Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora gittim. Zona olmuşum dediğim gibi. Gebelik ihtimaline karşı ilacta vermedi. Sadece krem verdi. Oglumda sucicegi çıkarabilirmis. Aynı virüs çünkü. Gebelik yoksa boşuna ilac almadim.
Neyse Allah dermansiz dert vermesin

Bende kırmızıları gördüm çok şükür yeni ayın çalışmalarını planlayabilirim artık, perşembe gunu doktora gidicem haydi Bismillah, Allahtan bi aksilik çıkmasında inşallah iğne versin ve de o günlerde müsait olalım ve değerlendirelim :) heray bişey cıkıyor illaki o günlerde ya Nasip diyorum :))))

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın, Aynen dediğin gibi Rabbim dermansız dert vermesin

Ya Allah de başla sen. Adamla tartışma aman. Nedense hep bi gergin hep bi sinirli oluyoruz

Ya Allah de başla sen. Adamla tartışma aman. Nedense hep bi gergin hep bi sinirli oluyoruz
Aynen canım önceki ay araba bozuldu yok maç vardı derken bi gununu yakalayamadık bu ayda gripti hasta yattı zaten bende istemiyordum öle geldi geçti bu ay da bişey çıkmaz inşallah bide haftasonuna geliyor inşallah misafir gelmez ya da biz bi yere gitmeyiz

Bu ay nasip etsin mevlam
İğne ne için oluyor cnm ben gittim doktora bir seneyi doldurmadan herhangi bş tedavi uygulamıyoruz dedi

Bu ay nasip etsin mevlam
İğne ne için oluyor cnm ben gittim doktora bir seneyi doldurmadan herhangi bş tedavi uygulamıyoruz dedi
Çatlatma iğnesi veriyor doktor hamile kalman için ama evet dediğin gibi 1 sene geçmeden vermiyorlar bu yüzden gittiğimde 1 sene doldu demek gerekiyor:))))

Anladım canım biraz araştırıyım ben bunu .Bu ayda olmasza gittiğimde doldu derim :)
Adetin bitiminde mi gitmem gerekiyor
Benim ve eşimin herşeyine bakıldı sorun yoktu doktor beklemeniz lazım 1 sene dolmadan bişey yapamayız dedi. Bende başka doktora gittim elimdeki tahlillerle herşeyimiz temiz ama yaklaşık 1 yıldır hamile kalamıyorum dedim iğne verdi öyle deyince :) şimdi yine öyle demeyi düşünüyorum. Adetin 3.gunu gidiyormuşsun sanırım bi kaç tahlil yapılıyormuş ve yine belli bi gununde kontrole çağırıyormuş yumurtana bakıyormuş ilaç artı iğne yazıyormuş. Bende unutmuşum baya oldu gideli tabi ilk doğumdan bu yana, başka topikten bilgi aldım süreç hakkında :)

Ne ignesi veriyor cnm anlamadim

Neden iğne kullanıyorsun

Teşekkür ederim
Ben de göz attım topiklere ams anlamadığım bişey var sadece iğne ile hamile kalınıyor mu yoksa aşılama gerekli mi

Arkadaşlar ikinci çocuk için genel sağlık muayenesinde n geçtiniz mi? Yani tedbir amacli
Yok cnm ben kontrole gitmedim en son 6 ay önce pcosmuyum diye giyim cokvsukur bisey çıkmadı değerlerimde normaldi folik asit verip gönderdiler iş bence çalışmayalardı bekliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…