Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ay evet yaa
bır tek annem olsun bana bır sey olmaz...

anneler hep koşuyor imdadımıza değilmi:) bende bu kış hiç biryere gitmek yok. bende kalıp kızıma bakıcaksın dedim anneme. :) açtım bir oda kalıyoruz birlikte. kızımı bu kadar rahat bırakamazdım sanırım o olmasa.

anneler hep koşuyor imdadımıza değilmi:) bende bu kış hiç biryere gitmek yok. Bende kalıp kızıma bakıcaksın dedim anneme. :) açtım bir oda kalıyoruz birlikte. Kızımı bu kadar rahat bırakamazdım sanırım o olmasa.
kv yokmu canım o baksaydı

:)))) gerçekten mi:))) kocacımda bua ralar şikayetçi valla. gece kızımı yatağa alıyorum. onunda eline yastığı veriyorum koltuğa gönderiyorum:))) ilerde işi daha zor o halde.
makyaj malzemeleri konusunda çok arkadaşım uyardı :) bende şimdiden aldım önlemi kapalı şifonyer eklettim takıma. birlikte boyarız yüzümüzü:) kızımla süslenmek yaramazlık yapmak çok zevkli olur sanırım:)) kociş düşünsün...
yerim onun tonton belini , :))) ahh nasıl canım çekti şimdi:) evde olsamda soyup bir güzel öpsem heryerini.

bende ılk zamanlar oyle yapıyodum,kızımı yanıma alıyodum uyuyup kalıyodum adamcagız ne yapsın yastıgını alıp kanapelerden bırınde yer bakıyodu kendıne...?babam gelmesın yanımıza oyle dıılmı.babam benım yatagımda yatsın bız senle burda yatalım..OLAR MI...
zaten olurmu sorusunu olarmı dıye sorunca tum yaglarım erıyo...
rabbım guzel prensesını sana bagıslasın canım arkadasım...

annelik dünyanın en güzel şeyi kızlar nasıl şanslıyız dimi erkeklr bunu asla anlayamayacak.bazen bana kızsada küssede onu çok seviyorum.bana çalıştığım için az önce telde triplendi am olsun alışacak

hafta sonu kaban ve atkı bere kışlık bişiler almaya gidicez kırmızı istiyormuş cimcimem
bir an önce gelsin hafta sonu:))
ayy severim onun kırmızı diyen dillerini beeennn.. inşallah bana da nasip olur fındığımla böyle şeyler yapmak:)

annelerimiz de olmasa yandık valla kızlar
allah başımızdan eksik etmesin
amiiinnnnn

kv yokmu canım o baksaydı
k.v var hayatım. sağolsun sürekli uğrar ilgilenir. hatta bana hiç düşürmez kızımı. ama k.p siroz hastası. özel alaka istiyor hastalığı. onunla daha çok ilgilenmek zorunda. bakalım yaza kadar biraz daha toparlarsa k.v bakacak kızıma.

bende ılk zamanlar oyle yapıyodum,kızımı yanıma alıyodum uyuyup kalıyodum adamcagız ne yapsın yastıgını alıp kanapelerden bırınde yer bakıyodu kendıne...?babam gelmesın yanımıza oyle dıılmı.babam benım yatagımda yatsın bız senle burda yatalım..OLAR MI...
zaten olurmu sorusunu olarmı dıye sorunca tum yaglarım erıyo...
rabbım guzel prensesını sana bagıslasın canım arkadasım...

amiiiinnn. hepimizin yavrusunsa sağlık sıhhat versin. kokusunu eksik etmesin canım beniim. :) çok şükür ki bu sevgiye nail olmuşuz hepimiz. aratmasın rabbim.

kızlar saç konunuzu okudum benimde iyice saçlarım bozuldu yıprandı kuaför bir akrabamdan formül aldım işe yarıyor tavsiye edilir

1 tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 yumurta akı
çok az çay demi

hepsini iyice karıştırıp saç diplerine haftada 1 olarak 45 dk bekletip uygulanır.10 kür yapılmalı en az.
ammada yaglanır ya benım de evde aktardan aldıgım yagım var uzerıne 5 kerede yıkasan bır tuhaf oluyorlar en ıyısı cuma aksamından yapıp 4-5 saatte kafayı yıkamak :)
evet hem yardıa gelcek hemde babmla beraber yemege onlarda katılack. gelenler yurt dısından gelen dayımlar zaten...
evlendıgımızden berı ılk kez gelıyolar,annem bana gelemem demısdı ama sımdı aradı gelıcem dıye.
yengemıde bır bılsenız oyle herseyı begenmez,burnu havada bır tıpdır...
evımıde ılk kez gorecek sız dusunun artık...
annelerımız herseyımzı benımde annem yakın oturuyor cok yardımı dokunuyor bana :KK9: mesaının bıtmesıne 2 saat
kocam eve gıdıyor mesaısı bıttı oglanı alıp hazırlayıp yoldan benı alıcaklar :)
mum ısıgında bır yemek yıyelım barııı

anneler hep koşuyor imdadımıza değilmi:) bende bu kış hiç biryere gitmek yok. bende kalıp kızıma bakıcaksın dedim anneme. :) açtım bir oda kalıyoruz birlikte. kızımı bu kadar rahat bırakamazdım sanırım o olmasa.

