hani bundan ders almak gibi bir niyeti yok sanırım:)
bak ya kıskandırmaya da gelmezler hiç
:) kopuyorum yaaa
ooo bizde daha neler var..
anlatsam krize girersiniz. adamın arkadaşlarını arıyorum gizlice. diyorumki akşam maç var çok sıkıldı kocacım dışarı çıkın siz davet edinki hayır diyemesin beni yalnız bırakmak istemiyor diyorum. yaa kendim arayıp dışarı çıkması için teşvik ediyorum. o napıyor. yok hanım evde yalnız çocukla tek başına ilgileniyor zaten yoruluyor deyip geri çeviriyor. Allaaaammm sana geliyorum. çık adam işte benim yalnızlığa ihtiyacım var:)
hakkını yiyemem akşamları kızımızın banyosuna kadar ilgilenir. sürekli oyunlar oynatır.
şok şok şok
ay benim kocam da aradı
ama niçin o kredi kartının ödemesi bu kadar değil miydi
falandı, filandı. napıyosun iyimisin demek yok..
öküzzzzne kadar umutlanmıştım oysakii
benim çiçeğim sensin,senin yanında sönük kalır falan dedi
bende sende olsan olsan koca bir dikensin dedim
adam kaideye almıyor yaaa beniii ,
uzun zamandır çiçek almıyor bananasıl ima edeyim başka kiii
anlatsam krize girersiniz. adamın arkadaşlarını arıyorum gizlice. diyorumki akşam maç var çok sıkıldı kocacım dışarı çıkın siz davet edinki hayır diyemesin beni yalnız bırakmak istemiyor diyorum. yaa kendim arayıp dışarı çıkması için teşvik ediyorum. o napıyor. yok hanım evde yalnız çocukla tek başına ilgileniyor zaten yoruluyor deyip geri çeviriyor. Allaaaammm sana geliyorum. çık adam işte benim yalnızlığa ihtiyacım var:)
hakkını yiyemem akşamları kızımızın banyosuna kadar ilgilenir. sürekli oyunlar oynatır.
süper süper süperrr
ciddi misinnnnn !!! acun gibi bende YOK ARTIK diorum
ayy bende bunalırdım sanırım bu kadar üstüme düsen erkekle.
şok şok şok
ay benim kocam da aradı
ama niçin o kredi kartının ödemesi bu kadar değil miydi
falandı, filandı. napıyosun iyimisin demek yok..
öküzzzzne kadar umutlanmıştım oysakii
sende tessekkür ederim askım ,iiyim ,calısıorum ,sen nasılsın napıorsun deseydin ,aklına gelirdi belki
sende tessekkür ederim askım ,iiyim ,calısıorum ,sen nasılsın napıorsun deseydin ,aklına gelirdi belki
:))) kız deme öyle.. ilgileniyor işte kendi çapında :))))
kendi çapı mı ben biliyorum onun çaplarını da neysee
evet fazlası kesinlikle zarar
ayyy çok güldümmmmmm alemsin vallaaaa
süper süper süperrr
kızımızla ilgilenmesi çok güzel. hatta bazı geceler beni bile uyandırmadan doyurur, altını değiştirir, gazını çıkarır ve uyutur. ha bunu çoğunlukla yapar. bazende kılını kıpırdatmaz ama çok yorgun olursa.
ya sorma hayatım. burası küçük şehir bide. arkadaşlarımı hep kendi evimde ağırlıyorum bu nedenle. evet ilgili olması evi dışında bir uğraşı olmaması güzel ama bende çok sosyalim. çatlıyorum..
kızlar az önce iş yerine çiçek firması geldi anlaşma yapmak için , gelirken çok güzel bir buket çiçek yapmışlar,bende çiçeği whatsaptan eşime gönderdim, kimin bunlar dedi,benim dedim:) bende onu soruyorum dedi,şaka şaka azıcık seni kızdırayım dedim işyerine benim adıma getirmişler yeni bir firma anlaşma yapmak için dedim,y edirme şakanı diyo alllll işteee
ayyy çok güldümmmmmm alemsin vallaaaa
bir gün geldi nasıl mutlu ama. aşkım aşkım ben ne yaptım ..... sordum ne yaptın diye. eve lig tv bağlattım dedi artık maçları evde başbaşa izleyeceğiz dedi. anaaa.... ben şok.......
