Artık teyze olmaya dahada yaklaştınızzzzbugün dr a gittim dr muayene etti bebek düşnüyoruz deyince hemen başlayın çalışmalara dedi artık her an bebişim olabilir çok mutluyummm
...canım benim umutçummmmm
mutlu haberi vermek için aradın ya bugün beni,kendimi o kadar değerli hissettim ki anlatamam sanaçok seviyorum seni ve her şeyin hayırlısını diliyorum canım benim inan çok sevindimmm
Artık teyze olmaya dahada yaklaştınızzzzbugün dr a gittim dr muayene etti bebek düşnüyoruz deyince hemen başlayın çalışmalara dedi artık her an bebişim olabilir çok mutluyummm
...canım benim umutçummmmm
mutlu haberi vermek için aradın ya bugün beni,kendimi o kadar değerli hissettim ki anlatamam sanaçok seviyorum seni ve her şeyin hayırlısını diliyorum canım benim inan çok sevindimmm
aaaaaa inanmıyoruuuuummm.
hadi hayırlısı olsun.en kısa zamanda teyzoş olmaya hazırım ben.teyzeliğe adaylığımı koyuyorum
ay ne guzel
umarim hamile haberini yakin zamanda aliriz umut
haber vermeyi unutmazsin demi
umut Rabbim hayırlısını versin canım dilerim en güzel haberlerini alırız buradan.
inşallah sağlıklı dünyalar güzeli/yakışıklısı pamuk mu pamuk cennet kokulu bebişimizin haberini alırız.pozitif düşünelim dua edelim hep birlikte hemen olsun.
nolmuş umutdeniz hamile miymiş
kuzum hemen hamilelik psikolojisine girip de sulugöz olma aman haeşinle paylaştın mı bu güzel haberi?
nolmuş umutdeniz hamile miymiş
yüzeysel olarak telefonda paylaştım şekerimo da cok sevindi...Ben zaten sulugözdüm valla hamilelikte tuzu biberi olacak galibaaa
yok kız karıştırm ortalığğı daha icraat yok faaliyete geçeceklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?