haydii yeni yil cekilisinin hatunlarinin hediyeleri....

Bana hediye alan kişi Yağmurzerresi nickli arkadaş 22 gönderim tarihi olan tarihten önce acelesi nedeni ile paketsiz ve özen gösterilmeyen şekilde gönderilen ve tanıtım topiğine riayet edilmediği bariz olan artı 3 hediye kuralı olması gerekirken sadece bir hediye ve o hediyede deri kısmındaki gibi yırtık deri kısmı komple bu şekilde sıkıntıları olan bir kazak... ki benim tanıtım topiğimde kazak ibaresi yok.

bana hediye alan kişi çok zahmet etmiş......

Bu yılbaşı çekilişine topu topu 10 kişi katılmışız ve daha önceki çekilişlerdeki gibi özenle seçilen hediyeler ve paketli şekilde olması gerekirken açıkçası bu durum beni gereksiz olarak üzdü....

Çok uzuldum hatalı olduğunu bilseydim böyle bişey yaparmıydım ayrıca ozensizde degılsın çıktım ve saatlerce aradım.evet çamasırıda paket wttirmem gerekıyordu fakat çok kalabalıktı ve paket kısmıyla ılgılenmedıler.narçiçegi rengi sevdıgınızı soylediniz bende ona yakın renk seçtim.bu sekuldede rencide eymeniz hiç hoş degıl keşke katılmasaydım.hediyeleride zahmet edip çöpe atın.okadar uzuldumki alenen böyle bişekilde rezil edilmez insan çok ayıp.

Begenılmesede karsı tarafı kırmamk için sea çıkarılmaz. Ssiz sadece hediye için katılmıssınız belli. Bana gınderecek arkadaştan ricam hediye istemiyorum çok ozurdılwrim.konu sahıbı cekılosı yapan nissan arkadasım sizdende ozurdılıyorum bu tarz bişey yasandıgı için.umarım bir gun sizinde başınıza gelir benım düstuğum durum.ayrıca yırtık olmasından ucuz oldugunuda sanmayın.sizin için değilde duatugum durumun hesabını gidip sorucam magzaya.

Son düzenleme:

Belki farketmemiş olabilirsiniz mağdur olmanızı asla istemem geri göndereyim size bence mağazaya iade edin yazık yani sonuçta kusurlu üründe hakkınızı aramanız en doğal hakkınız.

Burayı bulana kadar gobegim catladi

Yarim saat önce kargom geldi heyecandan olecektim açarken veee o kadar güzel şeylerle karşılaştım ki özene bozene paketlemis kısa kısa notlar yazmış göndermiş kırmızı donuma bayıldım bu arada aramızda kalsın bu benim ilk kırmızı donum oda katilimmm sayesinde tanıtım butigimi dikkate alarak göndermiş herşeyi yüreğine ve cebine sağlık katılımmmmmmm S sbls bunlarda cicislerimmmm

Canım katılımın fulya1234ün hedıyeleri hepsi çok gusel cantam tam istediğim gibi canım kesene bereket eline emeğine sağlık ve kırmızılarıma bayıldım cok sexsüler :)Noel babalı çantam çok şirin :)

Canım katılım VAZGECILMEZIM öncelikle çok ama çok teşekkür ederim ellerine yüreğine kesen bereket hepsi birbirinden güzel o güzel sözlerin ayrı bir güzel senin de yeni yılın kutlu olsun. Iyi ki seni tanıdım hayatıma güzel bir insan daha girdi. Sıra geldi hediyelerime

Eklentiler

• 20141226_195743.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 20141226_195525.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Sevgili nissanim hediyelerin sabah tam kahvaltıdan sonra geldi kagoooo die kapıya koşup çok mutlu oldum:) her paketi büyük bi zevkle açtım:) her hediyen beni apayrı mutlu etti.ev pantuflari aşırı şirin :))su puzzle yokmu beni benden aldı:))) hepsini ayrı ayrı begendim kesene bereket hepsini saklayacagim,:)))))

merhabalar kızlar benim katilim BENDERİN :) hediyeleri için sonsuz teşekkürler.. Kesene bereket canım...

Eklentiler

• 2014-12-26 11.19.08.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 2014-12-26 11.20.11.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 98
  • 2014-12-26 11.04.51.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 2014-12-26 11.20.06.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 102

İnsan begenmese bile bu denli rencide etmemeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…