- 27 Nisan 2012
- 15.390
- 18.214
- 498
eşiniz ne yapıyor siz bunlarla uğraşırken? merak sadece
kızlar elmalı yeşilçay yaptım kendime buyrun birlikte içelimm
afiyet olsun şekerim
bende latte içiyom gelin size ısmarlayayım
aslında kahve içmeyi planlıyordum ama malum yağları yakmak lazım.
yeşilçaya devamsana da afiyet olsun baby
ben kk sayesinde yaktım yağlarımı 75 kg 63-64 kg arasıyım şimdi gerçi kolay olmadı ama yine zayıf ve fit olmak çok güzelllllllll
Aksam evde erken oldugum ıcın bana koymuyor ısler
sadece evı temızlıyorum paklıyorum evın temız halını goremeden yavas yavas salınmaya pıslenmeye baslıyor ozellıkle carsambalardan sonra :)
donum bugun yanı dönüm gunu
eşim salataya yardıme der sofrayı kurar ama temızleyemez bulasık fılan
tek sansım
gecelerı ben hıc uyanmıyorum cocuga o kalkıyor sutse sut korktuysa uyutuyor(cogu zaman uyuya kalıyor yanında ) cıse kaldırıyor bende delıksız uyku cekıyorum
yemekmı?
benım esım vardıyalı calısıyor o sebeble her daım duzenlı yemegımız olmuyor yanı yapmamız gerekmıyor esım gececıyken ve aksamcıyken annemde yıyorum ben 1 ayda cat catlasın hafta sonlarıda dahıl 18 gun fılan yemek yapıyorum oda bır cesıt 2 gun gıtse :)
gayet karlıyım
bende aslında fazla sayılmam ama fazla salmamak lazım şu an 53 kg ama hedefim 48-47 bakalım artık
kız napıcan o kadar zayıf ben 51 kiloyum biraz alsam diye bakıyorum:)
eşim işten gelir yemeğini yer
AZ OTURUR SONRA PC BAŞINDA OKEY OYNAR BEYİMİZ
ÖNCELERİ SİNİR OLURDUM STERS OLURDUM FAKAT ALIŞTIM ARTIK
mrb bende çalışan anneyim.
kızım daha 5 aylık. 4 aylıkken bıraktım onu. sabah 06:00 da uyanıp 06:30 da evden çıkıyorum. mesaim 08:00 de başlıyor. o kadar süre hep yolda geçiyor. akşam 17:00 da bitiyor ve 18:00 gibi evde oluyorum. henüz alışamadık biz bu tempoya. hala her gün arkama bakarak çıkıyorum evden. kızım henüz farkında değil (yada ben öyle sanıyorum)
annemi yatılı olarak alıkoydum kış geçene kadar. yazında k.v deye götür getir yapıcaz. ne kadar zormuş evde bebeğim beklerken işe dönmek. çok zorlanıyorum. temizlik yemek işine bakmamama rağmen hafta sonu bile yetmiyor bize. hele gün içerisinde ne yapıyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. sürekli arıyorum. telefonda sesini duyunca çok kötü oluyor içim. acaba işe dönmekle doğrumu yaptım diye düşünüyorum. eşimde bir gece yardım ederse diğer gece kılını kıpırdatmıyor.
senin durumun daha vahim maaşın iyi yetiyor ikisinin kreşine.allah kolaylık versin arkadaşım
bu arada herkes 2ci şansı hakeder ama iyi düşün yaşadıklarınıöle karar ver
takdir ettim. 2 çocuk ve iş hayatı süper. bi de eş yok maşallah.
şimdi evlensem 1 kere diil 1000 kere düşünürdüm. eşim çok mu zor hayır ama... evlilikten çok şey öğrendimm
allah san güç versin allah yardımcın olsun tatlımmmm
bende çok düşündüm doğru mu yanlış mı yaptım diye ama kafamı daha rahat toparlıyorum bu şekilde. oğlumu da çok özlüyorum ama yapacak bişey yokevde otursaydım eminim ev bana ben eve çocukda ikimiz bakardı herhalde
selam kızlar ben de maalesef aksam en erken 7.30 gıbı evde oluyorum, 4 yasında bı prensesım var aksamları onunla ılgılenıyorum hanımefendı uyuyana kadar. Sonrasında sızmamıssam eger esımle sohbet edıyoruz kahve ıcıp fılm ızlıyoruz falan. Kayınvalıdem bızım evde oldugu ıcın genelde ıs bırakmaz bana haftaıcı sagolsun, ama cok mısafırım olur bu da dezavantaj tabı, cumartesı calıstıgım ıcın bı pazarım var onda da sabah temızlık ogleden sonra serbest:) zamanın nasıl gectıgını hıc ama hıc anlayamıyorum malesef
bende aslında fazla sayılmam ama fazla salmamak lazım şu an 53 kg ama hedefim 48-47 bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?