Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

okudum şimdi konunu hayatım. diyecek bişey yok yani bu adama.........

bır hafta konusmadım.aslında daha da süründürürdüm ama o son gece bas ucumda uyuyakalmıs halını gorunce dayanamadım işte.
sımdı bır yurt dısı gezısı planlamıs bıraz kafa dağıtalım dıyo.parıse roma ya falan gıdelım dıyo...ama ben kararsızım,oralarda kı hava sartları malum.kızımı hasta edermıyım dıye korkuyorum...

bır hafta konusmadım.aslında daha da süründürürdüm ama o son gece bas ucumda uyuyakalmıs halını gorunce dayanamadım işte.
sımdı bır yurt dısı gezısı planlamıs bıraz kafa dağıtalım dıyo.parıse roma ya falan gıdelım dıyo...ama ben kararsızım,oralarda kı hava sartları malum.kızımı hasta edermıyım dıye korkuyorum...

aa gidin gezion oohhh mis gibi değişik hava değişik ortamlar

bence gidin insanın değişikliğe inan ihtiyacı oluyor,kendini daha iyi hissedersin canımm

evet fazlası kesinlikle zarar
psikolojme zarar:)

e yok artık...
ama ben de futbol meraklısıyımdır.esım o nedenle cok sanslı
beraber macları falanda yorumluyoruz....:KK24:
bende çok severim maç izlemeyi , yorumlamayı. ama bazen yalnız kalmam için bahane oluyordu. o ihtimalde bitti.

:))))))))))))) benimkide geçen Galatasarayın 4-1 yenildiği maçta,sana kötü bir haberim var diye geldi gece eve ne oldu hayır mı dedim kafasını salladı kafayı omzuma koydu yenildik dedi.yürü be aptal dedim,ödümü koparttı manyak :)))
:):::)))))))))))))))))))))))))))))))))) bizde gs lıyız. ayy seninkide pek duygusalmış:)))) karnım ağrıdı gülmekten.

desene adam sana sırılsıklam asık ,sensiz bir dakikasını bile gecirmek istemior:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
yok bu aşk olamaz hayatım.tutku desen yok o hiç değil. ben ona başka bişey diyorumda ....... burada yakışık almaz:)))))))))
kölelik rejimi:))))

O DA SIKIYO BENİM EŞİM DE ÇOK EVCİMENDİR ASLA ARKADAŞ ORTAMIYLA AKŞAM ÇIKTIĞINI BİLMEM.BEN VE KIZIYLA HEP VAKİT GEÇİRMEYİ SEVER.EVDEN İŞE İŞTEN EVE Bİ TİP KÖTÜ ALIŞKANLIĞI DA YOK.AMA BAZEN GERÇEKTEN SOSYALLEŞME ADINA ÇIK BİRAZ TAKIL DİYORUM HAYIR BEN BÖLE İYİYİM DİYOR
SADECE BENİM ARKADAŞ ORTAMIMLA GÖRÜŞÜYORUZ ÜNİ. AŞKI OLDUĞUMUZDAN ZATEN ARKADAŞLARDA ORTAK.İNANIN GEÇEN MAÇA GİTTİ.Bİ ÇIK BE ADAM İNSAN İÇİNE KARIŞ DİYE BEN ZORLA GÖNDERDİM

evet yaa. sen beni iyi anlarsın. sürekli dibinde olan bir adam...

sen ne düşünüyorsun. gitmek istiyormusun.

bende çok severim maç izlemeyi , yorumlamayı. ama bazen yalnız kalmam için bahane oluyordu. o ihtimalde bitti.

:):::)))))))))))))))))))))))))))))))))) bizde gs lıyız. ayy seninkide pek duygusalmış:)))) karnım ağrıdı gülmekten.

yok bu aşk olamaz hayatım.tutku desen yok o hiç değil. ben ona başka bişey diyorumda ....... burada yakışık almaz:)))))))))

evet yaa. sen beni iyi anlarsın. sürekli dibinde olan bir adam...

