Haydi Kocaeli bulumaya

fotoları senin görüp görmemen hakaret ediceğin anlamına gelmez ... canın sıkılıyo sanırım sataşıosun ama burası Let me see if you can! alanı deil sayın süpürge hanım ii geceler

Hemşehrilerime laf söyletmem:)
Koyu Kocaelili olarak..
Ahhh Afrika kıtasında olmayacaktım kii..
Gerçi Kocaeli başlığında da görüşemiyoruz,sık sık uğrar hal hatır sorar,güzel memleketimden haber alıp iki lafın belini kırmak isterim.. Eminim çok Kocaelili arkadaş var burada..
Sevgili süpürge iyi niyetini,espritüel yanı ile yoğurarak söylüyordur,tanıdığım kadarı ile..
Size şimdiden bol keyifli buluşmalar dilerim..

:içelim:walla ben herzamanki gibi burdayım...kararlaştırın günü saati ben gelirim.......hadi bakalım,umarım bu buluşma diğerlerine benzemez de fazla katılımı sağlayabiliriz....

hanımlar ben çok fazla kişinin katılacağını sanmıyorum çok katılımcı olsa zaten yazarlar buluşalım diye.ben bu hafta içi gündüz vea akşam farketmez müsaitim.perşembe akşamı vea gündüz buluşabiliriz ne dersiniz?

canım biz genelde cumartesi günleri buluşuyoruz 2 aydan beri.....hafta içi pek tercih edilmeyebilir yani,sen cumartesileri uygun musun?

vallahi arkadaşlar ben cumartesi buluştuğunuz sürece hiçbir buluşmaya katılamam çünkü iş yerinde benden başka kimse yok anlatabiliyormuyım şu günü değiştirseniz yada artık günlerde uzadı hafta içi akşam 6dan sonra yapsanız fenamı olur?:uhm:böyle günü sabitleyince benimle aynı durumda olanların hiçbir şansı kalmıyor zaten hiçbirzaman katılım olmuyor sayı daha 5i geçemedi günde sabitlenince bende böle kaldım işte :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…