- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
önceki sayfalarda var bebişimmm daha açıklayamam anlar vallaaa... yok onu istemem o o değil o sürekli isyan halinde:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
önceki sayfalarda var bebişimmm daha açıklayamam anlar vallaaa... yok onu istemem o o değil o sürekli isyan halinde:)))
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
aklım karıştı yaaa serserinin kurbanımıyım yoksa sevocanınmı sevocanın anlattıgına göre o benim çünkü pek bişeyi beğenmiyorumda
aklım karıştı yaaa serserinin kurbanımıyım yoksa sevocanınmı sevocanın anlattıgına göre o benim çünkü pek bişeyi beğenmiyorumda
ben değilim o zaman
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
ben degilim o zaman ben sikayet etmem pek
bak ben merak ediyomuyum meraklanma hediyelerin gelince anlarsın ( çatlıyom meraktan)
ay ikide bir pc kapanıyooo delircemmmm:84::84:
sana da güzel günler canımneyse kızlar ben gider işe kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
sakin ol
yaaaaaaaa ben kimin kurbanıyımmm. açık verrrr uleynnnn yıkarım haaaaaa kk'yııı yıkılmasını istemiyosan süleeeeee..tıkşannnnnn tıkşannnnnnnnn
çatla ben olabülürümolmmayadabülürüm
yaaaaaaaa ben kimin kurbanıyımmm. açık verrrr uleynnnn yıkarım haaaaaa kk'yııı yıkılmasını istemiyosan süleeeeee..tıkşannnnnn tıkşannnnnnnnn