Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

akşam menüm yok açız ya :)) beyefendi düşünsün bu akşamda alsın dışarıda yemek yedirsin ya da eve sipariş versin yoruldum valla yapamıcam bişe

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da

hergün bir kez arar,o da öğle aramda. ne yedin ,nasıl gecior günün,ilacını içtin mi ,göreve gidicek misin bugün . bu sıra hiç bozulmuyor. bende ezbere cvp veriorum . bazen de evde yemek yoksa öğleden sonra 4 gibi ararım ,aksam yemegini napalım diye bu kadar. sonrada hadi byby ,akşam görüsürüz...

hayırdır bir rahatsızlık mı var canım ilaç falan

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? Ya da arar mı? Benimkisi aramasam aramıyor da

o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir

o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir

anlaşılan biz hala normalleşemedik bende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
cevap yoğundum, toplantıdayım

anlaşılan biz hala normalleşemedik bende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
Cevap yoğundum, toplantıdayım

amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var

banucum evinin resimlerini atmıştın o geldi gözümün önüne:)agız tadı ile güle güle otur sende,senin adına sevindim düzene girmişsin,annende yardımcın oh ne güzel tatlım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…