Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bızım doktorumuz da 3 cesıt damla verdı,ama gozunu kapayamadık cunku ıkı goz bırden,oldugu ıcın onermemıstır belkı.
o kadar canım sıkıldıkı,doktor damlayı fazla yazayım çünkü,bu hastalık 3-4 hafta da bır tekrarlar dedı...

hoşgeldin canım
çocuklarını allah bağışlasın

bence bu tempoya en uygun senın en kaliteli zamanın yatıp dinlenmek olur

Allah bağışlasın canım, şanşlısın annen yanında bakıyor maşallah, özel işte çalışmak zor gerçekten küçük yavrusu olana çok zorrr bende aynı durumdayım

amin canım inşallah allah razı olsun
çok şükür yakın evlerimiz annemle evet çok zor canım
sabah 8 akşam 6 benim çalışma saatlerim
senindemi küçük yavrun canım

hoş geldin tekrar babyyy

maşallah her şehirden varış herhaldee

hoşbulduk canım sağolasın

aramıza hos geldın canım,
zaten bu anacıklarımız olamasa ne yaparız hıc bılmıyorum...

hoşbulduk canım allah başımızdan eksik etmesin canım inşallah

Hoş geldin diyerek Allah yardımcın olsunnnn

ay çok zor bizim işimizz

sen anlatınca bunalıma ben girdimm

kızımı görsen dibimden ayrılmıyor (oğlanı kıskanıyor )
dün yemek bile yememe izin vermedi resmen.Sohbet etmek istiyor benle ama kardeşi yanımızda olmayacakmış..O da yanımızda dursun dediğimde yüzündeki mutsuzluğu görsen için parçalanır.Ama kabul etmek zorunda ...artık o da bizim ailemizin bir parçası

ıste bu kadar sen trıp atkı yanlış yolda oldugunu anlasın kanımca...

boşşver canım sakın çözmeye kalkma
çünkü karma karışık olursun çözmezsin
salla gitsin önüne bak en ufak şeylerden bile kendine mutluluk çıkar bence

lafı yemiş ,tabii sarılarak uyur

hoşgeldin canım sende allah yardımcımız olsun hepimizin de

ahh baby sana da çok geçmiş olsun...

çocuk işte zamanla alışır biraz büyüsün ufaklık kardeşim der hava bile atar

evet canım 3,5 yaşında bir oğlumm var benimde,bende sabah 8 çıkıyorum akşam 6 da evdeyim,,,ah bu annelerimizin hakkı ödenmez

hoş geldin canımmm,evet çocuklar ev iş eş hepsi buzamanın içine sığdırmaya çalışıyor insan,inan ikinci çocuğu gözüm almıyorrr,gece 1 de yatırdım düşünebiliyormusun nezamaman evin işi eşle vakit geçirme yapabilirimki,tabi kayınvalidem düzensiz saatde uyutuyor ikindi vakti yatıyor akşam kalkıyor,o çcuk uyurmu daha,uyku saat,i geçtimi uyutma diyorum ama kime söylüyorum bildiğini okuyor(

Hastalığın adı kanlı göz iltihabı bu arada, göz de şişme yapar, bol çapak yapar, gözün beyaz bölümü kan çanağına döner..

aynen canım yaaa,boyle sapsarı capaklanmalar yapıyo...
bızım evde kızım havlusu ayrıdır cok kucuk oldugu ıcın bızimle aynı havluyu kullanmasını ıstememıstım,belkıde buyuzden bıze bulasmamıstır.doktor dasasırdı zaten nasıl olurda sıze bulasmaz dedı,
bır aılede bır kısı yakalanırsa tumunu de sarar,
herhangı bır yere dokunursa hemen ellerını yıka dedı,ben nasıl bu kontrolu saglayabılırım kı....
sırf benım grıp de ona bulasmasın dıye ızın almadım.:2:annemın yanında sımdı...

aYYYY sende ben gibisin inanki,,,,eşimden önce yatağa yatacaksam ona hep derim geldiğinde bana sarıl diye,geçen yine böle oldu geldiğinde dalmamıştım bekledim sarılacakmı diye yok(sinir oldum tabiii,rahatsız etmim dedim diyorrr sinir etti beniii,rahatsız olsam gelince sarıl dermi insan yahuuu

geçmi,ş olsunnn canımmmbizim de arpacık çıkmıştı geçen sene bir türlü izi gitmedi gözünün kapağında,yavrulara kıyamıyorum canım,ılık suyla sürekli dezenfekte et canım,bulaşıcı olduğunu bilmiyordumm acil şifalar güzelim

geçmiş olsun boem allah acil şifa vers,n

hoşgeldin canım
çocuklarını allah bağışlasın

bence bu tempoya en uygun senın en kaliteli zamanın yatıp dinlenmek olur

hoşgeldiniz allah kolaylık versin 2 çocukla ugraşmak çok zordur eminim ki benimde 3,5 yaşında kızım var tekrar istiyorum bebiş ama kızım çok tepkili henüz bu fikre bi de küçükdaha okula başlasın diyorum kv bakıyor ama binbir nazla bakıyor.bide ikinciye bakamaz herhalde
bu arada 9,30 nasıl uyutuyorsun çocukları benim ki gün içinde uyumasa bile 12,00den aşagı uyumuyor buna bi çözüm bulmak lazım

cok sağol arkadasım,
ben kucukkende benım gozumde cıkmıstı arpacık bende de ızı kalmıstı.
sonra bır goz doktoruna gıttım,o artık kıst olmus ancak amelıyatla gıder dedı ve ben amelıyat oldum ama bır sure sonra tekrar cıktmıstı.gozumu kapadıgım zaman bellı oluyodu.tekrar amelıyat edelım dedı doktor ama ben olmadım.yasım buyudukce kayboldu gıttı.muhtemelen senın bebısın gozundekı de oyledır.buyudukce kalmaz ,kaybolur gıder kaygı etme canım...

iyi gelişmeler var tatlım bayaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…