çok saol bebeğim inşallh seninde herşey gönlünce oluremzuh sana amin diyim içimde kaldı
bnde hamıs kalırım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol bebeğim inşallh seninde herşey gönlünce oluremzuh sana amin diyim içimde kaldı
bnde hamıs kalırım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
teşekkurler canımmmguns_n_roses80
hopetenevent kesene bereket canım çok güzel ciciler almışsın zhebani güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel
benim kurbanım alıp almadığını hala söylemedi ...diğer topikteki çekilş kurbanımada o gün gönderdim o arkadasım aldı hediyelerini..muhtemelen ulaşmıstır bu topilteki arkadasımada.tesekkür etme zahmetinde bile bulunmadı
canım kim çıkmıştı sana
mutlu yıllar kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
you_know eklesene canım görelim
benim kurbanım almıs olmalı sesde vermiyr :26:
benim hediyelerm bugun ulasmıs olmalı ama gelpte yazmadı arkadas
hala hediyemi alan şahıstan ses yok:26:
sen deilsin ama kankanın biri almıs olmalı yani hatta 2 gun olmalı ama ses cıkarmadı
kargoya verdigim yerle evinin arasında 1 saat var zaten 3 gunde ulasmaması mumkunmu baska topiklerde yazıyor ama buraya yazmıyor
ben bilerek 1 hafta geç gnderdim çünkü almayan çok kişi vardı ama verdigim kargo subesiyle arkadasın evi arasında 1 saat var yani 3 gundur gitmemiş olması mümkün değil
zaten tlfnda kapalı kurbanımın günlerdir
canım ben neden heyecanlanayım aldıklarımı bile biliyorum zaten ama tlf arıyorum kapalı msn im flnda var hani hediye ulastı insan bir tesekkürü bekliyor
şimdi kargoyla görüştüm dun akşam adrese gidilmiş fakat şahıs yokmus onun için ihbar notu bırakılıp geri dönülmüş paketle birlikte ve arkadası arıyorum tlf kapalı
mutlu yıllar kızlar
benim hediyelerimi göremediniz tabi güme gitti sanırım neyse
emzuh sanırım arkadas hastanede ameliyat oldu diyorlardı
ben bana gelenleri ekledimde benim gönderdigim arkadas eklemedi sanırm cnm
canım senin hediyelerin gelmedi mimutlu yıllar kızlar cadıkazanı sanada saol niye neden böyle yaptın anlamadım. hediye benim için hiç önemli değildi sadece bi yarışmaydı ben okadar bi mesajını bekledim onuda yapma zahmettinde bulunmadın tanımıyorum seni ama sana yakıştırmadım