Kocaeli üniversitesi tüp bebek yaptıranlar

Ben şimdi sadece iğne mi olacağım yani bende anlamadım canım 🥺 Pazartesi giderim artık bakalım ne diyecek 😔
Canım eğer lucrin yapacaksa adetinin 2-3. günü gidiyorsun yapıyor, 1 ay sonra çağırıyor. DET protokolü böyle demişti bana ordaki hemşire. Ama doktorun uygun gördüğü başka bir protokolde de belki tedavi olaiblirsin bilemiyorum doğal siklus falan da varmış çok bilmiyorum. Ama lucrin olursan nereden bakarsan 2 ay bekleme süresi var önünde
Gerçi ben daha transfer bile olmadım ama bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışıyorum

asla belirtim yok.
A aybikk daha iyi bilir ama benim bildigim eger lucrin oluyorsaniz igneden 1 ay sonra cagiriyorlar ve rahim kalinlastirma surecine baslaniyor. Hersey uygun olursa da 15-20 gun sonra transfer.
kızlar selam, ben dondurulmus embriyo transferi oldum evet. opu olduktan ikinci adetimle gittim. lucrin depot ignesi oldum bu rahim dinlendirme oluyor yani igneyi 10 subatta oldum 10 martta kontrole cagrıldım adet olsakda olmasak da gelin demislerdi. sonra 10 martta estrofeme basladım sonra 10 gün sonra gittim transfer tarihi verildi. benim sürecim bu sekilde ilerledi pcosluyum bu arada. olumsuz transfer sonrası da ikinci adetle cagırıyolar diye biliyorum arkadasım gittiginde bunu adetten saymıyorum ikinci adetinde gel demisler. o yüzden ikinci adetinizde gidin demistim size de. cünkü opudan sonra da ikinci adette cagırıyorlar.

Ben ücretli hasta değildim tüp bebeğe randevu alıp gitmiştim kim denk gelirse o ayarladı tedavi opu transfer karışık oldu hep
Ben ilk Özge hocaya ücretli muayene randevusu almıştım ilk de para ödedik daha da ödemedik muayene için ilk de onda başladığım için sonradan da onla devam ettim

Back
X