Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım çalışmak çok güzel tabiki karar senin aynı çileyi ben tek çocukla çekiyoum,şuan annem 1 ay yanımda kalacakda rahatım ,normalde k.validem bakıyor,sabah kucağında uykuda eşimle arabayla götürüyoruz,akşam eşim alıyor geliyor,paket gibi çocuk ordan oraya,her güzelliğin bir bedeli var bende kredi çekip ev aldım 4 yıl durmak yok çalışmak zorundayım güzelim

bak ya hayattaki en büyük pişmanlığım annemden uzak bir ev almamız hele o çocuklar küçükken senin dediğin gibi çocuğu o soğuklarda sıcacık yatağından uykusundan kaldırıpp bir oraya bir buraya taşıdım. şimdiki aklım olsaydı oooooooo asla der işi inada bindirir annemin yakınını isterdim.

Genic ne öğretmeni şamşırtın herhalde :KK53::KK53::KK53:

Ben özel şirkette muhasebe

melis öğretmen ben de ona örtmenim dedim :KK1::KK1:

vefacım yazmıştım gliserinli fitil var. bir danış istersen bir de onu deneyin.

tamam canım doktorunu arayacağım teşekkür ederim

benim oğlan 11-12 den önce uyumuyor annem rahat etmek için öğlen bol bol uyutur

düşünün çocuk dün 3 de uyumuş 7 ye doğru eve geldim yeni uyanmıştııı

çok sinirlendim yaa

bak ya hayattaki en büyük pişmanlığım annemden uzak bir ev almamız hele o çocuklar küçükken senin dediğin gibi çocuğu o soğuklarda sıcacık yatağından uykusundan kaldırıpp bir oraya bir buraya taşıdım. şimdiki aklım olsaydı oooooooo asla der işi inada bindirir annemin yakınını isterdim.

haketen annen realin orda sen limanda
ooooo pek uzaka

benım bir sokak var

ablamda ışıklarda
o uzak bize
işte
ama hergün gelir kızını alır bizden

ha bide et yemeği istiyormuş bizim paşaaa

köfte yapmayı düşünüyorum fırında patatesli

mantıyı çok sever bizim orda orijinal mantıcı var ordan biraz mantı alıcamm

güzel pilav salata

kola alırım

bide tavukgöğsünü çok sever ondan yapcam

benim oğlan 11-12 den önce uyumuyor annem rahat etmek için öğlen bol bol uyutur

düşünün çocuk dün 3 de uyumuş 7 ye doğru eve geldim yeni uyanmıştııı

çok sinirlendim yaa

myheart cımm senin anne desene bakıcı kafasında ,bizim arkdaslarında cocuklarına bakıcı bakıor ,hep gündüz uyutuyormuş ,gece cocuklar ayakta :KK37:

ah canım ahh ben gurbette yaşıyorum ailemle aramda 800 kilometre yol var böyle bir lüksüm olmadı amalesef eşimin işi burda iş alaznı burda:KK43:bende kayınvalideme uzak ev aldım yakın olmayalım yüzgöz olmasın diye,aslında çok uzak değil yolumuz ters yürüme yarım saat otobüs çift vesairet yapmak durumundayım direk araba yok maalesef:KK43:

şimdi kara kara düşünüyorum kreş işini nasıl hangi saatlerde vereceğim die

güzel pilav salata

kola alırım

oooo myheart bizde gelelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:

güzel pilav salata

kola alırım

kız adamı cok yedırme barı...
erkenden uyumasııınnn :KK53::KK53::KK53::KK33:

ah canım ahh ben gurbette yaşıyorum ailemle aramda 800 kilometre yol var böyle bir lüksüm olmadı amalesef eşimin işi burda iş alaznı burda:KK43:bende kayınvalideme uzak ev aldım yakın olmayalım yüzgöz olmasın diye,aslında çok uzak değil yolumuz ters yürüme yarım saat otobüs çift vesairet yapmak durumundayım direk araba yok maalesef:KK43:

şimdi kara kara düşünüyorum kreş işini nasıl hangi saatlerde vereceğim die

b[ı]enimkide terslik işte ben ailemin oturduğu semtte çalışıyorum yaklaşık 3 yıl oldu.bizim oturduğumuz semtte yaklaşık 40 km falan bi servis bi dolmuş tam 1,5 saate gidiyorum hergün benim adama laf anlatmıyorum gel taşınalım diyorum.en küçük oğlanım annemin babamın yakınında olmam lazım taşınayımda iç güveysimi desinler bakbakbak agza bak agzaaa bir ikna edemedim yaa aslında can atıyor bacanakları falanda burada ama anasından tırsıyor bence:KK53:[/ı]

X