- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dun aldım hedıyelerı sadece mumlar ve sekerler kaldı yarın onlarıda aldımmı son iş paketleme ve notlar kalıcak pakete cok özenıyorum mesela dun ayakkabıcıları dolastım buyuk cızme kutusu bulmak ıcın çalıştıgım yerdedee özel el işi şeritler var onlarla bi susleme yapıcam buyuk ıhtımal öglen gonderırım kurbanımın hedıyelerını umarım begenırr cok heyecanlıyım tek uzuldugum bnm katılım olmaması ınsan bı msj atar ıpucu verır ama yok artık umudum kesıldı![]()
bende hediye paketi bulamadım güzel o kadar gezdim ama yok. Üzülme canım benim katilimdende haber yok bende umudumu kestim unuttu beni
![]()
![]()
benım yaptıgım gıbı yap bı karton kutu bul hedıyelerının sıgacagı o kutunun ustune elyaf yaa sunger yapıstır ustunude kadıfe bı kumasla kaplayabılırsın sonra ıcıne hedıyelerını yerlestır gercı ben serıtle kaplıcam yarın baya ugrasıcam anlasılan kurdelalarlada susler yapabılırım kafamda cok canlandırıyorum ama umarım ıyı olur
süpersngönder çok beğenirm
![]()
benım yaptıgım gıbı yap bı karton kutu bul hedıyelerının sıgacagı o kutunun ustune elyaf yaa sunger yapıstır ustunude kadıfe bı kumasla kaplayabılırsın sonra ıcıne hedıyelerını yerlestır gercı ben serıtle kaplıcam yarın baya ugrasıcam anlasılan kurdelalarlada susler yapabılırım kafamda cok canlandırıyorum ama umarım ıyı olur
bu ınsanlar sadce cekılış olsun dıyemı yazdırıyo adını bılmıyorumkı bende hıc heyecanı kalmıyo bole![]()
bu ınsanlar sadce cekılış olsun dıyemı yazdırıyo adını bılmıyorumkı bende hıc heyecanı kalmıyo bole![]()
kızlarrr kurbanımın hediyesini yarın kargoya veriyorummmm![]()
evet canım katılıyorum sana
bu haksızlık, yani herkes sonuçta hediye bekliyoo ee katil hiç ilgilenmezse hediye almazsa bekleyen bayan nolcak?
yaşasın hediyelerim geliyooookızlarrr kurbanımın hediyesini yarın kargoya veriyorummmm![]()
benim katilimdende ses yok bende kurbanıma mesaj atmak istiyordum ama ev numarasını vermiş
evet ya herkesin katili arıyo konuşuluyor benimkinde bi çağrı dahi yok![]()