birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
önceki sayfalarda var bebişimmm daha açıklayamam anlar vallaaa... yok onu istemem o o değil o sürekli isyan halinde:)))![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
önceki sayfalarda var bebişimmm daha açıklayamam anlar vallaaa... yok onu istemem o o değil o sürekli isyan halinde:)))![]()
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
aklım karıştı yaaa serserinin kurbanımıyım yoksa sevocanınmısevocanın anlattıgına göre o benim çünkü pek bişeyi beğenmiyorumda
![]()
aklım karıştı yaaa serserinin kurbanımıyım yoksa sevocanınmısevocanın anlattıgına göre o benim çünkü pek bişeyi beğenmiyorumda
![]()
![]()
birazdan çatlıycam
ipucu versene[/QU
ben degilim o zaman ben sikayet etmem pek![]()
![]()
bak ben merak ediyomuyum meraklanma hediyelerin gelince anlarsın ( çatlıyom meraktan)![]()
sana da güzel günler canımneyse kızlar ben gider işe kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...![]()
sakin ol![]()
yaaaaaaaa ben kimin kurbanıyımmm. açık verrrr uleynnnn yıkarım haaaaaa kk'yııı yıkılmasını istemiyosan süleeeeee..tıkşannnnnn tıkşannnnnnnnn![]()
yaaaaaaaa ben kimin kurbanıyımmm. açık verrrr uleynnnn yıkarım haaaaaa kk'yııı yıkılmasını istemiyosan süleeeeee..tıkşannnnnn tıkşannnnnnnnn![]()