- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu paketler öldürdü beni yeminedyrm çok özenle seçtim paketleri her yeri dolaştımrenkli paket bulcam diye
neyse kurbanımın hediyeleri hazır son bir parça kaldı ayyy bide ben noel baba kartı yolluyorum kurbanımaaaaaaa
çok şeker keşke katilimde bana noel babalı kart yollasa ben hiç öle kart almadım kimseden
neyse sevgi hediyelerin çok güzel amonraaa çok zevkli hatunmuş yaaa hepsi çok güzel hediyelerinin aslıhasan seninkilerde çok güzel cnm beatiful girl kesene bereket :) ve paketleride düzenli
hadi darısı benim basımaaaaaaaaaa
![]()
aslıhasan hediyelerin çok güzel güle güle kullan beatifulgirlün kesesine bereket...![]()
aslıcım hediyelerin çok güzel güle güle kullanbeatifull_girl kesene bereket canım
![]()
günaydın kızlarrrr bugün biraz daha iyiyimm ama midem çok fenaaa ağrıyorr![]()
Geçmiş olsun sevocan bu arada 2 ay önce falan bende çok miğde ağrısından hastaneye gitmiştim çok zor yürüyordum ve öğrendikki reflü başlangıcı şimdi hep ilaç kullanıyorum.
Sebebi ise iş yerinde dışardan yediğim yemekler miğdeme dokunmuş
Dikkat et canım
sağol cnmm. işyerinde olduğumuz için mecbur dışarıdan yiyoruzz![]()
kurbanım hediyelerini paketledim özel paketler yaptım senin için![]()
kurbanım gelmiyor diye yakınıyodm ama artık geliyr yaşasın![]()
sevgili yılbaşı güzelleri selamlar,,,umuyorum hepiniz iyisinizdir,,,şimdi paketim geldiiiii o kadar mutluyumki bunun cümlelerle ifadesi yokbenim güzel bebeğim melek yüzlü arkadaşım aslıhasanım sana neler söylemeliyim nasıl teşekkür etmeliyim bilmiyorum
hepsi o kadar güzelkiii çok duygulandırdın beni,,bunun yanı sıra ilginin nezaketinin burada ifadesi yok yine
herbirini tek tek fotoladım iş yerindeki yoğun işler yüzünden şimdi bunları ekleyemeyeceğim akşam herbirini sizlerle tek tek paylaşmak için sabırsızlanıyorum
tatlım tekrardan binlerce kez teşekkürler güzel yanaklarından bol bol öpüyorum
beni gerçekten çooooooooook mutlu ettin
![]()
bilmem ki sen misin acabao zaman kurbanın benim çünkü ben glyrm yeni yeni
bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:) ya ben kargoya vericemde her gün baska bi fikir aklıma geliyo o yüzden acele etmek istemiyorum:68:
hediyeler gelmeye devam ediyorrrrsevgili yılbaşı güzelleri selamlar,,,umuyorum hepiniz iyisinizdir,,,şimdi paketim geldiiiii o kadar mutluyumki bunun cümlelerle ifadesi yokbenim güzel bebeğim melek yüzlü arkadaşım aslıhasanım sana neler söylemeliyim nasıl teşekkür etmeliyim bilmiyorum
hepsi o kadar güzelkiii çok duygulandırdın beni,,bunun yanı sıra ilginin nezaketinin burada ifadesi yok yine
herbirini tek tek fotoladım iş yerindeki yoğun işler yüzünden şimdi bunları ekleyemeyeceğim akşam herbirini sizlerle tek tek paylaşmak için sabırsızlanıyorum
tatlım tekrardan binlerce kez teşekkürler güzel yanaklarından bol bol öpüyorum
beni gerçekten çooooooooook mutlu ettin
![]()
noldu ki cnm benimki normal çalışıyor:44:site yine fıttırdııı![]()