• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Kocaeli bulumaya

sen gidemiyormusun canim bulusmaya ?

malesef 33 haftalık hamileyim ve artık ağırlaştım izmitte oturuyo olsam giderdim ama gebzedeyim gebzeden izmite gitmem zor ve arablar tıklım tıklım oluyo haftasonu çok isterdim ama malesef katılamıcam gidecek olan arkadaşlar nasıl geçtiğini felan anlatır artık bizde gitmiş kadar oluruz ne yapalım yetinmeyi bilmek lazım

malesef 33 haftalık hamileyim ve artık ağırlaştım izmitte oturuyo olsam giderdim ama gebzedeyim gebzeden izmite gitmem zor ve arablar tıklım tıklım oluyo haftasonu çok isterdim ama malesef katılamıcam gidecek olan arkadaşlar nasıl geçtiğini felan anlatır artık bizde gitmiş kadar oluruz ne yapalım yetinmeyi bilmek lazım

allah yardimcin olsun canim, ddigin gibi, artik nasil gectigini anlatirlar bizlerede

yaa kızlar benim durumum net değildi son ana kadar, bugün işe gittim çünkü....
işten erken çıkabildim, 3buçukta ordaydım, 4buçuğa kadar bekledim, kimse delmedi :sm_confused:
bidaha böyle bişey yapmaya kalkışırsak telefon falan alalım birbirimizden, çok üzüldüm :((

yaa kızlar benim durumum net değildi son ana kadar, bugün işe gittim çünkü....
işten erken çıkabildim, 3buçukta ordaydım, 4buçuğa kadar bekledim, kimse delmedi :sm_confused:
bidaha böyle bişey yapmaya kalkışırsak telefon falan alalım birbirimizden, çok üzüldüm :((

burcuda gidecekti canim,onunlada karsilasmadiniz demek:bbo:

Back