Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım arkadasım durumun gercekten zormus...
Ama sen ustune dusenı yap bence de,annecıgıne destek olmakla en guzelını yapıyosun...
Rabbım gecınden versın bır sey olsa annecıgıne ıcıne dert olur

canım benim sağolasın
bende sırt çevirsem(bencil olsam) tamamen toplayamaz kendini
artık hercumartesi terapiye götürcem

canım benim sağolasın
bende sırt çevirsem(bencil olsam) tamamen toplayamaz kendini
artık hercumartesi terapiye götürcem

psikolojik destek alması iyi olmuş canım kardeşinlede konuş (evden ayrılan)
gerekirse sert konuş gelsin arada ugrasın annenin yanına
baban yokmu ondan çekinir en azından

psikolojik destek alması iyi olmuş canım kardeşinlede konuş (evden ayrılan)
gerekirse sert konuş gelsin arada ugrasın annenin yanına
baban yokmu ondan çekinir en azından

babam var çok sakin herşeyi güzellikle halleder vurduya kırıdıya gelen bir insan değil tabi damarına basılmadığı sürece
babam gitti konuştu birkaç kez kardeşim o evde ben bunalıyorum mutlu değilim vs demiş
hatta cumartesi öğleden sonra babamı gelmiş evden almış yukarı çıkmamış bile bir yere gitmişler gelmişler
babam üzerine gidersem daha çıkalmaz bir hal olur zamana bıraklım diyor bakalım zaman ne gösterecek

pzartesi sendromu yaşıyorum şu an hiç çalışasım yok akşam olsada meleğime kavuşsam bugün ne zmandır istediği oyun parkına gidicez akşamı iple çekiyordur minik kelebegim

bende valla hiç çalışasım yok benim de kızım sabah ben gelirken ağlıyodu ya içim bi garip o yüzden

babam var çok sakin herşeyi güzellikle halleder vurduya kırıdıya gelen bir insan değil tabi damarına basılmadığı sürece
babam gitti konuştu birkaç kez kardeşim o evde ben bunalıyorum mutlu değilim vs demiş
hatta cumartesi öğleden sonra babamı gelmiş evden almış yukarı çıkmamış bile bir yere gitmişler gelmişler
babam üzerine gidersem daha çıkalmaz bir hal olur zamana bıraklım diyor bakalım zaman ne gösterecek

kaç yaşında kardeşin canım
anneni anlıyorum gerçekten çok zor bi durum hem ablan hem kardeşin ama alışacaktır emin ol sen yanında ol yargılama
çünki o bir anne

annem problemli sürekli sabah ağlar akşam ağlar (ablam boşandıktan sonra böyle oldu)
sağolsun ablamda kendi hayatından hiç ödün vermez kızıyla yaşar
en sonunda kzı kardeşim(bekar evde) annemi böyle görmekten bunalıma girdi diyelim 2-3 aydır arkadaşında kalıyor

annem de bunlarrı hazmedemeyip 24 saat ağlama ile geçirdi cumartesi zar zor terapi merkezine götürdüm tedaviye başladı sinirleri iyice yıpranmış

bende orta çocuklarla uğraş
abalama laf anlat
kardeşime laf anlat
bakın durum böyle böyle sizde biraz alttan alın destek olalım kısa sürede atlatır annem diyor a bana dokuma o bana dokunma ikiside umurumda değil diyorlar
babamla ikimiz iki arada bir dere de kaldık
bakalım zaman ne gösterecek
canım annen anlaşılan zor ve hassas bir süreçten geçiyor kardeşlerinde en az senin kadar özverili olması lazım ,hatta senden daha fazla....çünkü sen evlisin bir yuvan var kardeşlerin daha verici davranmalı annene,inşallah kısa zamanda düzelir ,sabırlar canım sana.

