbirimizle paylaşalım....
benım kızımda 3,5 yasında ve benımde 2. Cocuk konusunda gozum cok korkuyo....
Daha fenesı su gecırdıgımız 2 gun boyunca hep hastaydım evde,kızımda hastaydı...
Esım mahvoldu arada.bır kıza bır bana yetımekten adamın felegı sastı.gun ıcınde zaten cok yoruluyo...
Benımde dun gece bu ayrıntı aklıma takıldı,ya bırde bebegımız olsaydı suan ne yapardık acaba dıye....
Ama dedıgın gıbı bır anda gozumu karartıp yaparsam belkı kendımı cesaretlendırebılırım.
Zaman gectıkce ıyıce cesaretım kırılıyo sankı...
27 kızlar 17 geçeli oooooo
ikimizinde kızı aynı yaş 23,06,2010 dogumlu benim miniğim 1.sınıfa başlasın öle süşünücem ama istiyorum öncedende dediğim gibi biz bu dünyadan göçünce tek başına kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum
bu yasemin aşmış canım kendini hem lahana sarmış hem kadayıf tatlısı yapmış bi de üstüne yogurtta mayalamış.bide bunun üstüne kocanla ilgilen Böle kaldım şuan
hem uzun hemde inceciksin maşallah
hem uzun hemde inceciksin maşallah
aynen ya onlara hergün et yemegi yapmak lazım kendimizde zaytinyaglı ama olmuyor hangisine yetişicez
aynen ya onlara hergün et yemegi yapmak lazım kendimizde zaytinyaglı ama olmuyor hangisine yetişicez
yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?
haa bu arada kv 110 kılodur....
haa bu arada kv 110 kılodur....