Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

:)

çocuğu anneme bırakma işi yalan olur

annem öyle mesai saatleri dışında çocuk bakmaya yanaşmaz :KK43:

emrivaki yap cnm sende al koy çocuğu bugün bakacaksın anne o kadar de :) valla bana yakın olsaydın bakardım kız 1 kaç saat

kızım 4 yaşında anaokuluna gidiyor, oğlum da 1 yaşında.
Evden çıkmamız bir merasim inanın

i[sıze=3][ı]nanırız canım çünkü aynı dertten bizdede var hepimiz çalışan anneleriz ha bir ha iki bazı çocuklar varki 5 çocuga bedel valla allah yardımcımız olsun [/ı][/sıze]

ben yarım gün çalışıyorum ama yine de zor.2 de çocuk var
kızlar bana bir fikir söyleyin.2 çocuk var 7 yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum. sizce işi bıraksam mı??

öğretmenim öncelikle hoşgeldiniz

valla nedir ki bilmem
gerçekten zor iki çocukla

ama onlara iyi bir gelecek düşünürsen bu türkiye şartlarında çalışman en doğrusu gibi
gün günden kötüye gidiyor cnm

kızlar yemekten geldim

yeni arkadaşımız melis hoş geldin canım,seni çok iyi anlıyorum 2 çocukkk benim bünyem şuan kaldırmaz doğrusu,Allah kolaylık versin

eeeee allah bize bir çene vermiş ortaya koyuvermiş

burası olmadan biz napıyomuşuz bilmem

benim çalıştığım kurumdada epey bayan var ama inanın bana sizin samimiyetinizi vermiyorlar hatta soruyorlar bazen yagmur sen susmazdın bu kadar niye hiç konuşmuyorsun

hepsi sahte açığını arayan menfaatçi tipler hiç birini içten bulmuyorum maalesef

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada benim oğlum aradı anne yapamıyorum kakamı diyor,bende kendini zorlama oğluşum ne zaman canın isterse o zaman yap dedim ya ahh oğlum ahhh bir de gel bana sor nasıl dedim

öğretmenim öncelikle hoşgeldiniz

valla nedir ki bilmem
gerçekten zor iki çocukla

ama onlara iyi bir gelecek düşünürsen bu türkiye şartlarında çalışman en doğrusu gibi
gün günden kötüye gidiyor cnm

ücretli öğretmenlikter tek kârım sigortam oluyor. geliri zararını örtüyor ancak

emrivaki yap cnm sende al koy çocuğu bugün bakacaksın anne o kadar de :) valla bana yakın olsaydın bakardım kız 1 kaç saat

ah ahh öyle yapınca 10 gün surat çekiyorum hiç de gelemeyeceğim o havalara

çok sinirleniyorum sonra yaa :KK43:

ne kadar şanssızımm

komşuya bıraksam daha mutlu olurlar inanın..

benim çalıştığım kurumdada epey bayan var ama inanın bana sizin samimiyetinizi vermiyorlar hatta soruyorlar bazen yagmur sen susmazdın bu kadar niye hiç konuşmuyorsun

hepsi sahte açığını arayan menfaatçi tipler hiç birini içten bulmuyorum maalesef

al birini vur ötekini canım,benimde bir kafa dengi yoldaşım var,,diğerlerini toplasan beş para etmez yalaka gurubu iftaharla yalakalık yaparlar

bu arada benim oğlum aradı anne yapamıyorum kakamı diyor,bende kendini zorlama oğluşum ne zaman canın isterse o zaman yap dedim ya ahh oğlum ahhh bir de gel bana sor nasıl dedim

vefacım biraz sakin davran tatlım
akışına bırak bu erkek çocuklarında çok sık rastlanan bir vakka
her akşam ılık duş aldır yatır poposunuda yıka damarlar gevşeyecektir

X