slm hanımlar. geçmişi çok okuyamadım. dün kızım ateşlenmiş eve gittiğimde birazda olsun düşmüştü ateşi. çok şükür şimdi iyi. geç geldim işe. işleri toparlayım derken bu saat olmuş. bir slm vereyim size istedim.
iyi bakın kendinize. yarın uğrarım. öpücükler....
kesinlikle canım,bugünün yarını var, hazıra dağlar dayanmaz, çocuklarımız sıkıntı çekmezler en azından,bak ben ortanca çocuğumm ablam geçen ay evlendi ben 6 yıl oldu evleneli,ablam doktorla evlendi diğer kızkardeşim üniv.ögretmenlik okuyor herkes başını kurtardı,ben hayat mücadelesindeyim gocunmuyorum çok şükür,çalışmasamda evde mutlu olamazdım bunuda biliyorum,eşim çok şükür takdir ediyor,,,salma kendini bak bakımlı ol ben seni hep böyle görmek isterim diyo
işte ne kadar yoğun bir sorumluluğun altında olduğunu hissettir eşine,nazını yap tek tek görevler ver,yapmaya çalıştıkça bak beni gör bide de nasıl yetişiyorum hepsine robot oldum resmen ii değilim deee
biraz kaba olacak ama ohaa yuuhh diyorum.5000 tl mi sadece çok iyi yaa.
Ama allah bırakmaz yanlarına
ve şunu da anlamıyorumki
eşin hala nasıl görüşüyor onlarla
silemez elbette ama tepkisinide koysun
yoruluyorsan çalışma diyor beyfendiii
pek akılllı maşalllahhh
geçmiş olsun gamzecim,,,Şifalar prensese
bazen çok yoruluyorum bittiğimi hissediyorum.
ev işleri çocuk bide eşimin son dönem kaprisleri çok ağır geliyor gerçekten.
bide sorgulamalar .
temizlik yapıyorum pazar günleri canım çıkıyor o zaman nazını çekemiyorum yorgunluktan
adamın dediği ayda bir temizlik yaparsan böyle olur oluyor
ayy canım yaa,gecmıs olsun...
En fenasıda bu ıste...
daha once soran arkadas oldumu bılmıyorum ama kac yıllık evlısınız canım?
benim de annem çalışıyordu küçükken yalvarıyordum ona işe gitme diye.
Ama o beni kucağına oturtturup başlıyodu : Işe gitmezsem sana çikolata alamam,ciciler alamam diye
ne zaman ona gitme işe desem ve beni kucağı çağırsa anlardım gene aynı şeyleri söyleyecek diye ...bogazım düğümlenirdi ona ağladığımı belli etmemek için elimden geleni yapardım..üzülmesin diye....
Aklıma geldikçe o günler hala gözlerim yaşlanır
off off o zman ii akşamlar anneler benim mesai bitti
Günaydın