Kocaeli üniversitesi tüp bebek yaptıranlar

ay insallahhh ilac gibi geldi suan. ilk denemeniz miydi kac tane embriyo transferi oldu dondurulmus muydu. sürecinizden bahseder misiniz tavsiyeleriniz neler. saglıcakla kucagınıza almak da nasip olsun insallah 💓
Benim yumurtam azdı 5 tane oldu 2 si döllendi 3. Gün dondurdular, emek hoca bi ay daha yumurta toplayalım dedi, 2. De aynı 5 yumurta 2 si döllendi 4. Günde dondurdular, ilk transferim 3. Günler oldu negatifti belliydi yumurtan kalitesizdi, 2. Transferim pozitif oldu ve bebeğimi kucağıma aldım, transfer sürecim doğal siklus yöntemi oldu hiç ilaç kullanmadım,

benimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünce 🥺

benimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünce 🥺
Sen bunları düşünme canım senin pozitif olur inşallah bende sadece duyunca kötü hissettim pozitif olan var mı diye merak ettim ikinci transferim olacak çünkü 🥺 bi ara Marmara bölgesinin en iyi tüp bebek bölümü diyorlardı zaten ben böyle olunca sormak istedim

Ben özge senem yücel çiçek de yaptırdım var mı Özge hocaya yaptıran acaba ? Emek hoca daha mı iyi 🥺

Ben özge senem yücel çiçek de yaptırdım var mı Özge hocaya yaptıran acaba ? Emek hoca daha mı iyi 🥺
benim opumu özge hoca yapmıstı ama transferi emek hoca yapmıyor mu ben öyle oldugunu düsünüyorum cünkü muayenelerim hep özge hocaya denk geldigi de oldu hatta en son muayenemi özge hoca yaptı transfer tarihimi emek hocayı arayıp hocam persembeye yazsam olur mu dedi öylelikle persmbe transfer oldum. hersey bi bahane aslında rabbim ne zaman ol derse

benim opumu özge hoca yapmıstı ama transferi emek hoca yapmıyor mu ben öyle oldugunu düsünüyorum cünkü muayenelerim hep özge hocaya denk geldigi de oldu hatta en son muayenemi özge hoca yaptı transfer tarihimi emek hocayı arayıp hocam persembeye yazsam olur mu dedi öylelikle persmbe transfer oldum. hersey bi bahane aslında rabbim ne zaman ol derse
Transferini emel hoca mı yaptı canım ? Ben ilk muayeneyi ücretli Özge hocada yaptırdım ondan galiba benim büyün sürecimi o takip ediyor nasip tabi ki ama işte insan üzülüyor 😔

evet transferimi emek hoca yaptı. yumurta toplamasını özge hoca yapmıstı. orasi öyle tabi üzülmemek elde değil rabbim bian önce kavusmayı nasip etsin mucizelerimize🤲🏻belirtiniz olmus muydu peki bugün sol tarafımda agrı degil de bi cekme hissi var gibi bacagıma dogru iyi mi kötü mü

Back
X