- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
sevocanım geçmiş olsun canm yaa iyimisin şimdisana dedim ya midem fena diyee.. yarım saat geçmedi bir istifarrr başdönmesi soğuk ter ellerim titredi.hastaneye kaldırdılar.. .iğne yedimm..dha yeni yataktan kalktım
geçmiş olsun :26::26: nolduu:44:
sana dedim ya midem fena diyee.. yarım saat geçmedi bir istifarrr başdönmesi soğuk ter ellerim titredi.hastaneye kaldırdılar.. .iğne yedimm..dha yeni yataktan kalktım
sana dedim ya midem fena diyee.. yarım saat geçmedi bir istifarrr başdönmesi soğuk ter ellerim titredi.hastaneye kaldırdılar.. .iğne yedimm..dha yeni yataktan kalktım
serseriii bugün elinde olmalıydı canım yaaa... gerçi senin memleket uzakya yarın gelebilir... azımı çoğa say iyi günlerde giyin inşallah olur kendimede aldım aynısından
serseriii bugün elinde olmalıydı canım yaaa... gerçi senin memleket uzakya yarın gelebilir... azımı çoğa say iyi günlerde giyin inşallah olur kendimede aldım aynısından
kızlarr ben kaçarr arkamdan dedikodumu yapmayın pleas... öptüm sizi az yazın yarın okuyamam..
bana ne aldın
f desem
esmerrr ; serseri eklesin beğenirsen sanada alırım ondann..sende kokoşsun resminden anladımm
demek daha almadın
de hade git küstüm
dikkat et kendine kaynana
anammmmmmmmmm beniimmmmm o beeee bennnn
ayy moralim çok bozuktu moral oldu be serserim
kız dedim yaaa sadece parça aldım diğerleri duruyo diye nerenden okuyosun deli etme beniii....
nie bozuk moralinay inş hediyeleri görünce dahada düzelir inşallah beğenirsin yalnız adresin eksikmiydi emin deilim sana özelden atayım onaylayıver
yolla canım adresi ama tam yazdım diye biliyorum,sen postaladınmı ki _? :26:
evet canım şuanda adanada imiş..2 gün içinde elinde olur dediler dün yollamıştım büyük ihtimalle yarın eline geçer
k.maraş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?