Haydi Kocaeli bulumaya

kızlar ben cumartesi uygunum..siz 15 te buluşursunuz ben 16 da ordayım....ya da tam 16:00 da oabilir saat....

14-16 arası dersanem varda.....ama dersanemde çarşıda zaten....

ama starbucks olmasın yaa,,keyfin daha iyi, hem türkler kazansınkaydirigubbakcemile5

o zaman tarih yer saat bu...artık değiştirmeyelim...ben daha önce buluşmaya gelen kızlara

özelden mesaj atıcam merak etmeyin....çok öpüyorummm

tamam hadi bakalım.....saat 16:00 da....kim önce giderse masaya bi tane kk yazan bir kağıt koysun pilis.....

çünkü birbirimizi tanımıyoruz henüz....öle bakınmakta pek hoş olmuyokafamçokkarıştı

gözünüz aydın hele şükür buluşacaksınız ama şansınıza hava kötüleşti belki cumartesi güzel olur hadin bakalım resim çektirmeyi unutmayın haa geç oldu buluşma ama güç olmucak herhalde neyse canım tekrarı olur artık

merhabalar...bızımde bu yıl yaz donemı tayınımız ızmıte cıkacak...bu arada hamıleyım , dogumumu ızmıtte yapacagım...yalnız ızmıtı hıc bılmıyoruz..ıyı bır hastane ve dr.tavsıyelerınızı beklıyorumm.....tesekkurler

canım bende izmirliyim buraya gelin geldim..............
şimdi sen izmirden buraya mı geliyosun............:teselli:
sen hiçmerak etme şimdiden bir tane en iyisinden arkadasın oldu bil.......
her türlü yardımcı oluruz,sen merak etme canıma.s.
bu arada İZMİRim nasıl:a015::a015:

hayırlı olsun canım, benim ablam doğum yaptı, doktor tavsiyelerimiz olur, sen bi gel de :1hug:
bu topik buluşmadan sonra kapanırsa kocaeli topiğine gel... oraya da bekleriz a.s.

merhaba benımdebambumvar ve cenebaz!!!!cok tesekkur ederım ıkınızede...canım ben ızmırlıyım ama su anda esımın gorevı nedenıyle erzurumdayız...bende burda gorev yapıyorum o sayede sanırım sende öğretmensın..bransmı canım!!!! gorusmek dılegıylee

simdiden izmite hosgeldin diyelim :) bende insallah yazin kocaeliye geliyorum.herkes icin yeni bir baslangic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…