Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf morelim çok bozuk.....
bende hediyelerimi bu hafta içi yollıcam...![]()
öğretmen atamalarında yerime biri geldi canım..bir okulda da boş var ama onda da kesin değil çalışıp çalışmıcam...o boşada biri gelebir cuma günü belli olcak...bekliyorum bakalım hayırlısıneden moralin bozuk kızz..:97:
saol canım iyiyim sen nasılsın![]()
öğretmen atamalarında yerime biri geldi canım..bir okulda da boş var ama onda da kesin değil çalışıp çalışmıcam...o boşada biri gelebir cuma günü belli olcak...bekliyorum bakalım hayırlısı
bende evdeyim.artık kurbanıma hediyelerini paketleyip yollarım...
bende iyi olmaya çalışıyorum canım..hediyeleri bekliyorum
bakalım neler alınmış diye...![]()
geldim cnm beni bekliyormuşsunyaaaaaaaa kurbanı olduğum kişi lütfeeeeeen artık bana ulaş sadece 1 msj çektin kayıplara karıştın![]()
Sende mi İzmir'lisin şekerim :))
Ay bende çok yogunum her dk yazamıyorum ama çekilişe katılan arkadaşların takip etmesi lazım hiç girmeyenler varkurbanımla sohbet edemiyorum
![]()
hoşbuldukkk canımmmm :79:
nissanın hediyeleri gelmişşşşşşkızlaaaarr hedıyelerım geldııııııııı
bırazdan paylasıcam sızınle![]()
cicişlerini yolladım kuzummm dizini kır evde otur kargonu bekleee![]()
evet ıste hedıyelerım ben cok beğendım benı cok mutlu ettın guzelımozellıkle hayat defterıme yazdıgın not onu ıcıne yapıstırdım her actığımda sen gelıceksın aklıma
ha bıde mısırları yerken :90: evet katilim ''elfcn'' tekrar tesekurler canım
Eki Görüntüle 114690 Eki Görüntüle 114692 Eki Görüntüle 114693 Eki Görüntüle 114689 Eki Görüntüle 114688 Eki Görüntüle 114684 Eki Görüntüle 114687 Eki Görüntüle 114686 Eki Görüntüle 114685