akşama kadar canım çıkıyor işte y oruldum öldüm bittim diyor,gece çocuğu uyuttuktan sonra arslan kesiliyor ,nasıl resetleniyor,iksiri formülü ne anlamıyorum valla:)))
BİR SÜRE SONRA GEÇER TAKMA KAFANA
HERKESİN BİR HAYATI OLDUĞUNU ANLAR O DA
hala mitle bekliyorum canım. şehir dışına gittiği zaman bayram ediyorum ooohhh yalnız zaman geçiricem diye. ama telefonla yetiyor canıma. yalnızmısın korkuyomusun. 33 yaşındayım ne korkacam yani.:)
aslında benim onu aramam lazım dimi. hani yatılı gidiyor kontrol anlamında hiç kasmam kendimi.
bende anlattımya tam alışveriş yapıyorum kabinde kan ter içinde giyinicem diye uğraşıyorum zırrt telefon napıyosun. zıkkımın.....
toplantıdayım telefonu sessize alıyorum . biip biip ötüp duruyor. halbuki söylerim yani toplantıya giriyorum açamam diye. mesaj atıp durur çıktınmı ne yaptın nasıl geçti... yaaa sanane...
çok özledim özgürce dolaşmayı.
esinin isi mi cok rahat ??
hele hamileliğimde bu ilgi olayı 2 katına çıktıki çıldırıyordum. Yalnız hiçbiryere gidemiyordum. Kışın nerdeyse ayaklarımın altına halı serecekti. Oysa ben hamilelikte hiç sorun yaşamadım. Ne bulantı ne kusma. Ne aşerme. Karnım şişti ve doğurdum yani. Hoplaya zıplaya hemde son haftaya kadar çalıştım iyi hissettiğim için. Aman burnumdan geldi gitme çalışma yeter bırak dinlen. Yaaa sananeee....
Arabaya bile kendisi bindirip emniyet kemerimi takıyordu. Ikiz kardeş gibi dolaşıyorduk.
akşama kadar canım çıkıyor işte y oruldum öldüm bittim diyor,gece çocuğu uyuttuktan sonra arslan kesiliyor ,nasıl resetleniyor,iksiri formülü ne anlamıyorum valla:)))
ilahı sen cok yasa emı,gülmekten kırıldım valla...,
benım kı de aynen oyle.benım ısım onun kı kadar yogun deıl onun ıhaleler toplantılar denetımler,sureklı basında bır ordu...
Ben onun yerınde olsam catlar ölürdüm her halde...
Ama yok adam tıpkı senın kı gıbı
artık gecen dedımkı ya sen ne yıyıp ıcıyosan soyle bende ıceyım....
ayy evet yacok saldım kendımı.ben hastane de oldugum ıcın eve ve cocuga hastane mıkrobunu tasımıyayım dıye her gun gıder gıtmea dus alıyorum.o nedenle fön olayı olumsuz görünürdü bana hep.ama su brezılya fönü aklıma yattı bak...
bu arada neden özellıkle brezılya...
esinin isi mi cok rahat ??
yok gülüm yaaa. mühendis benim eşim. deli gibi ilçe ilçe dolaşıyor. merkezde oluncada bir sürü evrak işi oluyor ama nasıl zaman yaratıyor anlamıyorum bende.
öğğğ geldiiiii o neee yaaaa
yaa ... hiç şikayet etmeyin. ilgilenmiyor diye. Adamlar özel hayatınıza saygı duyuyor :))))))
aynen öyle akşamdan niyetini anlıyorum zaten,çocuğa çaktırmadan kur yapmalar felan, muayen günüm gelsin hiç bu eda tavır yok ozaman gıcık oluyorum işte,diyorum kızıyorum ,ama odunlar işte bazen odunbende anlamıyorum diyorum o zman evde yardımcı ol bende bayılıp kalmayım yorgunluktan köprüyü geçene kadaryapıyor evde iş sonra yine aynı Oküzlüğe devam
ilahı sen cok yasa emı,gülmekten kırıldım valla...,
benım kı de aynen oyle.benım ısım onun kı kadar yogun deıl onun ıhaleler toplantılar denetımler,sureklı basında bır ordu...
ben onun yerınde olsam catlar ölürdüm her halde...
ama yok adam tıpkı senın kı gıbı
artık gecen dedımkı ya sen ne yıyıp ıcıyosan soyle bende ıceyım....
