Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

akşama kadar canım çıkıyor işte y oruldum öldüm bittim diyor,gece çocuğu uyuttuktan sonra arslan kesiliyor ,nasıl resetleniyor,iksiri formülü ne anlamıyorum valla:)))

bende anlamıyorum diyorum o zman evde yardımcı ol bende bayılıp kalmayım yorgunluktan köprüyü geçene kadar yapıyor evde iş sonra yine aynı Oküzlüğe devam

öğğğ geldiiiii o neee yaaaa

akşama kadar canım çıkıyor işte y oruldum öldüm bittim diyor,gece çocuğu uyuttuktan sonra arslan kesiliyor ,nasıl resetleniyor,iksiri formülü ne anlamıyorum valla:)))

ilahı sen cok yasa emı,gülmekten kırıldım valla...,
benım kı de aynen oyle.benım ısım onun kı kadar yogun deıl onun ıhaleler toplantılar denetımler,sureklı basında bır ordu...
ben onun yerınde olsam catlar ölürdüm her halde...
ama yok adam tıpkı senın kı gıbı
artık gecen dedımkı ya sen ne yıyıp ıcıyosan soyle bende ıceyım....

zift içiyorlar hayatı zehir etmek için bize

bak onu hiç araştırmadım:))) neden ki?

bende anlamıyorum diyorum o zman evde yardımcı ol bende bayılıp kalmayım yorgunluktan köprüyü geçene kadar yapıyor evde iş sonra yine aynı Oküzlüğe devam
aynen öyle akşamdan niyetini anlıyorum zaten,çocuğa çaktırmadan kur yapmalar felan, muayen günüm gelsin hiç bu eda tavır yok ozaman gıcık oluyorum işte,diyorum kızıyorum ,ama odunlar işte bazen odun

sende güzel yaşa bebeğim:)))benim işimde rahat ama enerjim tükeniyor,zaten çocuğu yatırdımı yarım saat yatakta yatınca sızıyorum napim:)))

ilahi emi. nasıl güldüm anlatamam..:))) devir çıkar devri olmuş hayatım:)))
haa bak ben çocuğumuzlada ilgilendim sende yorulmadın:)))

:) işte dertler farklı maalesef

kızlar az önce iş yerine çiçek firması geldi anlaşma yapmak için , gelirken çok güzel bir buket çiçek yapmışlar,bende çiçeği whatsaptan eşime gönderdim, kimin bunlar dedi,benim dedim:) bende onu soruyorum dedi,şaka şaka azıcık seni kızdırayım dedim işyerine benim adıma getirmişler yeni bir firma anlaşma yapmak için dedim,y edirme şakanı diyo alllll işteee

hani bundan ders almak gibi bir niyeti yok sanırım:)

bak ya kıskandırmaya da gelmezler hiç

şok şok şok

ay benim kocam da aradı

ama niçin o kredi kartının ödemesi bu kadar değil miydi

falandı, filandı. napıyosun iyimisin demek yok..

öküzzzz ne kadar umutlanmıştım oysakii

ya bosverr tüm erkekler aynııı, gül geç,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…