Herkese günaydın sonunda hepsini okuyabildim buradaki ıslıklar devam.
yasemin sanki bugün daha soğuk burası. bırrrrrrrrr
senin kararlı olduğunu biliyorsa bugün gayet güzel geçebilir yani senin okula gitmene gerek kalmayabilir bence.
dene arkadaşım herşey evlatlarımızın iyiliği için.
yaaaaaaa ama o karlardan buraya da gönderin
burada var güneş herhalde kendi kendini ısıtıyordur.
sendeki bu inat oğlunda varsa orasını bilemem ama rahat diyorsun inşallah sen kazanacaksın...
gitmekle en iyisini yapmışsın tatlım. mutluluğunuz için herşey.
malesef hepimiz aynı hataları yapıyoruz. önemli olan şimdi neler yaptığımız geçmişte yapamadıklarımızı telafi etme şansımız var. yeterki onların sağlıkları yerinde olsun.
illa ya sana ya babaya çekecek. beddua ile ilgili değildir
sen bugün erkenden konuş biraz erken çık hiç olmazsa bu havada.
tatlım daha birkaç ay önce yaşadık. kreşten birgün saat 17:30 da bir telefon. öğretmeni kaan'ın karnı ağrıyor sanırım öğlenden beri böyle gelseniz iyi olur. neyse ben çıktım 15 dk sonra kreşe gittim koltukta uyumuş kalmış hemen acile hastaneye gittik. röntgen çekildi, ultrasonla bakıldı, kan tahlili yapıldı.çünkü ben dr önceki karın ağrısı olayını falan anlatınca detaylıca baktılar biraz gözlerini korkuttum
yaptığım yanlış ama yılbaşındaki olayın bedelini benim evladım ödeyebilirdi o aklımdan çıkmıyor malesef. dr önce bitkisel bir ilaç verdi. içirin yarım saate kadar tuvalete çıkamazsa fitili o zaman kullanın dedi. tamam aldık içirdik tık yok. neyse bir saat sonra anlattım ona fitili yaptık sadece 15 dk yaptı. fitilde gliserin yani kimyasal değil kesinlikle. işin kötüsü haftaiçi perşembe günü olunca olay ben tabii gündüzleri çocuğu sürekli takip edemediğim için kabız olabilieceğini tahmin etmedim. ama sende doktorunuzla konuşup lavman çok daha zor bence bir dene istersen. çünkü çocuğun o kabızlık hallerini bende gördüm oğlumda ve çok zor. bizimki yapma problemi olmamasına rağmen sıkıntılı hali zorrrrrrrr
bir anne olarak hissettiklerin davranışların ne kadar doğru hepimiz aynı tavırları sergilerdik.
oyyy oyyy oyyyy senin işin zor bir de önünde baba var o da örnek model.
mutlaka bununla da ilgili vardır herhalde.
gözün aydın yağmurcummmmmmmmm
hemen yazıyorum bu örnekleri de
kıyamam hala güvenle ilgili sorun yaşıyor anlamaya çalışıyor