Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çocuk mu sürünene kadar o lafları yutana kadar aslaa

bana kalırsa ailesı konusunda sende bıraz demokratık olmaya calış,
bunun dogru olmadıgını ıkı yuzluluk oldugunu dusunenler de var ama netıcede hersey evladına daha huzurlu bır ev ortamı olusturman ıcın...esın bu sartlarda zaten herseyın ayrımını daha kolay yapacak ve sana da hak verecektır.
anladıgım kadarıyla sen fazla dobrasın...
ne dusunuyosan onu soyluyosun,gercı bende oyleyım ama sırasında polıtık davranıp soylenmesı gerekenı bıraz yontmalısın...
polıtıkacılar gıbı yanı bıraz polıtık bıraz da demokratık...

Son düzenleme:

aslında bu aralar böyleyim ama fazlasına kesinlikle dayananmam.

en azından yüze gülüp iş çevirmiyorum

iş dış bir anlayanaaa

aslında bu aralar böyleyim ama fazlasına kesinlikle dayananmam.

En azından yüze gülüp iş çevirmiyorum

iş dış bir anlayanaaa

ah kızlar ah
herkesin benzer problemleri var bende kv ve görümcemle bayramdan beri konuşmuyorum.bende dobrayımdır hemen aklıma geleni sölerim lafımı da çekmem.bayramda atıştık onlar bana ben onlara ama ben saygısızca küfür etmedim onlar gibi.kv hakaret etti.bende artık sildim onları görüşmeme kararı aldım ama nereye kadar kzıma bu kadın bakıyor mecburen telde konuştum bi kaç kez.mecburende evine gidicem ama ne zman bilmiyorum
ben hep şu felsefede bir insanım seni seven ve sevdiğin insanların yaptıkları canını yakmalı gerisinin sölediği fıkra gibi gelmeli
onları önemsemiyorum ve canımı yakamazlar gülüp geçiyorum artık.

bana ters lafları olmadı ama hareketler yanlış maleseffff

yagmur 86 kızna kv bakıorsa sen nasıl onu görmüosun yada konuşmadan duruorsun ,en azından cocukla ilgili konuşulr ?? bu arada sohbete yeni dahil oldumm

ah canım ah mesafeyi korumak çok önemli,bak biz eşimle ailesiyle farklı kültürlerdeniz onlar egeli ben Karadenizli uymayan okadar çok yönümüz var ki,ama daha ne kayınvalidem bana ne ben ona bu böledir şöyledir emri vakii bir söz,hakaret ağır bir söz söylememişizdir,,bir tane görümcem var oda melek ki melek çok severimmm,biraz kayınvalidem cahill biri işte ama kimse dörtdörtlük değil

yagmur 86 kızna kv bakıorsa sen nasıl onu görmüosun yada konuşmadan duruorsun ,en azından cocukla ilgili konuşulr ?? Bu arada sohbete yeni dahil oldumm

ben arıyorum kv kızım açıyor teli kızımla konuşuyorum nerdeler napıyolar diyede eşime soruyorum.çok komik sanki o küs gibi dün kzım al babaanne annemle konuş dedi yokyok diye ses geliyodu hem suçlu hem güçlü yaa çok komik

al birini vur ötekine görümcede kv de ikiside aynı ben iyisem güler yüzlüysem evime çagırır onlara gidersem herşey çok güzel.ama yanlışlarını söler surat asarsam ben kötüyüm maalesef

sana diyecek söz bulamıyorum cnm
gerçekten çok zor
gerçi birini büyütmüşsün de
ama ikincin daha ufak
babası da ilgileniyomu bari

ilgilendiğini sanıyor diyim kısaca...
Cuma günü oğlum çok huysuzdu..sürekli mızmız ...kucağımda dayanamadım verdim eşime o da ocakta ki helvayı karıştırıyordu.Çocukta kucağında...birden pattt oğlum elini ocakta pişen helvanın içine soktu.tabi yandı çocuğun elii .İkinci derece.Hemen hastaneye gittik.sardılar ,ilaç sürdüler...
Babamız böyle ilgileniyor işte

Ama size bişi diyim mi kızlar ;tek çocuğu olup çalışan bayanlar çok yoruluyorum yetişemiyorum demesin ..İnanın iki çocuk çoooook daha zor.