Kızlar benim hafta snumda çok çok mototondu
cmtesi alışveriş yaptık kızıma kızşlık mont falan zaten akşam hemen oluyo
pazarda malum temizlik yaptım
benimde misafirim vardı
habersiz misafir
annem babam yengen ve babaannem elayı görmeye geldiler:KK1:
Ama bir mahçupluk anlatamam yaa bugün pazar ama torunu çok özledik nolur kusura bakma diyerek geldiler 2 saat zor oturdular
insanın kendi ailesi en çok anlıyor kızlar valla
kv ler gelse hiç tınlamazlar saatlerce kalkmazlar valla:KK47:

haftasonu herkes baskın yemiş anlaşılan :KK70:

o zaman onlar bir hamle yapmadan siz yapın
nebileyim izinin falan varsa tatil ayarla
yoksa tamamen sinirlerin harap olacak

esım onun yanında halasının ogluyla tlf konusuyodu.dedıkı bız bu aralar cok yorulduk 15 tatılde ızın alıp bız mersıne gelıcez gelınce uzun uzun gorusuruz dedı...ama kp yıne dedıkı bız 15 tatılda burdayız ona gore...
bunlar cıktıktan sonra esıme patladım bu adam bu yuzu senden buluyo dıye....o bana bagırdı,, ben ona...
tam aramız yenı yenı duzelıyo derken tekrardan allak bullak olduk...
ona dedımkı senın baban huzurunu dusunse bunları yapmaz dedım...
oda dedıkı ozman neden boyle yaıpıp ıstedıgını elıne verıyosun dedı...
ama ıcraatta hıc bır sey yok...
ayyy kızlar sabah sabah ıcınızı kararttım demı,ne olur kusuruma bakmayın cok doldum yaa gece ağlamaktan grıp oldum...

Biraz gülelim

cuma akşamı yeğenim (8yaşında) :teyze ben ayaklarıma bakım yapıyorum bak dedi tamam yap teyzem dedim ama vaselin kremi almış eline dedim az sür kayarsın dedim tmm dedi oda bende mutfaktayım sen yoğurt gibi sür ayağına sonra çorap almaya giderken ayak kaysın küt bir düşsün gül gül öldük poposunuu üzerine

sonra yüklükten bataniye alayım diye bir açtım benim oğlan sen yat yüklüğün içine(oda karanlıktı ışık yansıdığı için açmaddım ışığı) eline el fenerini almış kapağını açmamla el feneri gözüme bir tuttu ben:havaya bir zıplamış korkudan çocuğu dövermesin severmisin ama nasıl korktum sonra başladık gülemeye

ben de senin gibi kendi ailemden daha çok çektim. annem babam ayrı. her dertleriyle ben uğraştım yıllarca. okulumu bıraktım yıllarca çalıştım. kardeşlerimi okuttum. bir evi sıfırdan dizdim nerdeyse. ama gel görki annem çocuğuma belli bir ücret dahilinde baksa bile sürkli laf sokuşturuyor. 3 yıl dershaneye gönderdiğim tüm masraflarını karşıladığım kardeşim bile karşıma geçip benimle çocuk bakım pazarlığı yapıyor. yaniii yorumsuzz

çok ağır gerçekten....parayla insan yeğeni için torunu için para ile bakabilirmi yahuu

esım onun yanında halasının ogluyla tlf konusuyodu.dedıkı bız bu aralar cok yorulduk 15 tatılde ızın alıp bız mersıne gelıcez gelınce uzun uzun gorusuruz dedı...ama kp yıne dedıkı bız 15 tatılda burdayız ona gore...
Bunlar cıktıktan sonra esıme patladım bu adam bu yuzu senden buluyo dıye....o bana bagırdı,, ben ona...
Tam aramız yenı yenı duzelıyo derken tekrardan allak bullak olduk...
Ona dedımkı senın baban huzurunu dusunse bunları yapmaz dedım...
Oda dedıkı ozman neden boyle yaıpıp ıstedıgını elıne verıyosun dedı...
Ama ıcraatta hıc bır sey yok...
Ayyy kızlar sabah sabah ıcınızı kararttım demı,ne olur kusuruma bakmayın cok doldum yaa gece ağlamaktan grıp oldum...

yok tatlım öyle şey mi olur
burası da bizim terapi merkezimiz
yağmur ondan dolayı açtı

o zaman eşin gitmezse sen al bebışını git birazda ben dinleneceğim de zorla insanı çileden çıkaracaklar

X