akşam menüm yok açız ya :)) beyefendi düşünsün bu akşamda alsın dışarıda yemek yedirsin ya da eve sipariş versin yoruldum valla yapamıcam bişe
tavuklu bezelye
pirinç pilavı
ayran
salata
mozaik pasta
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da
Günde 2 banko, canı sıkılıomuş.. ben hiç aramam işim düşerse ararım genelde
hergün bir kez arar,o da öğle aramda. ne yedin ,nasıl gecior günün,ilacını içtin mi ,göreve gidicek misin bugün . bu sıra hiç bozulmuyor. bende ezbere cvp veriorum .bazen de evde yemek yoksa öğleden sonra 4 gibi ararım ,aksam yemegini napalım diye bu kadar. sonrada hadi byby ,akşam görüsürüz...
hayırdır bir rahatsızlık mı var canım ilaç falan
tavuklu bezelye
pirinç pilavı
ayran
salata
mozaik pasta
yok ,hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hergün ögle yemeginden sonra folik asit ilacını icmem lazım da ,onu soruyor
vay menün güzelmiş hem çalış hem böyle menü çıkar süpersin:d ya da doğum iznindemisin?
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? Ya da arar mı? Benimkisi aramasam aramıyor da
o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir
anlaşılan biz hala normalleşemedikbende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
Cevap yoğundum, toplantıdayım
amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var
amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle ağız tadıyla oturun inş.çocuklarda çok iyiler kızım okula başladı oğluma annem bakıyor şuan ,hatırlarsan en son kv bendeydiev aldık bizde 1 sene önce taşındık şuan herşey yolunda şükürler olsun rabbime.
bu arada benim kızımın ismi nasya 6 yaşında, 3 yaşında yarmazmı yaramaz bir oğlum var ismi necati yasin.