EVET CNM BİRBİRİMİZİ İİ ANLARIZ.BIKIYOR İNSAN DİMİ

EVET CNM BİRBİRİMİZİ İİ ANLARIZ.BIKIYOR İNSAN DİMİ
ya hani ben babamdan alışkınım. kahvaltı yapılır evin erkeği bir süreliğinede olsa çıkar dışarı ortalık toparlanana kadar. kadında günlük işleri falan halleder.
tamam ben iş güç yapmıyorum ama süreklide evde olmak zorunda değil yani değilmi ama? yatağımın enine doğru uyumayı özledim:)))

Hafta sonu planlarınız neler kızlar??????????????

yarın sabah kızımın aylık kontrolü. oradan k.v ye kahvaltıya gideriz. oradan evimize geçip tüm gün meleğimle oyun oynarız. pazar günüde evden çıkmamayı planlıyorum.. kocamın planıda aynı:))))))))))))))))) dalga geçiyorum kendimle iyimi

sen ne düşünüyorsun. gitmek istiyormusun.

gıtmek ıstıyorum aslında ,onun hep sehır dısında toplantıları olur ve saolsun daha benı ve kızımızı almadan gıtmedı...
yapdıgı hatadan dolayı cok mahcup,konuya yazmıs oldugum o son yorumda da anlattıgım gıbı pişmanlık ıcınde oyle acı cekmese o halde olmazdı...,
ısın aslı bu konuyu daha fazla buyutmek ıstemıyorum.dıger manyagın ıstedıgını elıne vermıs olacagım bır nevı...
kocamı cok sevıyorum,belkı yasadıgımız bu prolemlı gunlerı unutmamızada yardımcı olur...
eger gelmezsen benı daha cok yerın dıbıne sokarsın demıstı...
kaldıgımız yerden devam etmemıze faydası olur dıye dusunuyorum.
tek dusundugum hava sartları...

benimde bir ara eşimin ailesi dolayısıyla psikolojik sorunlarım olmuştu. 3-5 anti depresan birlikte kullanıodum iş yerinde gözümü bile açamıyordum.

eşim 2 gün işinden izin alıp beni getirip götürdü. kapımda bekledi. dakka başı mesaj atıyordu.

şimdi mi beni kandırdın hasta falan değildin diyor :KK43:

gıtmek ıstıyorum aslında ,onun hep sehır dısında toplantıları olur ve saolsun daha benı ve kızımızı almadan gıtmedı...
yapdıgı hatadan dolayı cok mahcup,konuya yazmıs oldugum o son yorumda da anlattıgım gıbı pişmanlık ıcınde oyle acı cekmese o halde olmazdı...,
ısın aslı bu konuyu daha fazla buyutmek ıstemıyorum.dıger manyagın ıstedıgını elıne vermıs olacagım bır nevı...
kocamı cok sevıyorum,belkı yasadıgımız bu prolemlı gunlerı unutmamızada yardımcı olur...
eger gelmezsen benı daha cok yerın dıbıne sokarsın demıstı...
kaldıgımız yerden devam etmemıze faydası olur dıye dusunuyorum.
tek dusundugum hava sartları...

:) git o halde. bu konuda kapanıp gitsin sende bir adım at. hava şartlarına net ten bakabilirsin. ona görede giysi alırsın hayatım. evet çocuklar hava değişiminden daha çabuk etkileniyor ama sadece haftasonu değilmi.

benimde bir ara eşimin ailesi dolayısıyla psikolojik sorunlarım olmuştu. 3-5 anti depresan birlikte kullanıodum iş yerinde gözümü bile açamıyordum.

eşim 2 gün işinden izin alıp beni getirip götürdü. kapımda bekledi. dakka başı mesaj atıyordu.

şimdi mi beni kandırdın hasta falan değildin diyor :KK43:

yok artık. bir insan hastalık numarası yapabilir evet başım ağrıyor şuram buram ağrıyor diyebilir. ama psikolojik olarak bu numara nasıl yapılır be adam...

dun kı mısafırden sonra evın halı ıcler acısı....
bu gun bır kısmını yaparım yarında gerıye kalan kısmını hallederım artık...
saolsun kocam bulasıkları makınaya atmıstı bende otalıgı falan supur toz al derken ancak ogleden sonra kendımızı dısarıya atarız herhalde...
hafta sonlarımız kızımızn o ne ısterse o yapılıyo...
gecen hafta bulundugumuz sehırde bır avm ye pepee ve arkadasları gelmıstı.2.5 saat boyunca oraya cakılıp kaldık.
bır ızdıham bır ızdıham...
pepeeyı de bır gorsenız korumalarla gelıp gıttı...:KK9::KK9:

bende simdi onu düsünüordum ,napsak acaba diyeee ? hava soguk sehirdısına cıkmak istemiorum , acaba cumartesi aksamı bir yerlere canlı müzik dinlemeye mi gitsek :KK51:

durun kızlar bi arayıp ,agzını yokluyum şu pandanın :KK76:

X