Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ya birde bu var tabi. bazen k.v ye bırakıyorum. almaya gittiğimde az daha kalaydı nasılsa mama var diyor. boğazlayasım geliyor.

ne olursa olsun. melek gibi dediğimiz kadınlar birden aslan kesiliyor valla. o benim çocuğum yani. benim kadarmı anasın sen ona karşı? diyeceksin olmuyor işte.

bende görümcemden nefret ediyorum. ömrümü yedi ömrümü. şu an aramızdaki her şey bitti. hemde ne kötü bitiş

amann benimki neler yaptı. evine gidince hoşgeldin demediği günleri biliyorum yani. kaç kez karşıma alıp konuştum. bak anneler babalar baki değil bir gün birbirimize kalacağız hayatta başka kimimiz var gel yapma etme diye ama yok yani. mermer gibi kafa var hatunda.

:)))) alemsin. bencede çok gitme üstüne. vicdan azabı çekiyor belli.

bi bomba da benimkinden geldi.

mail atmış.

güzelim kredi kartların ne kadar geldi gönderde ödeyeyim die

gülsem mi ağlasam mı?

iyi bişey mi bu

hiç hal hatır sormak yok

:) buda sanırım onun açısından bir ilgilenme yöntemi. değişik geldi.

KUSURA BAKMA ARKADAŞIM AMA KREDİ KARTINI ÖDEYİNCE YETİYO SANIYORLar.
MUTLU OLURSUN SANIYORLAR
YETTİ Mİ PEKİ
HAYIR

:)))))) isyaaaannnnn.

haftasonunu bencede güzel degerlendirin ,ailecek bir seyler yapın ,cumartesi aksamıda gecccc yatınn canımm ,adam haklı yani her gün de erkenden yatma hatta yeni birsey al ,gözüne bi farklı gel.

Son düzenleyen: Moderatör:

ılk iş olarak kuföre gıt oyleyse...
allahım dusunuyorumda kuaföre bıle gıdecek vaktım yok...

bende limoniyim ama adam alışmış arsız arsız hala arıyo:))) deli oluyorum bide canım cicim diye konuşmasına. anlasana adam kızgınım sana işte. bişey yokmuş gibi davranmıyomu... deli oluyorum.

ah ahh bu da bişey yoksa sormasam sormuyo yaa

aaaa çok sıkıldım ilgisizlikten

ilgi bekliom die ilan mı versem

bende sadece kendimle başbaşa kalacağım günü bekliyorum özlemle. sıkılır bir gün diyorum ama yok .
yemekte bile 7 mesaj attı. tatmin olamadı aradı bide.

haftasonunu bencede güzel degerlendirin ,ailecek bir seyler yapın ,cumartesi aksamıda gecccc yatınn canımm ,adam haklı yani her gün de erkenden yatma Hatta yeni birsey al ,gözüne bi farklı gel.

erkenden yatmıyorum ki zaten kızım uyumuyor çok geç yatıyor birlikte tv karşısında sızmış oluyoruz bazen napim :)))

ılk iş olarak kuföre gıt oyleyse...
Allahım dusunuyorumda kuaföre bıle gıdecek vaktım yok...

bana diyene bak siz farklısınız sanki benden
biz çalışan kadınlarız canım
vakit nakittir

Son düzenleyen: Moderatör:

bir yemekte 7 msj mı ,aman yarabbbi ! benimki en son bana nişanlandıgımızda msj atmıstı

esım bu karıyer olayına gırmeden once oda oyle barıstık dıyene kadar rahat bırakmazdı,ama sımdı gun boyu hıc ses yok aksam eve gelınce canım cıcım.bende bunu sevmıyorum.bızde sorunu cozmedık kı dıyorum.
bızım bı sorunumuz yok dıyo...
ama bana gore var ısteeee....

akşama kadar canım çıkıyor işte y oruldum öldüm bittim diyor,gece çocuğu uyuttuktan sonra arslan kesiliyor ,nasıl resetleniyor,iksiri formülü ne anlamıyorum valla:)))

bana diyene bak siz farklısınız sanki benden
biz çalışan kadınlarız canım
vakit nakittir

ayy evet yacok saldım kendımı.ben hastane de oldugum ıcın eve ve cocuga hastane mıkrobunu tasımıyayım dıye her gun gıder gıtmea dus alıyorum.o nedenle fön olayı olumsuz görünürdü bana hep.ama su brezılya fönü aklıma yattı bak...
bu arada neden özellıkle brezılya...

hele hamileliğimde bu ilgi olayı 2 katına çıktıki çıldırıyordum. yalnız hiçbiryere gidemiyordum. kışın nerdeyse ayaklarımın altına halı serecekti. oysa ben hamilelikte hiç sorun yaşamadım. ne bulantı ne kusma. ne aşerme. karnım şişti ve doğurdum yani. hoplaya zıplaya hemde son haftaya kadar çalıştım iyi hissettiğim için. aman burnumdan geldi gitme çalışma yeter bırak dinlen. yaaa sananeee....
arabaya bile kendisi bindirip emniyet kemerimi takıyordu. ikiz kardeş gibi dolaşıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…