ayy yok anacım bunların bır orta yolu yok.
gectıgımız gunlerde bekar oldugum donemlerde bana asık olan ve taa odemde 3 yıl pesımı bırakmayan bır manyak aradı.dusunun ben evlenelı 5 yıl olmus adam hala unutamadım bılmem ne deyıp duruyo.dusunun adamın manyaklıgını.nasıl sınırsız derecede suurunu kaybettıgını bıldıgım ıcın durumu esıme anlattım ne olur ne olmaz bu manyak bır dolap cevırırde kocacımla huzurum kacar dıye....esımın verdıgı tavır hıc hesab etmedıgım durumlar yasattı.actıgım en son konuya gırersenız gorursunuz.en basta yazdıgım yorumla en sona yazdıgım yoruma bakarsanız sanırım demek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız.
yahu bu adamlar kıskanmayı bıle beceremıyorlar....
bir gün geldi nasıl mutlu ama. aşkım aşkım ben ne yaptım ..... sordum ne yaptın diye. eve lig tv bağlattım dedi artık maçları evde başbaşa izleyeceğiz dedi. anaaa.... ben şok.......
e yok artık...
ama ben de futbol meraklısıyımdır.esım o nedenle cok sanslı
beraber macları falanda yorumluyoruz....
:))))))))))))) benimkide geçen Galatasarayın 4-1 yenildiği maçta,sana kötü bir haberim var diye geldi gece eve ne oldu hayır mı dedim kafasını salladı kafayı omzuma koydu yenildik dedi.yürü be aptal dedim,ödümü koparttı manyak :)))
desene adam sana sırılsıklam asık ,sensiz bir dakikasını bile gecirmek istemior
O DA SIKIYO BENİM EŞİM DE ÇOK EVCİMENDİR ASLA ARKADAŞ ORTAMIYLA AKŞAM ÇIKTIĞINI BİLMEM.BEN VE KIZIYLA HEP VAKİT GEÇİRMEYİ SEVER.EVDEN İŞE İŞTEN EVE Bİ TİP KÖTÜ ALIŞKANLIĞI DA YOK.AMA BAZEN GERÇEKTEN SOSYALLEŞME ADINA ÇIK BİRAZ TAKIL DİYORUM HAYIR BEN BÖLE İYİYİM DİYOR
SADECE BENİM ARKADAŞ ORTAMIMLA GÖRÜŞÜYORUZ ÜNİ. AŞKI OLDUĞUMUZDAN ZATEN ARKADAŞLARDA ORTAK.İNANIN GEÇEN MAÇA GİTTİ.Bİ ÇIK BE ADAM İNSAN İÇİNE KARIŞ DİYE BEN ZORLA GÖNDERDİM
ayy yok anacım bunların bır orta yolu yok.
gectıgımız gunlerde bekar oldugum donemlerde bana asık olan ve taa odemde 3 yıl pesımı bırakmayan bır manyak aradı.dusunun ben evlenelı 5 yıl olmus adam hala unutamadım bılmem ne deyıp duruyo.dusunun adamın manyaklıgını.nasıl sınırsız derecede suurunu kaybettıgını bıldıgım ıcın durumu esıme anlattım ne olur ne olmaz bu manyak bır dolap cevırırde kocacımla huzurum kacar dıye....esımın verdıgı tavır hıc hesab etmedıgım durumlar yasattı.actıgım en son konuya gırersenız gorursunuz.en basta yazdıgım yorumla en sona yazdıgım yoruma bakarsanız sanırım demek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız.
yahu bu adamlar kıskanmayı bıle beceremıyorlar....