Haydi Kocaeli bulumaya

burcuda gidecekti canim,onunlada karsilasmadiniz demek:bbo:

kimseyle karşılaşamadım, bidahakine daha iyi organize olmalıyız,
en azından birbirimizin resmini falan görmeliyiz kaydirigubbakcemile3
karşıda bi kız yalnız oturuyodu, garsona sorduttum kkdanmısınız diye :roflol:
garson da dedi ya değilse, dedim ozaman siz rezil olacaksınız :roflol:

Aa daha yeni görüyorum..Görseydim gelirdim en azından 1 saatliğine uğrardım hanımlar yaa...
Çalışıyorum ama bana fark etmez, 1 saatliğine kaçardım.
Şimdi gördüm daha tühhmirmirmirmir

:roflol::roflol::roflol:
evet dedigin gibi organize iyi olunmali. aslinda söylemislerdi ilk gelen kk diye bir kart koysun masaya diye.

herkes yakasina karanfil felan taksaydi :roflol::roflol::roflol: eski türk filimlerinde olurduya :roflol::roflol::roflol:

Aa daha yeni görüyorum..Görseydim gelirdim en azından 1 saatliğine uğrardım hanımlar yaa...
Çalışıyorum ama bana fark etmez, 1 saatliğine kaçardım.
Şimdi gördüm daha tühhmirmirmirmir

ozaman bi dahakine listede sen de varsın kaydirigubbakcemile5
ama yine gelmeyeni kovalarım valla istanbul sınırına kadar klava: :roflol:

kız kk da yazdım ama
bi kırmızı karanfilim eksikti :roflol:

Biz kendi topiğimizle buluşmaya ıstanbula bilem gideceğiz inşallah...
Ablam ve ben..Ablamda nevinırmak, oda gelir ben gelirsem :))
Hayden görüşürüz inşallah bir dahaki sefere :))

ozaman bi dahakine listede sen de varsın kaydirigubbakcemile5
ama yine gelmeyeni kovalarım valla istanbul sınırına kadar klava: :roflol:

kız kk da yazdım ama
bi kırmızı karanfilim eksikti :roflol:

:roflol::roflol: karanfil takmadin diye oldu bunlar :roflol::roflol:
burcuyu merak ettim bak simdi, giderim diyordu...belkide ani bir isi cikmistir.
ya arkadaslar, konusuyoz ediyoz ama, birbirini taniyanlar varmi burda`? bende yeni katildim sayilir yani, yeni kesfettim buralari. daha öncedende bulusmalar v.s. olmus.

kim nedir, evlimi bekarmi, coluk cocugu varmi? kisa tanitsaydi herkes kendini kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım ben de yeniyim, daha önce kimse buluştu mu bilmiyorum...
ben bekarım, izmitliyim, çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle bekarım 21.80 yaşındayım :))
ızmitte oturuyorum, çalışılıyorum :))

Topiğimiz Geleceğin Anne Adayları Kulübü.
Fanatik Kulüplerimizde.
Çocuk sahibi olmayı dört gözle bekleyen evli ablalarımın sitesi. Bende yavrucak onlarla takılıyorum.
Yani bir sürü topik var takıldığımız ve tanıdığım çok insan var ama kocaelide pek yok.

ben nisanliyim,3 ay sonra evliler kervanina katiliyorum. ve kocaeliye yerlesiyorum :) suan almanyada yasiyorum. calisiyordum fakat kisa süre önce ayrildim. 1.5 ay sonra türkiyedeyim insallah :)

Çocuk sahibi olmayı dört gözle bekleyen evli ablalarımın sitesi mi kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 benim de çok tpiğim var takıldığım, bütün kocaelilileri listeme alıyorum, bigün olacak, hepimiz görüşücez inşallah :))
kocaeli topiğine de takıl, kocaelili gördüğün herkese de söyle de tanıyalım birbirimizi yerimseniben

aaa bak bu kocaelileri listeye alma fikri cok güzelmis :) bende seni taklit etmeye karar verdim suanda :roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:

aaa bak bu kocaelileri listeye alma fikri cok güzelmis :) bende seni taklit etmeye karar verdim suanda :roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:

et et taklit et beni :))) benim aklımda bazı isimler var mesela... herkes belirlesin böyle bi liste, önce topikte kaynaşalım, sonra buluşalım, bu defa gelmeyeni hep birlikte dövelim :lepi:

insallah canim insallah
kriz bizi biraz tepetakla ettide, bide o acidan güzel gelismeler olsa kosa kosa gelecegim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ah aha inşallah, kriz hepimizi tepetaklak etti... pis kriz :mymeka:

Heheyyyyyttt bende geldiim....

Çocuk sahibi olmak için dört gözle bekleyen abla benim kız,gülmeeeeee:dilcikar:

Ben de İzmitteyim,6 senelik evliyim,çocuğum yok henüz anladığınız üzre:roflol:
27 yaşındayım,çalışmıyorum....

Yeter buka sanırım....sırnaşık şey

liste derken arkadas listesini diyorsun demi?
evet bencede kaynasmis olsa herkes, bulusma daha garanti olur.

ahh su krizzz :mymeka::mymeka:
kiz 3 ay var dügüne benimki issiz kaldi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- basbakana seslenecem, oda al anani git diyecek kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kimseden hayir yoook kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…