Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ay canım yaa evet çok dokunaklı

biz kendimizden ödün veriyoruz karşılıksız herşeye herkese yetmeye çalışıyoruz ama nafileee

:KK43:

aynen cnm şu kafamızdan geçenleri bi görseler halimize üzülürler belki ama nerde
neyse ya kzım beni anlayack bi gün onun için herşey kızsada küssede
haftaya yıllık izne ayrılcam 10 gün gün sayıyo şimdi cimcimem:KK52::KK52::KK52:

bence bir kadın olarak çok yıpranıyoruz

eş, eş aileleri, kendi ailelerimiz, iş hayatı, ev hayatı ki en son kişisel bakım

yani çok zor

eş de yardımcı olmuyorsa, ilk çocuğuna da yeterli olamıyorsan bence daha beklemen lazım canım derimm.

kendini hazır hissetmek en önemlisi

eşime kalsa yardım ediyor,adam bu zamana kadar hiç bir iş yapmamış becerisi yok,ben zaten o yapana kadar kendim yaparım diyorum,söyldeğim zaman yapmam demez ama istediğim gibi olmuyor yaptığı tabi,benim ailemde yanımda olsa kardeşlerim annem çok destek olurlardı, nazım geçer en azından,ama k.valideme olmuyor öle maalesef,ikram yapmayı bilmez kendi gün yapar kızına bir çeşit yaptırır bana da tatlı bir çeşit yap der bi salata yapar hooop tamam ,günleri zaten sınırlı 3 çeşit yapıyorlar,,,ben çocuğa doğumgünü yapıyorum en az 10 çeşit canımçıkıyor valla,yardım yok çocuğa bile tatilim diye bakmıyor,misafir ağırlıyorum gece 3lere kadar ikram yapıyorum, sanki madalya takıyorlar

aynen cnm şu kafamızdan geçenleri bi görseler halimize üzülürler belki ama nerde
neyse ya kzım beni anlayack bi gün onun için herşey kızsada küssede
haftaya yıllık izne ayrılcam 10 gün gün sayıyo şimdi cimcimem:KK52::KK52::KK52:

dolu dolu vakit geçir annesi ,sürekli konuş iletişimde ol,onların bize çok ihtiyacı var gerçektenn

eşime kalsa yardım ediyor,adam bu zamana kadar hiç bir iş yapmamış becerisi yok,ben zaten o yapana kadar kendim yaparım diyorum,söyldeğim zaman yapmam demez ama istediğim gibi olmuyor yaptığı tabi,benim ailemde yanımda olsa kardeşlerim annem çok destek olurlardı, nazım geçer en azından,ama k.valideme olmuyor öle maalesef,ikram yapmayı bilmez kendi gün yapar kızına bir çeşit yaptırır bana da tatlı bir çeşit yap der bi salata yapar hooop tamam ,günleri zaten sınırlı 3 çeşit yapıyorlar,,,ben çocuğa doğumgünü yapıyorum en az 10 çeşit canımçıkıyor valla,yardım yok çocuğa bile tatilim diye bakmıyor,misafir ağırlıyorum gece 3lere kadar ikram yapıyorum, sanki madalya takıyorlar

diyorum ya hepimizn dertleri ortak benim kv pzartesi bi başlar gezmeye cumaya kadar konu komşu eş dost kızlarından zaten hiç çıkmaz.amaç- kendi evinde yapıp bişirip yedirememek elasuyu oyalayamamak,ama kendiside ben yalnız bi kadınım yardım edenim yok diye kimseyi kabul etmez.kızımda alışmış gezmeye hafta sonu sıkılıyo evde.bişi diyemiyosun evde otur çocugu üşütme diyemiyorsun.

dolu dolu vakit geçir annesi ,sürekli konuş iletişimde ol,onların bize çok ihtiyacı var gerçektenn

inşallah canım birbirimiz çok özlüyoruz zaten evde olmak iyi gelicek kar yagmasını bekliyorum izin için cmtesi pazr yagacakmış bu şehre:)

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

enerjiyi düşürmeyelimm..

sonuçta babylerimiz için çalışıyoruz.

şahsen ben araba kredisi çektik onun için çalışıyorum. otobüs vs üşütmek istemiyorum çocuğumu istediği zaman istediği yere götümek istiyorum acil bir durumda araba olsun istiyorum. malum çocukların ne zaman hastalanacağı belli olmuyor..

eşim bana sen keyfinden çalışıyorsun diyor mesela..

maaşımı anneme ve araba kredisine yatırıyorum

eşim servisi olduğu halde çoğu zaman işine arabayla gidiyor

ki iş yeride 15 dk mesafee ben zavallı 2 otobüs değiştirip 1,5 saat yol çekiyorum

ne için keyif içinn :KK47:

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

enerjiyi düşürmeyelimm..

