- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
çok güzel görünüyorlar canımEki Görüntüle 115978 Eki Görüntüle 115977
Sevgili kurbanım. :) Gerçi buralara pek uğramasan da, bunlar da yarın sana gönderilecek cicilerin. Umarım beğenirsin. .... :)
büyümeyen bebekten geldiler canım.geldikleri gün gebelik şekerimin çıktığını ögrendim:2:hala şekerlerim bana bakıyor ben onlarafirstNimbus hedıyelerını gule gule kullan canımkımden gelmıştı sana kacırmısım
alan arkadasında kesesıne bereket
Eki Görüntüle 115973 Eki Görüntüle 115972 Eki Görüntüle 115974 Eki Görüntüle 115975 Eki Görüntüle 115976
Sonunda ben de fotolarımı eklemeyi başardım:) Gecikme için büyümeyen bebekten çok özür dilerim. Pançoma, bebişimin tulumuna, kolyeme, krokan ve tofitacıma, yeniyıl süslerime, donuma:78: ve en çok da özenle hazırlanmış hediye kutuma ve güzel notlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum.
büyümeyen bebekten geldiler canım.geldikleri gün gebelik şekerimin çıktığını ögrendim:2:hala şekerlerim bana bakıyor ben onlaraama doğurana kadar beklerimde yinede kimseye yedirtmem onları
firstnumbus güle güle kullan hediyelerini çok güzellerbüyümeyen bebeğin kesesine bereket
ben tesekkur ederım cnm özur dılemene gerek yok mazeretını bılıyodum begenmene cok sevındım gule gule kullan arkadasım nıce yıllara
6,5 aylık olduk canım.aminnn inşallah sağlıkla,hayırlısıylaay dıkkat et kendıne
kac aylık hamılesın? allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
eminim seninkide çok güzel olmuştur tatlım.ama en güzeli bana gelendi benceçok güzel görünüyorlar canımbende kurbanım için böyle kutu yaptım
teşekkürler canım.daha güzelleri senin olsun tatlımfirstNimbus güle güle kullan hediyelerini çok güzelller alan arkadasın kesesine bereket..
Eki Görüntüle 115973 Eki Görüntüle 115972 Eki Görüntüle 115974 Eki Görüntüle 115975 Eki Görüntüle 115976
Sonunda ben de fotolarımı eklemeyi başardım:) Gecikme için büyümeyen bebekten çok özür dilerim. Pançoma, bebişimin tulumuna, kolyeme, krokan ve tofitacıma, yeniyıl süslerime, donuma:78: ve en çok da özenle hazırlanmış hediye kutuma ve güzel notlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum.
sağol canımmmmmmayyy harika hediyeler yaaaaaaaa :) güle güle kullan canımmmmmmmalan kişininde kesesine bereket
tatlıbadem güle güle kullan canım hediyelerini çok güzellerr fulya123 ün kesesine bereket
tatlıbadem gule gule kullan canım hedıyelerını paketlerıne bıttım ayrıca
fulya senın de kesene bereket
güle güle kullan canım.. arkadaşın kesesine bereket...
tatlıbadem güle güle kullan fulyanın da kesesine bereket
hepsi çok şeker
Fulyacım çok güzel şeyler almışsın canım kesene bereketnegüzel paketler yapmışsın süslemeler notlar falan süper tatlıbadem mutlu günlerde kullan canım cicilerini
slm canlarım hediyelerim hazır. inş yarın göndericem. bugün gönderecektim ama yarına kaldı. kurbanımın pazartesi yada salı elinde olur.
bu arada ben katilimi buldummmm. hediyelerimi hazırlıyomuş kendisinin bulduğumdan haberi yok ama ben hafiye gibi forumu didik didik edip buldum kendisini çok sevinçliyim çokkk
Kızlar merhaba...Bugün hiç giremedim nete baya karıştırmışsınız ortalığı aferin sizeeeSevocan öncelikle hediyelerini iyi günlerde kullan...Bursadan gönderdiğim için bursamız havlusuyla meşhurdur o yüzden onu gönderdim nacizane hatıra...Evimde hiç eksik etmediğim spreyimden sanada aldımm...Oğluşunada eşim kargoyu yapmadan gidip araba almış bende burdan gördüm hediyesini...İyi günlerde kullan canım...Hediye paketi not ve don yoktu haklısınız çünkü annemin mevlit günüydü koşuşturmalardan dolayı çarşıya cıkamadım alamadım özür dilerim... Yorumlardan biraz alındım açıkcası... iyi geceler herkse.
fulyacım kesene bereket cidden çok şeker şeyler almışsın,tatlı badem sende güle güle kullan tatlım
Kızlar merhaba...Bugün hiç giremedim nete baya karıştırmışsınız ortalığı aferin sizeeeSevocan öncelikle hediyelerini iyi günlerde kullan...Bursadan gönderdiğim için bursamız havlusuyla meşhurdur o yüzden onu gönderdim nacizane hatıra...Evimde hiç eksik etmediğim spreyimden sanada aldımm...Oğluşunada eşim kargoyu yapmadan gidip araba almış bende burdan gördüm hediyesini...İyi günlerde kullan canım...Hediye paketi not ve don yoktu haklısınız çünkü annemin mevlit günüydü koşuşturmalardan dolayı çarşıya cıkamadım alamadım özür dilerim... Yorumlardan biraz alındım açıkcası... iyi geceler herkse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?