- 5 Aralık 2013
- 498
- 59
- 34
duşu denemedim bak bu akşam da onu deneyeyim bari canımm,ahhh her kafadan bir ses çıkıyor birazda ona gerildim ben herhalde galiba sanırsam
noldu çocuğuna vefa??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duşu denemedim bak bu akşam da onu deneyeyim bari canımm,ahhh her kafadan bir ses çıkıyor birazda ona gerildim ben herhalde galiba sanırsam
demek ki böcekler içinde tek çiçek sensinnn
:) vuavvvvvv
canım çalışmak çok güzel tabiki karar senin aynı çileyi ben tek çocukla çekiyoum,şuan annem 1 ay yanımda kalacakda rahatım ,normalde k.validem bakıyor,sabah kucağında uykuda eşimle arabayla götürüyoruz,akşam eşim alıyor geliyor,paket gibi çocuk ordan oraya,her güzelliğin bir bedeli var bende kredi çekip ev aldım 4 yıl durmak yok çalışmak zorundayım güzelim
ne iş yapıyorsunuz yağmur ve yasemin
bak ya hayattaki en büyük pişmanlığım annemden uzak bir ev almamız hele o çocuklar küçükken senin dediğin gibi çocuğu o soğuklarda sıcacık yatağından uykusundan kaldırıpp bir oraya bir buraya taşıdım. şimdiki aklım olsaydı oooooooo asla der işi inada bindirir annemin yakınını isterdim.
sorması ayıp maaş ne kadar alıyorsun cnm
benim oğlan 11-12 den önce uyumuyor annem rahat etmek için öğlen bol bol uyutur
düşünün çocuk dün 3 de uyumuş 7 ye doğru eve geldim yeni uyanmıştııı
çok sinirlendim yaa
bak ya hayattaki en büyük pişmanlığım annemden uzak bir ev almamız hele o çocuklar küçükken senin dediğin gibi çocuğu o soğuklarda sıcacık yatağından uykusundan kaldırıpp bir oraya bir buraya taşıdım. şimdiki aklım olsaydı oooooooo asla der işi inada bindirir annemin yakınını isterdim.
ha bide et yemeği istiyormuş bizim paşaaa
köfte yapmayı düşünüyorum fırında patatesli
mantıyı çok sever bizim orda orijinal mantıcı var ordan biraz mantı alıcamm
güzel pilav salata
kola alırım
bide tavukgöğsünü çok sever ondan yapcam
noldu çocuğuna vefa??
canım ben kamu sektöründeyim taşören firmaya baglı emlak memuruyum
ha bide et yemeği istiyormuş bizim paşaaa
köfte yapmayı düşünüyorum fırında patatesli
mantıyı çok sever bizim orda orijinal mantıcı var ordan biraz mantı alıcamm
güzel pilav salata
kola alırım
bide tavukgöğsünü çok sever ondan yapcam
ah canım ahh ben gurbette yaşıyorum ailemle aramda 800 kilometre yol var böyle bir lüksüm olmadı amalesef eşimin işi burda iş alaznı burdabende kayınvalideme uzak ev aldım yakın olmayalım yüzgöz olmasın diye,aslında çok uzak değil yolumuz ters yürüme yarım saat otobüs çift vesairet yapmak durumundayım direk araba yok maalesef
şimdi kara kara düşünüyorum kreş işini nasıl hangi saatlerde vereceğim die
aaa kızlar antepde patlama olmuşşş
boem, pompişko haberiniz var mı?
myheart cımm senin anne desene bakıcı kafasında ,bizim arkdaslarında cocuklarına bakıcı bakıor ,hep gündüz uyutuyormuş ,gece cocuklar ayakta