bende sana bir şey diyeyim güzelim,çocuk var çocuk var,,,yani çocuktan çocuğa değişiyor,benim oğlan 3 çocuğa bedel mesela,çok hareketli,huysuz ve hırçın özellikle misafir geldiğinde,ben çalıştığım için resmen intikam alıyor gitmeyeyim diye,uyku doğduğundan beri problem uykuyu sevmez,gittiğim yerde rahat vermez,iş yaptırmaz sürekli onunla ilgili olmamı istiyor,,şimdide kaka problemi var,yani diyorum ikinciye gözüm almıyor,kayınvalidem sen çalışmayıp bakabileceksen yap diyor,bakmam diyo yani kısaca,ben işi bıraksam 4,5 yıl kredi borcumuz var mümkün değil

Erkekler işte tpik türk erkeği bi işide eline yüzüne bulaştırmadan yapsalar ya
bide demezler mi biz sizden üstünüz
yaa tabii
şu gün boyu yaptığımız işlerin %50 sini yapsalar ya bigün pertleri çıkar allahım yaaa ne dikkatsiz bir babaymış bu böle
şimdi ii dimi yanığı geçtimi

cidden çocuk gibi ,peki aksamları alıormusunuz cocugu yoksa orda mı kalıor ?

ne için çalışıyoruz zaten eşlerimize ailemize destek olmak için bebeklerimiz çocuklarımız bize yüz çeviriyor.istemiyor çalışmamızı
benim kızım geçen bana diyorki
anne ben de anne olucam senin gibi
ama ben kızımı babaanesine bırakmıycam çalışmıycam :2:
Onu bırakıp işe gitmiycem diyor:2:
öle dokunuyorki anlatama
bizde çok meraklı değiliz çalışmaya şu erkekler azda olsa takdir etse keşke vedakarlığımızı

cidden çocuk gibi ,peki aksamları alıormusunuz cocugu yoksa orda mı kalıor ?

iki sokak ilerimde oturuyor zaten.eltimlede altlı üstlü oturuyoruz bazem kv bizim gelme saatimize oraya bırakıyor bazende eşim iş dönüşü alıyor.

kıyamam canım yaaa,erkekler çocuk bakma konusunda özürlü zaten canım ben onu kabul ettimmm

benim annemde çalışan biriydi nedemek olduğunu çok iyi biliyorum,çocuğumuda anlıyorum,kıyafetlerini koklardım düşünnn,ve bende derdim anneme ben çocuğumu bırakıp işe gtitmeyeceğim diye ama aynısını yapıyorum ama şuan iiyi annem çalışmış bize bu imkanları sunmuş diyorum ,şüküğrler olsun 3 kız kardeşiz hepimizi iyi kötü okuttu 2şer tane hepimize ev var ,bende diyorum kendi imkanlarımızı kendimiz kuralım kalan büyüklerden varlıklar çocuklarımın olsun,çünkü bu devirde yatırım yapmak çocuğa gelecek kurmak çok daha zorr

senin durumda baya zor şekerim.

eşin ne diyor bu duruma ?

ay benimkisi olsa hem çocuğuna baktırıyosun hemde anneme trip atıyosun derdi

bence bir kadın olarak çok yıpranıyoruz

eş, eş aileleri, kendi ailelerimiz, iş hayatı, ev hayatı ki en son kişisel bakım

yani çok zor

eş de yardımcı olmuyorsa, ilk çocuğuna da yeterli olamıyorsan bence daha beklemen lazım canım derimm.

kendini hazır hissetmek en önemlisi

ay canım yaa evet çok dokunaklı

biz kendimizden ödün veriyoruz karşılıksız herşeye herkese yetmeye çalışıyoruz ama nafileee

senin durumda baya zor şekerim.

Eşin ne diyor bu duruma ?

Ay benimkisi olsa hem çocuğuna baktırıyosun hemde anneme trip atıyosun derdi

aman benim trip atmamda sonuna kadar haklı olduğumu biliyor.tabiki konuş uzatma bak elasuya bakıyor muhtacız ayagı yapıyor ama hiçde değilim.bakmassa bakmasın şurda mayısa kadar bakacak sonra nasılsa kreşe göndericem.valla taviz vermicem.yine konuşurum evinede belki giderim sırf kızım için ama benim için bittiler eski kv ilişkimzi olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…