- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
buralardayım canımtv falan dalmısım işte sımdı de en sevdığım dızı baslayacak sonra tekrar gelırım
senın ayagın nasıl oldu bakem
hediyelerini alanlar güle güle kullansın kızlar bende hediyelerimi tamamladım pazartesi gnderiyorum aslında dün gndermeyi düşünüyordum ama dısarı cıktık hava buzzzzz ben alıskın deilim soguga yuzum uyustu dondu konusamadım fln eldiven vardı elimde elim dondupazartesi soguk btmese bile eşimle gndercem kargoya
daha iyiyim canım yine burkuyordum az daha aynı ayağımı
tamam sen git gel buradayım bende
canım fotografları eklermisin görelim
ay nolsun ya kurbanıma hedıyelerını yolladım dun için solemıstı gıremıcenı ama bugunde yok ortada katılım desen bı msj attı sonra sustu merak edıp arıyorum cvp vermıyo sesını bıle duyamadım kımdır bılmıyorum benı kımse takmıyo yaa
canım takmaz olurmu belli etmiyordur.
Merak etme en kısa zamanda seninde hediyelerin gelir.benimde kurbanım hiç gelmedi buraya anlamıyorum inanki ben
benim de hediyelerim geldi arkadaşlaaaarr
nymphadory arkadaşım göndermiş çok beğendim hepsiniiii
kesene bereket canım çok teşekkür ederimmmmmmm :97::97:
fazla foto çekemedim kusura bakmayın
ben de inşallah birkaç güne kargomu yapıcam, çok yoğun olduğum için geciktim kurbanım senden özür diliyorum burdann
bugün yazmıştım ama sitede problem varmış sanırım mesajım yook
bende bugün hediyelerine kavuşmuş olmanın mutluluğu ile yazıyorum tekrardan
sabahtan sevgili sahibem mesaj atmıştı
akşamüstü zil çaldı tabi koşa koşa kapıya kargocunun elinden hemencik kaptım kutuyu
içeri gelip hediyelerimi açmaya başladım
önce kaya ile maya çıktı paketin içinden
sonra tüm hediye paketlerini tek tek açtım hepsi o kadar güzel ki
gerçekten çok mutlu oldum
sevgili nissan güzel notların ve hediyelerin için çok tşkr ederim
çifte sevinç oldu hem doğum günüm için hemde yeni yıl için
ben istanbuldayım kızlar valla mersinden geldim 1 sene oldu daha orda biz mont bile giymeyiz yani daha 28 kasımda geldim denize girdim gelmeden önceöyle yani burası sguk olunca dun felc oldum resmen kalında giysem etkilemio bana
öncelikle lacrimacımm çok sevindim beğenmene inşallah güzel günlerde kullanırsın
sonrasında guns_n_roses80, elfcn, esmer_sekerim, umutdeniz, nissan,fulya1234 sizlerede çok saolun kızlar daha iyileri sizlere inşallahunuttuğum yoktur inşallah :26:B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?