Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yagmur86 bence acık tenliysen karamel çok yakışır ,benimde saclarım sarı ,artık sarıyı kullanmaktan bıktım 2 yıldır ,bi cesaret etsem ilk işim karamel yapmak olucak :21:

yılbası cekilişine katılmak isteyen arkadaslarım ,aklıma şöyle bir fikir geldi ,kim kime hediye alıcak konusunda ,herkes bulundugu sehrin plakasını yazsın ,en küçügün bi büyügü alttakine diye diye gider .en sondakinede ilk birinci sıradaki alır ,nasıl ? :KK28::KK28: zaten topu topu 5-6 kişiyiz de :KK9::KK9::KK9:
benim 19 :)

saol tatlım bende dun sana gecmıs olsun yazacagıma yağmura yazmısım gecmıs olsun dıye:KK1:
sımdı farkettım,hastalıgın mahmurluguna verın canım olur mu...
bu arada cımcımene de acıl sıfalar canım,bebısler hasta olunca ıyıce kolumuz kanadımız kırılıyo yaaa...
:))) canım benim ben anladım. tşk ederim. hiç sorma . azaltmıştım aramaları şimdi yine 15-20 oldu:))) annem işçi bayramı hangi gün diye sordu dün akşam. niye dedim. temizlikçi kadınla birlikte olup pankart açacakmış. işçi kardeş patron kalleş diye. ben anneme bakıcı diyorumda:))) bıktı kadın aramalarımdan.

dün yine aradım babam açtı telefonu. kızımı sorucam. babacım direk ne var dedi:) nasıl bozuldum. baba kızımı merak ettim dedim. iyi dedikya dedi:)) yine tersledi. yavv baba dedim kızım olmasa kıskanıcam noolur benimlede ilgilen dedim telefonu suratıma kapadı:)))

o zamannnnn....

07 : nobody
19 : gamze
27 : boem veee boemmm pompisko : 27 :KK9::KK9:
34: myheart
64 : vefa84
yagmur ve yasemin eksik bu durumda :44:

hey Antepli antepliii ay çok severim orayı..

çok sevdimm bi arkadaşım varr.. her sene o arki için uğramaya çalışırım..

seni de seviom boemm :KK70:

ayyy canım arkadasım benıiiim,
bende senı cok sevıyorum kız...
geldıgınde muhakkak haberım olsun ısterım ona gore...

valla yaaa. çok özledim. üniversite yıllarım hep ankaradaydı. tüm arkadaşlarım hatta kardeşim de orada ikamet ediyordu:KK43:
bu arada biz abla kardeş ankarada okumayı tercih ettik. vazgeçilmez şehrimiz oldu:)

BENİM İÇİNDE ANKARA VAZGEÇİLMEZİM
BAŞKA BİRYERDE YAŞAYAMAM HER HALDE
KALABALIK ÇOK DA TRAFİK VAR AMA SEVİYORUM
SİSİNİ.AYAZINI,KARINI,YAGMURUNU,ATASINI

X