Sonuçta babylerimiz için çalışıyoruz.

şahsen ben araba kredisi çektik onun için çalışıyorum. Otobüs vs üşütmek istemiyorum çocuğumu istediği zaman istediği yere götümek istiyorum acil bir durumda araba olsun istiyorum. Malum çocukların ne zaman hastalanacağı belli olmuyor..

Eşim bana sen keyfinden çalışıyorsun diyor mesela..

Maaşımı anneme ve araba kredisine yatırıyorum

eşim servisi olduğu halde çoğu zaman işine arabayla gidiyor

ki iş yeride 15 dk mesafee ben zavallı 2 otobüs değiştirip 1,5 saat yol çekiyorum

ne için keyif içinn :KK47:

offff sinir oldum şimdi şu lafa sen keyfinden çalışıyorsun o zaman be adam aylık beş binlira para ver bana geçindireyim evi ne kadar kendilerine güveniyorlar böle ya.teşekkür edeceğine adama bak yaaa:KK47::KK47::KK47:

offff sinir oldum şimdi şu lafa sen keyfinden çalışıyorsun o zaman be adam aylık beş binlira para ver bana geçindireyim evi ne kadar kendilerine güveniyorlar böle ya.teşekkür edeceğine adama bak yaaa:KK47::KK47::KK47:

derdim para değil hiç bir zaman da olmadı.

her zaman çalıştım üni hayatı da dahill.

inş kpps kazanırım da daha rahat bi şekilde çalışırım eşim çalışmama çok karşı binbir minnet çalışıyorum

ahhhh çok tribini çektim çoooookkkk

Her zaman çalıştım üni hayatı da dahill.

Inş kpps kazanırım da daha rahat bi şekilde çalışırım eşim çalışmama çok karşı binbir minnet çalışıyorum

ne hakkı vr ya sana trip atmaya.tek başına geçindirebilicek mi sanki bu devirde:) sorabilirmiyim meselğiniz ne

her zaman çalıştım üni hayatı da dahill.

inş kpps kazanırım da daha rahat bi şekilde çalışırım eşim çalışmama çok karşı binbir minnet çalışıyorum

hem destek ol hem takdir görme,,,,iyi vallahi ya...canım benim senin bu eve katkın olduğunu hissettir eşine,,,ben diyorum vallahi,,,sen ailenin tek oğlusun yapsalardı bir ev araba oğullarına bende oturur çocuğuma bakardım,,,ama k.validemler sandıki nasılsa kız tarafından ev var oğlum rahat edecek....yok öyleee valla...ailemden kalanda kendimin gözü yok çocuklareımnın olsunnn,ben ve eşim kendi ayaklarımız üzerinde duralım hayatın kolay olmadığını bilsin herkessss

hem destek ol hem takdir görme,,,,iyi vallahi ya...canım benim senin bu eve katkın olduğunu hissettir eşine,,,ben diyorum vallahi,,,sen ailenin tek oğlusun yapsalardı bir ev araba oğullarına bende oturur çocuğuma bakardım,,,ama k.validemler sandıki nasılsa kız tarafından ev var oğlum rahat edecek....yok öyleee valla...ailemden kalanda kendimin gözü yok çocuklareımnın olsunnn,ben ve eşim kendi ayaklarımız üzerinde duralım hayatın kolay olmadığını bilsin herkessss

çok katılıyorum sana benimde babamdan allah gecinden versinde bir ev var ama bende öle düşünüyorum nasılsa biz miraz bırakamayız bu gidişle hayat şartları biz evimiz barkımızı yapalım aileden gelende çocuğuma yeterde artar dimi

ne hakkı vr ya sana trip atmaya.tek başına geçindirebilicek mi sanki bu devirde:) sorabilirmiyim meselğiniz ne

eşim bankacı ben muhasebe

çocuğum 10 aylıkken bıraktım anneme. işe başladım bu arada biz kv evinde oturuyorduk yani kira vermiyorduk. ama ev bizim değil onlarındı.

sonra araç kredisi çektik araba aldık ertesi ayy hoppp evi sattılar :KK70:

şok şokkk olaylar ondan sonra başladı

bazen çok yoruluyorum bittiğimi hissediyorum.

ev işleri çocuk bide eşimin son dönem kaprisleri çok ağır geliyor gerçekten.

bide sorgulamalar .

