benim oğlanın 4 yaşında falan olmuştu mikrop kapmış demişti doktor
kapattı gözünü ama tek gözü idi
hergün damlası vardı onu kullandı 3 gün kapalı kaldı sonra iyileşti bence korkma geçer alerjikte olabilir
slm herkese ;
ben de çalışan anneyim :2:
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
çocuklar 9.30 da yatıyorlar.
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
kızımın ödevlerini mi yaptırayım
oğlanla mı emzireyim Şaşırıp kalıyorum :44::44:
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum
Allah bağışlasın canım, şanşlısın annen yanında bakıyor maşallah, özel işte çalışmak zor gerçekten küçük yavrusu olana çok zorrr bende aynı durumdayım
hoş geldin tekrar babyyy
maşallah her şehirden varış herhaldee
aramıza hos geldın canım,
zaten bu anacıklarımız olamasa ne yaparız hıc bılmıyorum...
Hoş geldin diyerek Allah yardımcın olsunnnn
ay çok zor bizim işimizz
sen anlatınca bunalıma ben girdimm
kızlar bende de gelişmeler var.
akşam eve geldim mutfağa girdim.
eşim geldi napıyosun falan takılıyo öyle
bende döndüm sen benim yatak odasında yatmamı istemio musun dedim
ciddi soruyorum dedim istemiosan salonda yatarım falan
aa dedi saçmalama ben seni kaç kere uyandırdım uyanamadın diye yastığını düzelttim üzerini örttüm dedi.
ee dedim sonra geldim sırtını dönüp yattın insan gelip karsına sarılıp uyumaz mı dedim
ay ne dolmuşummmmm
o da dedi ki, ben kaç kere kolumu uzattım sen görmedin falan dedi..
sonra da sarıldı falan
ay çözemiyorum bu adamı
bu gece de sarılarak uyduuk gerçiDDDDDD ahhhh
aa dedi saçmalama ben seni kaç kere uyandırdım uyanamadın diye yastığını düzelttim üzerini örttüm dedi.
ee dedim sonra geldim sırtını dönüp yattın insan gelip karsına sarılıp uyumaz mı dedim
ay ne dolmuşummmmm
sonra da sarıldı falan
ay çözemiyorum bu adamı
ay ne dolmuşummmmm
sonra da sarıldı falan
ay çözemiyorum bu adamı
slm herkese ;
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum
kızımında gozlerınde bır hastalık varmıs.
doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...
dıger bebelere bulasmasın dıye bu gun okula gondermedım...
kızımı görsen dibimden ayrılmıyor (oğlanı kıskanıyor )
dün yemek bile yememe izin vermedi resmen.Sohbet etmek istiyor benle ama kardeşi yanımızda olmayacakmış..O da yanımızda dursun dediğimde yüzündeki mutsuzluğu görsen için parçalanır.Ama kabul etmek zorunda ...artık o da bizim ailemizin bir parçası
evet canım 3,5 yaşında bir oğlumm var benimde,bende sabah 8 çıkıyorum akşam 6 da evdeyim,,,ah bu annelerimizin hakkı ödenmezamin canım inşallah allah razı olsun
çok şükür yakın evlerimiz annemle evet çok zor canım
sabah 8 akşam 6 benim çalışma saatlerim
senindemi küçük yavrun canım
hoşbulduk canım sağolasın
hoşbulduk canım allah başımızdan eksik etmesin canım inşallah
slm herkese ;
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
Hastalığın adı kanlı göz iltihabı bu arada, göz de şişme yapar, bol çapak yapar, gözün beyaz bölümü kan çanağına döner..
ay ne dolmuşummmmm
sonra da sarıldı falan
ay çözemiyorum bu adamı
kızımında gozlerınde bır hastalık varmıs.
doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...
dıger bebelere bulasmasın dıye bu gun okula gondermedım...
geçmi,ş olsunnn canımmmbizim de arpacık çıkmıştı geçen sene bir türlü izi gitmedi gözünün kapağında,yavrulara kıyamıyorum canım,ılık suyla sürekli dezenfekte et canım,bulaşıcı olduğunu bilmiyordumm acil şifalar güzelim
hoşgeldin canım
çocuklarını allah bağışlasın
bence bu tempoya en uygun senın en kaliteli zamanın yatıp dinlenmek olur
geçmi,ş olsunnn canımmmbizim de arpacık çıkmıştı geçen sene bir türlü izi gitmedi gözünün kapağında,yavrulara kıyamıyorum canım,ılık suyla sürekli dezenfekte et canım,bulaşıcı olduğunu bilmiyordumm acil şifalar güzelim
ayyyy sende ben gibisin inanki,,,,eşimden önce yatağa yatacaksam ona hep derim geldiğinde bana sarıl diye,geçen yine böle oldu geldiğinde dalmamıştım bekledim sarılacakmı diye yok(sinir oldum tabiii,rahatsız etmim dedim diyorrr sinir etti beniii,rahatsız olsam gelince sarıl dermi insan yahuuu
geçmiş olsun boem allah acil şifa vers,n