:) git o halde. bu konuda kapanıp gitsin sende bir adım at. hava şartlarına net ten bakabilirsin. ona görede giysi alırsın hayatım. evet çocuklar hava değişiminden daha çabuk etkileniyor ama sadece haftasonu değilmi.
yok artık. bir insan hastalık numarası yapabilir evet başım ağrıyor şuram buram ağrıyor diyebilir. ama psikolojik olarak bu numara nasıl yapılır be adam...
hayır canım 2 haftalık bır gezı ayarlamıs.
almanya,roma ve parıs..
almanya da uzun suredır goremedıgım abım ve yegenlerım var...
sırf gıtmek fıkrınden vazgecmıyeyım dıye abıme bıle haber vermıs...
abım aradı cok mutlu mutlaka beklıyorum dıyo...
ne kadar zoruma gidiyor gerçekten.. ama artık kendimi o kadar salmıyorum..
toparlanmaya çalışıyorum :)
hayır canım 2 haftalık bır gezı ayarlamıs.
Almanya,roma ve parıs..
Almanya da uzun suredır goremedıgım abım ve yegenlerım var...
Sırf gıtmek fıkrınden vazgecmıyeyım dıye abıme bıle haber vermıs...
Abım aradı cok mutlu mutlaka beklıyorum dıyo...
dun kı mısafırden sonra evın halı ıcler acısı....
bu gun bır kısmını yaparım yarında gerıye kalan kısmını hallederım artık...
saolsun kocam bulasıkları makınaya atmıstı bende otalıgı falan supur toz al derken ancak ogleden sonra kendımızı dısarıya atarız herhalde...
hafta sonlarımız kızımızn o ne ısterse o yapılıyo...
gecen hafta bulundugumuz sehırde bır avm ye pepee ve arkadasları gelmıstı.2.5 saat boyunca oraya cakılıp kaldık.
bır ızdıham bır ızdıham...
pepeeyı de bır gorsenız korumalarla gelıp gıttı...
panda:)))))))bende simdi onu düsünüordum ,napsak acaba diyeee ? hava soguk sehirdısına cıkmak istemiorum , acaba cumartesi aksamı bir yerlere canlı müzik dinlemeye mi gitsek
durun kızlar bi arayıp ,agzını yokluyum şu pandanın
senin iş sorun olmuyor sanırım hayatım. gittiğin yerde yabancı değilmiş abin ablan sonuçta özlem giderirsin. adam kendini parçalıyor bak.hayır canım 2 haftalık bır gezı ayarlamıs.
almanya,roma ve parıs..
almanya da uzun suredır goremedıgım abım ve yegenlerım var...
sırf gıtmek fıkrınden vazgecmıyeyım dıye abıme bıle haber vermıs...
abım aradı cok mutlu mutlaka beklıyorum dıyo...
ne kadar zoruma gidiyor gerçekten.. ama artık kendimi o kadar salmıyorum..
toparlanmaya çalışıyorum :)
hele hele ısın ıcınde aılesı varsa aman dıyeyım uzme kendını .sızın huzurunuz kacıyoken onların ruhu bıle duymuyor canım...
Ben bu hafta sonu bi deyişik yapıp evde temizlik yapmayı düşünüyorum nasıl?
Işleerim bitincede avmye gidip kızıma kışlık bişiler almayı ordanda her hafta gittiğimiz avmdeki oyun parklarına gideriz,kum boyama yapmayı seviyor kzım,aynen hafta sonu kızımın o neryi isterse orası
herkes 2ci bir şansı hakeder heleki çocuğunun babasıysa
aynen baby ondan . bana en son ne dedi biliomsun.
ailemi dağıttın dedi ya ondan affetmiyomuş beni
bende kızımı çıkaracağım günleri hayal ettim şimdi... ayyy benim böcüğüüümmm...
ne olursa olsun ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım. en güzelini yapıyorsun. kendine zaman ayır bence. o zaman daha çok kaybetme korkusuna giriyorlar.
aynen baby ondan . bana en son ne dedi biliomsun.
ailemi dağıttın dedi ya ondan affetmiyomuş beni
ailesinimi dağıtmışsın. sen neymişsin vay bee... asıl onlar beni dağıttı deseydin.
aılende adam gıbı aıle olaymıs da dagılmasaymıs de sende..
ayy cok kızdım yaa...
kesınlıkle katılıyorum.sankı nazara geldık.bızde evlılıgın ılk yılları aılesı yuzunden cok yıprandık ama son zamalarda okadar uyumluyduk kı sankı kotu bır ruyadan uyanmıs gıbıyım...
evet evet gıtmelıyım...
canım kocam ya kızlar yaaa ben kocamı cok sevıyorum...
bende kızımı çıkaracağım günleri hayal ettim şimdi... ayyy benim böcüğüüümmm...
panda:)))))))
senin iş sorun olmuyor sanırım hayatım. gittiğin yerde yabancı değilmiş abin ablan sonuçta özlem giderirsin. adam kendini parçalıyor bak.
ne olursa olsun ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım. en güzelini yapıyorsun. kendine zaman ayır bence. o zaman daha çok kaybetme korkusuna giriyorlar.
haklısın hayatım. neyse düşünüp üzme kendini. en iyisini yapmışsın. sen ne kadar ayaklarının üzerinde durursan o kadar güçlüsün.zaten ondan sonra saçlarımı kestirdim, kendimi işime verdim.
işe gitmeme de takmıştı bi ara. çocukla ilgilenmiyomuşum falan aaaaaaaaaa
anlatırken bile daral bastıı
valla çok marifetliymişsin . görümceyi alt etme yoluda varmı sende:))))ne marifetliymişim be yaaa
kesınlıkle katılıyorum.sankı nazara geldık.bızde evlılıgın ılk yılları aılesı yuzunden cok yıprandık ama son zamalarda okadar uyumluyduk kı sankı kotu bır ruyadan uyanmıs gıbıyım...
evet evet gıtmelıyım...
canım kocam ya kızlar yaaa ben kocamı cok sevıyorum...
aynen baby ondan . Bana en son ne dedi biliomsun.
Ailemi dağıttın dedi ya ondan affetmiyomuş beni