Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım güle güle kullan bende yüklemeyince beğenmedin sandımKatilimin kesesine bereket. Çok teşekkuredıyorum.
Paketım bitti gec yukledim kususrabakmayın arkadaşlar.anneme geldim yuklemek için :)
Canım begenmez olur muyum çok sagol.paketim bitti yukleyemedım. Soğuk dınlemedım anneme gıttım yuklemek için.kesene bereket.canım güle güle kullan bende yüklemeyince beğenmedin sandım![]()
Canımsin ya güle güle kullan hepsini inşallah zevkine uyumludurCanım begenmez olur muyum çok sagol.paketim bitti yukleyemedım. Soğuk dınlemedım anneme gıttım yuklemek için.kesene bereket.
Geldiği gibi terliklerimi kullanmaya başladım bile sıcacık turuyorlar.esarbımıda yarın kullanıcam inşallahCanımsin ya güle güle kullan hepsini inşallah zevkine uyumludur
Güle güle kullan canım benimmmGeldiği gibi terliklerimi kullanmaya başladım bile sıcacık turuyorlar.esarbımıda yarın kullanıcam inşallah
gule gule kullansın begenmişse ne mutlu banaEki Görüntüle 1363776 Eki Görüntüle 1363780 Eki Görüntüle 1363779 Eki Görüntüle 1363778 Eki Görüntüle 1363778 Eki Görüntüle 1363778 Eki Görüntüle 1363777
Cicinin hediye leri hepsi çok gusel kesene bereket
bu konu kapatılmazsakonunun kapatilmasini rica ediyorum