kızım dogdugunda bız doguda gorev yapıyoduk.ben gülosum 9 aylık olana kadar ucretsız ızın kullandım.9.ayında kızımı bır bakıcıya verdım.buldugum bakıcı 3. bakıcıydı ılk ıkısı evımde bakmayı kabul ettı ama neler cektım bır ben bılırım bır allah.daha sonra eve gelecek bırını bulamadım.doguda baskasının evıne gıtmeye pek sıcak bakılmıyor.daha sonra tavsıye bır arkadasın akrabasını bulduk ve bukez bız onun evıne bıraktık.allah bın defa razı olsun olsun o kadından sadece kızıma deıl banada annelık yyaptı.kızım ıkı yasına gelıcede annemlerın bulundugu sehre tayınım cıktı bır kac ay oncesıne kadar hep annem baktı kızıma.sımdı ana okulunun kucuk yas sınıfına gıdıyo.rabbıme sukurler olsun.ama kararlıyım 2. cocugu yaparsam eve gelen bır bakıcı ayarlayacagım.annem artık yaslandı ve kendıne gore saglık problemlerı var.

ammada yaglanır ya benım de evde aktardan aldıgım yagım var uzerıne 5 kerede yıkasan bır tuhaf oluyorlar en ıyısı cuma aksamından yapıp 4-5 saatte kafayı yıkamak :)

annelerımız herseyımzı benımde annem yakın oturuyor cok yardımı dokunuyor bana :KK9: mesaının bıtmesıne 2 saat

canım benım allah agzınızın tadını bozmasın.sımdıden afıyet olsun...

kızım dogdugunda bız doguda gorev yapıyoduk.ben gülosum 9 aylık olana kadar ucretsız ızın kullandım.9.ayında kızımı bır bakıcıya verdım.buldugum bakıcı 3. Bakıcıydı ılk ıkısı evımde bakmayı kabul ettı ama neler cektım bır ben bılırım bır allah.daha sonra eve gelecek bırını bulamadım.doguda baskasının evıne gıtmeye pek sıcak bakılmıyor.daha sonra tavsıye bır arkadasın akrabasını bulduk ve bukez bız onun evıne bıraktık.allah bın defa razı olsun olsun o kadından sadece kızıma deıl banada annelık yyaptı.kızım ıkı yasına gelıcede annemlerın bulundugu sehre tayınım cıktı bır kac ay oncesıne kadar hep annem baktı kızıma.sımdı ana okulunun kucuk yas sınıfına gıdıyo.rabbıme sukurler olsun.ama kararlıyım 2. Cocugu yaparsam eve gelen bır bakıcı ayarlayacagım.annem artık yaslandı ve kendıne gore saglık problemlerı var.

allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar zor durumumuz zorr

oohh afiyet olsun hayatım..

kızım dogdugunda bız doguda gorev yapıyoduk.ben gülosum 9 aylık olana kadar ucretsız ızın kullandım.9.ayında kızımı bır bakıcıya verdım.buldugum bakıcı 3. bakıcıydı ılk ıkısı evımde bakmayı kabul ettı ama neler cektım bır ben bılırım bır allah.daha sonra eve gelecek bırını bulamadım.doguda baskasının evıne gıtmeye pek sıcak bakılmıyor.daha sonra tavsıye bır arkadasın akrabasını bulduk ve bukez bız onun evıne bıraktık.allah bın defa razı olsun olsun o kadından sadece kızıma deıl banada annelık yyaptı.kızım ıkı yasına gelıcede annemlerın bulundugu sehre tayınım cıktı bır kac ay oncesıne kadar hep annem baktı kızıma.sımdı ana okulunun kucuk yas sınıfına gıdıyo.rabbıme sukurler olsun.ama kararlıyım 2. cocugu yaparsam eve gelen bır bakıcı ayarlayacagım.annem artık yaslandı ve kendıne gore saglık problemlerı var.

canım yaaa. ne kadar zor zamanlar geçirmişsin. Anne olunca anlıyor insan bazı şeyleri. ne kadar zor emanet etmek yavrusunu bir annenin.

boem kızının adı ne

romantik yemek heee afiyet olsun :KK70:

hanımlar bugün erken kaçasım var... :))) akşama k.v ve k.p geleceklermiş kızımı özlemişler. bende erkenden gideyim fındığımla vakit geçireyim diyorum.
yarın görüşürüz. güzel sohbetiniz için teşekkürler gün nasıl geçti anlamadım sayenizde:)
öpücükler....

bende o topicden kopalı daimi biyerlere girmeyeli epey oldu canım,yeni yeni katılıyorum sayılır,,bende çok mutlu oldum canım benim ben iyiyim şükür herşey yolunda son yazdığımda okuduysan evimiz oldu şükürler olsun aldık taşındık,sen nasılsın çocuklar nasıl canım

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle ağız tadıyla oturun inş.çocuklarda çok iyiler kızım okula başladı oğluma annem bakıyor şuan ,hatırlarsan en son kv bendeydi :KK1: ev aldık bizde 1 sene önce taşındık şuan herşey yolunda şükürler olsun rabbime.

bu arada benim kızımın ismi nasya 6 yaşında, 3 yaşında yarmazmı yaramaz bir oğlum var ismi necati yasin.

Son düzenleme:
hanımlar bugün erken kaçasım var... :))) akşama k.v ve k.p geleceklermiş kızımı özlemişler. Bende erkenden gideyim fındığımla vakit geçireyim diyorum.
Yarın görüşürüz. Güzel sohbetiniz için teşekkürler gün nasıl geçti anlamadım sayenizde:)
öpücükler....

çık bakalım cnm yarın görüşürüz benim mesainin bitmesinede 1,5 sa kaldı bakalım

X