• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Kocaeli bulumaya

Heheyyyyyttt bende geldiim....

Çocuk sahibi olmak için dört gözle bekleyen abla benim kız,gülmeeeeee:dilcikar:

Ben de İzmitteyim,6 senelik evliyim,çocuğum yok henüz anladığınız üzre:roflol:
27 yaşındayım,çalışmıyorum....

Yeter buka sanırım....sırnaşık şey

hosgelldinnn a.s. bizde dedikodunu ediyorduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Heheyyyyyttt bende geldiim....

Çocuk sahibi olmak için dört gözle bekleyen abla benim kız,gülmeeeeee:dilcikar:

Ben de İzmitteyim,6 senelik evliyim,çocuğum yok henüz anladığınız üzre:roflol:
27 yaşındayım,çalışmıyorum....

Yeter buka sanırım....sırnaşık şey

hee... ilahi... hoşgeldin :)) birden ne alakası var dedim ablası kızma :))
bekar 21 yaşında körpenin dedim, ama ablası ordaymış kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla o da olur... yerimseniben
ooh tanışalım böyle böyle, sonra da buluşuruz inşallah...
bu topiğe de uğrayın kızlar, ortak bi topiğimiz olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/eller/106575-kocaeli-41-a.html

liste derken arkadas listesini diyorsun demi?
evet bencede kaynasmis olsa herkes, bulusma daha garanti olur.

ahh su krizzz :mymeka::mymeka:
kiz 3 ay var dügüne benimki issiz kaldi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- basbakana seslenecem, oda al anani git diyecek kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kimseden hayir yoook kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaş listeme de beklerim tabi... ama ben aklımdaki listeye alıyorum sizi zati delikafadulden
işte kaynaşmayı ortak topik yukardaki linkten yapalım diyorum, gelin kaynaşalım sositososito

hee... ilahi... hoşgeldin :)) birden ne alakası var dedim ablası kızma :))
bekar 21 yaşında körpenin dedim, ama ablası ordaymış kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla o da olur... yerimseniben
ooh tanışalım böyle böyle, sonra da buluşuruz inşallah...
bu topiğe de uğrayın kızlar, ortak bi topiğimiz olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/eller/106575-kocaeli-41-a.html

arkadaş listeme de beklerim tabi... ama ben aklımdaki listeye alıyorum sizi zati delikafadulden
işte kaynaşmayı ortak topik yukardaki linkten yapalım diyorum, gelin kaynaşalım sositososito

:lepi::içelim::içelim:

bende geldim trafiğe takıldım biraz geç kaldım.saat 16:20'de falan oradaydım.ben kapının girişinde sağ tarafta oturuyordum.

ben ordaydım o saatte canım, yanında biri var mıydı :uhm:
orda şüpheli kimseye rastlamadım, 2 arkadaş oturuyodu, birinin çocuğu vardı, onlardan biri miydin yoksa, tüh ya... valla üzüldüm şimdi... neyse bidahakine tel mel alalım, böyle olmiyy :1rolleyes:

bencede ii bi anlaşma yapıp öyle yola çıkalım gelmeyenleride dövelim !!!!:kızgın:

dövelim canım kaydirigubbakcemile5

yok ben eşimle geldim.eşim yanlız kalmayayım die birisi yanıma gelene kadar yanımda oturacaktı.bencede tel falan alalım böle olmuo.en azından geç kalsakta haberimiz olur bekleriz.

yok ben eşimle geldim.eşim yanlız kalmayayım die birisi yanıma gelene kadar yanımda oturacaktı.bencede tel falan alalım böle olmuo.en azından geç kalsakta haberimiz olur bekleriz.

evet canım ya... ben garsona dedim ki tek başına oturan bayan var mı ya da 2 bayan falan şüpheli görünen bi tip var mı dedim :roflol: garson da yok dedi, çıkarken o bayanlar dikkatimi çekti ama soramadım da
zaten çok komikti halim :roflol:
böyle olmuyomuş bunu anladık, kırmızı karanfil takamayacağımıza göre tel şart oldu a.s

tamam canım, ben burda olduğum sürece gelirim dediğim gibi
aslında bugün benim hatam oldu
ama aslında ben de suçsuzum, işe gittiğim için net bişey söyleyemedim...

benimdebambumvar gelicekti, fatolina gelicekti
onlardan haberin var mı ???

evet canım ya... ben garsona dedim ki tek başına oturan bayan var mı ya da 2 bayan falan şüpheli görünen bi tip var mı dedim :roflol: garson da yok dedi, çıkarken o bayanlar dikkatimi çekti ama soramadım da
zaten çok komikti halim :roflol:
böyle olmuyomuş bunu anladık, kırmızı karanfil takamayacağımıza göre tel şart oldu a.s

ya su garson meselesine cok güldüm yaa:roflol::roflol::roflol: adam kendini suc isliyormus gibi hissetmistir :roflol::roflol:

bende geldim trafiğe takıldım biraz geç kaldım.saat 16:20'de falan oradaydım.ben kapının girişinde sağ tarafta oturuyordum.

bende seni merak etmistim canim, burcu gelicem diyordu dedim ama demekki bulusamamisiniz :delphin::delphin:
neyse hayirlisi, bidahakine iyi bir organize ile olur insallah. hem karanfil takarsiniz hemde tel numaralarinizi alirsiniz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

eller yukarı, kkdan olan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun demediği kaldı garibin :roflol:

:roflol::roflol::roflol: ya bari bidahakine bir kisi gidip masa rezerve ettirsin, ve bi garsona tembih etsin, üzerinede kocaman kk yazilir, gelen kisiler garsona sordumu o garibimde belli bi masaya yönlendirir :)

mesela yakasina karanfil takin garsonun, herkes karanfilli garsona sorsun :roflol::roflol:

Back