temizlik yapıyorum pazar günleri canım çıkıyor o zaman nazını çekemiyorum yorgunluktan

adamın dediği ayda bir temizlik yaparsan böyle olur oluyor

eşim bankacı ben muhasebe

çocuğum 10 aylıkken bıraktım anneme. işe başladım bu arada biz kv evinde oturuyorduk yani kira vermiyorduk. ama ev bizim değil onlarındı.

sonra araç kredisi çektik araba aldık ertesi ayy hoppp evi sattılar :KK70:

şok şokkk olaylar ondan sonra başladı

o zaman şimdi hem arac kredisi hem ev kirası veriosun ,ayy hiç hesapta yokken çıkan giderlere uyuz olurum:KK47:

o zaman şimdi hem arac kredisi hem ev kirası veriosun ,ayy hiç hesapta yokken çıkan giderlere uyuz olurum:KK47:

600 TL zarara girdik birden ayyy kv ile aram bu yüzden bozuk

gittim ne düşünüyorsam söyledim

ee tabi o sinirle biraz abarttım ama pişman değilim

o parayla ne mi yaptılar

diğer oğullarına otelde düğün ve kendi evlerini sıfır hale getirip ev eşyalarını sıfırladılar

bizde 5000 tl verdiler :KK70:

slm hanımlar. geçmişi çok okuyamadım. dün kızım ateşlenmiş eve gittiğimde birazda olsun düşmüştü ateşi. çok şükür şimdi iyi. geç geldim işe. işleri toparlayım derken bu saat olmuş. bir slm vereyim size istedim.
iyi bakın kendinize. yarın uğrarım. öpücükler....

çok katılıyorum sana benimde babamdan allah gecinden versinde bir ev var ama bende öle düşünüyorum nasılsa biz miraz bırakamayız bu gidişle hayat şartları biz evimiz barkımızı yapalım aileden gelende çocuğuma yeterde artar dimi

kesinlikle canım,bugünün yarını var, hazıra dağlar dayanmaz, çocuklarımız sıkıntı çekmezler en azından,bak ben ortanca çocuğumm ablam geçen ay evlendi ben 6 yıl oldu evleneli,ablam doktorla evlendi diğer kızkardeşim üniv.ögretmenlik okuyor herkes başını kurtardı,ben hayat mücadelesindeyim gocunmuyorum çok şükür,çalışmasamda evde mutlu olamazdım bunuda biliyorum,eşim çok şükür takdir ediyor,,,salma kendini bak bakımlı ol ben seni hep böyle görmek isterim diyo

bazen çok yoruluyorum bittiğimi hissediyorum.

ev işleri çocuk bide eşimin son dönem kaprisleri çok ağır geliyor gerçekten.

bide sorgulamalar .

temizlik yapıyorum pazar günleri canım çıkıyor o zaman nazını çekemiyorum yorgunluktan

adamın dediği ayda bir temizlik yaparsan böyle olur oluyor

işte ne kadar yoğun bir sorumluluğun altında olduğunu hissettir eşine,nazını yap tek tek görevler ver,yapmaya çalıştıkça bak beni gör bide de nasıl yetişiyorum hepsine robot oldum resmen ii değilim deee

600 tl zarara girdik birden ayyy kv ile aram bu yüzden bozuk

gittim ne düşünüyorsam söyledim

ee tabi o sinirle biraz abarttım ama pişman değilim

o parayla ne mi yaptılar

diğer oğullarına otelde düğün ve kendi evlerini sıfır hale getirip ev eşyalarını sıfırladılar

bizde 5000 tl verdiler :d

biraz kaba olacak ama ohaa yuuhh diyorum.5000 tl mi sadece çok iyi yaa.
Ama allah bırakmaz yanlarına
ve şunu da anlamıyorumki
eşin hala nasıl görüşüyor onlarla
silemez elbette ama tepkisinide koysun

slm hanımlar. Geçmişi çok okuyamadım. Dün kızım ateşlenmiş eve gittiğimde birazda olsun düşmüştü ateşi. çok şükür şimdi iyi. Geç geldim işe. Işleri toparlayım derken bu saat olmuş. Bir slm vereyim size istedim.
Iyi bakın kendinize. Yarın uğrarım. öpücükler....

çok geçmiş olsun canım neyi varmış yarın görüşürz

slm hanımlar. geçmişi çok okuyamadım. dün kızım ateşlenmiş eve gittiğimde birazda olsun düşmüştü ateşi. çok şükür şimdi iyi. geç geldim işe. işleri toparlayım derken bu saat olmuş. bir slm vereyim size istedim.
iyi bakın kendinize. yarın uğrarım. öpücükler....

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

X