haklısınız bende karar aşamasında aynı şeyi düşünüdm
evlenince sorunlar biter mi yoksa artar mı diye
sonra ayrılmanın daha zor olacağını düşündüğüm içinde ayrıldık
sizin adınızada üzüldüm
umarım mutlu olursunuz
valla kizlar sevonun keyfini yerine getireyim sarki istermisin dedim ona gonderdim
sonra yaowwss baktim uzuluyo ona da gonderdim eee derin de istek yapti
ben napayim
ozaman bu sarki size ve burdaki herkese gelsiiiiinnn[video]<a href='http://iyimix.com/nil-karaibrahimgil/butun-kizlar-toplandik-klibi_9e6bc63eb.html' title='Nil Karaibrahimgil Bütün Kızlar Toplandık'>Nil Karaibrahimgil Bütün Kızlar Toplandık</a>[/video]
niye kimse benimle konuşmuyor
daha da gelmem davosa:92:
davos by by
keşke sizler gibi flört dönemimde yada nişanlılık dönemimde bitirseydim.
aynı çatıya girmeden, soyadını hayatıma hiç yapıştırmadan.
kızlar evlilik bitirmek daha da kötü. baba evine geri dönmek sona daha kötü.
bir daha evlenme kararı almak zor, güvenmek zor...
geçmiş olsun o yüzden. böylesi daha hayırlı emn olun.:2:
keşke sizler gibi flört dönemimde yada nişanlılık dönemimde bitirseydim.
aynı çatıya girmeden, soyadını hayatıma hiç yapıştırmadan.
kızlar evlilik bitirmek daha da kötü. baba evine geri dönmek sona daha kötü.
bir daha evlenme kararı almak zor, güvenmek zor...
geçmiş olsun o yüzden. böylesi daha hayırlı emn olun.:2:
kendinle de çelişiyorsun ayrıcaburaya söylediğin gibi davranmayacaksan ne halta katıldn
ilk başta doğru düzgün söyleseydn saygısızlık buu
şimdi soruyorum ben bu kadar hediyeyi başka bi arkadaşa yollAsaydm tepkisi ne olurdu
hç tanımadığı birinden alsa mutl olur mmuydu yoksa bmyle mi yapardıı
mütevazi değilsn bari böyle davranmahaddi beni şikayet et, sAygısız şeyy:95::95::94:
kızlarr bekleyin daha hediyeler geliyor daha yılbaşına 1 hafta varinsanların özel durumu olabilir işi vardır bebeği vardır dışarı çıkmaya zaman olmamıştır vs..
olmazsa haftaya pazartesi sevgi hediyeleri gelmeyenlerin katilini açıklasın
bizde onlara diyelim madem almıycan niye katılıyosun
guzelim istedigin sarki olsun[video]http://www.timsah.com/Mustafa-Ceceli-Elvan-Gunaydin-Eksik/q0QVrAXTx7x[/video]
digeri de [video]ttp://www.timsah.com/Petek-Dincoz-Ferhat-Gocer-Seni-sensiz-sevecegim/CTMVP4XQN6r[/video]
kız zhebani dur hele
bende hediyelere bakmaya gittim
bence gayette güzel daha ne yollıcaktın ki
karşındaki kişiyi tatmin etmediyse o da senin sorunun değil
feynan isteyerek oldu canım
tanışalı 4 seneyi geçti 2 sene flört ettik sonra 1 seneye yakın sözlü kaldık 6 aydırda nişanlıydık
ya güçlü değilimde güçlü görünmeye çalışıyorum yıkılmadım ayaktayım gibi
ama şekercik hiç açıp fotoları koymamışzhebani durrrr gitmeeeeeee
resimlerine bakıyordum hediyelerin ben çok beğendim,inan çok güzeller.
sorun sadece bumu çok üzüldüm yaa herkes elinden geldiğince sonuçta
Çok teşekkürler. Oldukça mantıklı bir karar olmus sizinki. Hakkınızda her zaman hayırlısı olsun...
ahahah güzel seçim:)
zhebani herkes kendince birşeyler beklyor. sabahtan da görüştük bunu. sanırım bizler hediye konusunda biraz beklentimizi yükseltiyoruz. ben hediyelerini iyi biliyorum. gücün buna yetmiş yada zevkin buymuş bunu almıs göndermişsin. Gerisi ile ilgilenme bence. "hasta" olduğunu bilmiyordum, çok geçmiş olsun. bu halinle bu çekilişe katılıp ilgilenmem bile yeterli bizim için. Nacizane fikrimdir...
kız zhebani dur hele
bende hediyelere bakmaya gittim
bence gayette güzel daha ne yollıcaktın ki
karşındaki kişiyi tatmin etmediyse o da senin sorunun değil
feynan isteyerek oldu canım
boşuna bakmışsn hpsini koymamışki hepsi buu değildi haksızlık
tanışalı 4 seneyi geçti 2 sene flört ettik sonra 1 seneye yakın sözlü kaldık 6 aydırda nişanlıydık
ya güçlü değilimde güçlü görünmeye çalışıyorum yıkılmadım ayaktayım gibi
ebruli çok güzel söyledin.çok haklısın.zhebani cidden burada hediyeleşmenin tek amacı dostluklar kurmaktı.maddi değil manevi anlamı önemli olan bir paylaşım yaşamak istedik.sen canını sıkma geçmiş olsun.
zhebani hediyelerin guzel canim bu gibi seylere takilma be guzelim evet uzuldun kirildin ama yapicak bisey yok canim sikma caninipaylasilan hediyeler kazanilan dostluklardan daha onemli degil unutma. ayrica gecmis olsun ne ameliyati oldun
:26:uzuldum canim
bence bu konu uyarı alır amacından çıkmaya başladı konu.
zhebani izninle buradaki son yazdiklarin hos degil benceyani alinma ama biraz ileri gitmedin mi nezaketen de olsa tesekur bile etmis sana yani bu sekilde kirmasaniz birbirinizi
zhebani izninle buradaki son yazdiklarin hos degil benceyani alinma ama biraz ileri gitmedin mi nezaketen de olsa tesekur bile etmis sana yani bu sekilde kirmasaniz birbirinizi
sağol canımcok gecmis olsun zhebani umarim tez zamanda iyilesirsin canim
allahım ne geri kafalı görgüsüz insanlar var ya hediye bu kıtlıktanmı çıktınız
zevkine hitap etmezse kaldır at muhtaç mısın
millet burda altın gümüş koycak hali yokya
ya çorap olur ya tişört ya şal ya süs eşyası yada parfüm oje vs. nedir beklentiniz nedir
bu yapılanlar çok büyük görgüsüzlükkk kırıldıysa kızın suçu ne 3 liralık şeyin lafını yapmayın
kendinizi küçültmeyin allah aşkına
neyse daha fazla konuşursam banlanırım kesin aaaaa sabahtan beri ne bu fenalık geçirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?