:) evet ya senle kim ilgilencek
o da senle ilgilensin olayı tatlıya bağlayın artık[/QU
KONUŞMUYORUZ HİÇ 2 GÜNDÜR O BENDENDE NAZLIDIR:)GÖNLÜNÜ BEN ALICAM ONU İHMAL EDEN BENİM
ÇÜNKÜ AKŞAMA KADAR ÇALIŞMIYORUM EVDEDE YAN GELİP YATIYORUM ÇÜNKÜ KIZINIDA BEN UYUTMUYORUM.
BENİM EŞİM ÇOK KÜSER KIZLARR
ay erkeğin nazlısı da hiç çekilmez
bi kere yakışmza ayol aaaa
ay erkeğin nazlısı da hiç çekilmez
bi kere yakışmza ayol aaaa
AYNEN YA YAPTIĞIM YEMEGE BİLE KÜSER YEMEZ.KANEPEDE YATAR KONUŞMAZ AYYY NE ÇEKTİM BEN KIZLAR
aynen öyle akşamdan niyetini anlıyorum zaten,çocuğa çaktırmadan kur yapmalar felan, muayen günüm gelsin hiç bu eda tavır yok ozaman gıcık oluyorum işte,diyorum kızıyorum ,ama odunlar işte bazen odun
sende güzel yaşa bebeğim:)))benim işimde rahat ama enerjim tükeniyor,zaten çocuğu yatırdımı yarım saat yatakta yatınca sızıyorum napim:)))
bende limoniyim ama adam alışmış arsız arsız hala arıyo:))) deli oluyorum bide canım cicim diye konuşmasına. anlasana adam kızgınım sana işte. bişey yokmuş gibi davranmıyomu... deli oluyorum.
bende sadece kendimle başbaşa kalacağım günü bekliyorum özlemle. sıkılır bir gün diyorum ama yok .
yemekte bile 7 mesaj attı. tatmin olamadı aradı bide.
AYNEN YA YAPTIĞIM YEMEGE BİLE KÜSER YEMEZ.KANEPEDE YATAR KONUŞMAZ AYYY NE ÇEKTİM BEN KIZLAR
ya seninkide çok zor bir durum yani. bunun ortası yokmu acaba hanımlar:) ayarı kaçmış bu adamların.
:) işte dertler farklı maalesef
bak şimdi aradı onunla telefonda konuşuyordum. yemekten sonra telefonu çekmeyen bir yerdeymiş aradıysan merak etmişsindir diyor. yooo aramadım dedim. güldü. olsun benim telefon çekmiyordu şimdi ararsan ulaşabilirsin dedi:)))) gülermisin ağlarmısın.
kızlar az önce iş yerine çiçek firması geldi anlaşma yapmak için , gelirken çok güzel bir buket çiçek yapmışlar,bende çiçeği whatsaptan eşime gönderdim, kimin bunlar dedi,benim dedim:) bende onu soruyorum dedi,şaka şaka azıcık seni kızdırayım dedim işyerine benim adıma getirmişler yeni bir firma anlaşma yapmak için dedim,y edirme şakanı diyo alllll işteee
ya seninkide çok zor bir durum yani. bunun ortası yokmu acaba hanımlar:) ayarı kaçmış bu adamların.
bak şimdi aradı onunla telefonda konuşuyordum. yemekten sonra telefonu çekmeyen bir yerdeymiş aradıysan merak etmişsindir diyor. yooo aramadım dedim. güldü. olsun benim telefon çekmiyordu şimdi ararsan ulaşabilirsin dedi:)))) gülermisin ağlarmısın.
:) kopuyorum yaaa
kızlar az önce iş yerine çiçek firması geldi anlaşma yapmak için , gelirken çok güzel bir buket çiçek yapmışlar,bende çiçeği whatsaptan eşime gönderdim, kimin bunlar dedi,benim dedim:) bende onu soruyorum dedi,şaka şaka azıcık seni kızdırayım dedim işyerine benim adıma getirmişler yeni bir firma anlaşma yapmak için dedim,y edirme şakanı diyo alllll işteee
hani bundan ders almak gibi bir niyeti yok sanırım:)