- 16 Nisan 2009
- 2.639
- 1
hehe he he catlayin emi
hahaha hayttt bana da geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe he he catlayin emi
ben olduğumu biliyorum , be relax :90::90::90:
tiribini yerim senin
bende kırılmak yok beceremem zaten ben öle şeyler bilmem cnm saol
ben olduğumu biliyorum , be relax :90::90::90:
aaaa bu be herkes lilyumu sahipleniyor alın sizin olsun
havalı lilyum
canımm yapma ama böleee çok az kaldı az sabırrr nasılsa kurbanıma ulaşınca öğrenicez hepimizzz
aaaa bu be herkes lilyumu sahipleniyor alın sizin olsun
havalı lilyum
yapma ebrulim utandırıyosun beniii ama senin katilin değilim çok üzgünüm
canımm yapma ama böleee çok az kaldı az sabırrr nasılsa kurbanıma ulaşınca öğrenicez hepimizzz
görücez bakalım kime çıkmış
yaa ama olmaz amaaaa. bu hiç adil değil kuzum. napsam nerelere gitsem ben şimdik. arasammı kurbanımı acaba oda aynı senin gibi meraktadır eminimmm
noluyor kizlar neyi paylasamadiniz koptum yahu
aksam aksam iyi oldu...az kaldi sabredin
noluyor kizlar neyi paylasamadiniz koptum yahu
aksam aksam iyi oldu...az kaldi sabredin
Feynan canım sana bişey söylemeden geçmiyim. 1 ay önce falan bugün ne giydine foto eklemiştin . kardeşimle bakıyoduk. senin resmi görünce "aa dedim aynı benim tarzımda giyinen bi kız" dedim. hatta üstümdede beyaz gömlek kot ve LV çanta vardı kardeşimde dediki " şuan seninde üstünde aynıları var abla çantaya kadar aynısınız" dedi. bende "ne güzel ya keşke bi tanışma olasılığı olsada tanışsak" demiştim. kısmet burayaymış. canım benim öpüyorum çok
valla mng bana 6 gibi getiriyor ama ben az sonra cıkıcam kurbanım eğer bugun gönderdiysen adını söylemeden ara bari çıkmiim yaaa:2::2:
ebrulimmm ararsa katilin haberimiz olsun en azından ordan da tahmin yürütürüz
tribi bırakıyorum ve gerçek halime dönüyorum
ciddi misin? kaderde ne yazılıyorsa o oluyor demek kiaynı zevklere sahipsek zaten iyi de anlaşırız demektirbende öpüyorum.ama kargo olayını hala atlamış değilim
ahahah lilyum hediyeler 1 saat sonra kurbanımda diyince hediyeleri paylaşamadık. adrenalin oldu konuda akşam akşam
ebrulim senin katil değilse o benim katil mi acaba?seni aramadığına göre heralde şirktten çıkacaksın yani arardı demek ki buralarda yok senin katil
sanırım canım. ben şimdi çıkıyorum yarın tüm gün şirkette olmayacağım.
çoooooookkkkk öpüyorum hepinizi. artık ctesı evden bakarım.
iyi hafta sonları şimdiden...