- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Geçmedim canım bugun gitçem doktora kısmetse test felan ister muhtemelenArkadaşlar ikinci çocuk için genel sağlık muayenesinde n geçtiniz mi? Yani tedbir amacli
Yapısal olabilir canım, yumurtlama kanaması geçiren bile duymuştumKızlar birşey soracam. Her ay düzenli adet gören biri yumurtlama günü neden sancı ceker
Teşekkür ederim
Ben de göz attım topiklere ams anlamadığım bişey var sadece iğne ile hamile kalınıyor mu yoksa aşılama gerekli mi
Tıbbi olarak paylaştığımda anlaşılmayabilir kızlar ama kısacası yumurtanın çatlayıp döllenmesi için vucuda hormon salgılıyor, yani harekete geçip aktif kalması için onu uyandırıyorHer ay adet oluyormusunuz. Neden çatlatma iğnesi veriyor doktor
Anlıyorum İnşallah hakkınızda iyi şeyler olurTıbbi olarak paylaştığımda anlaşılmayabilir kızlar ama kısacası yumurtanın çatlayıp döllenmesi için vucuda hormon salgılıyor, yani harekete geçip aktif kalması için onu uyandırıyor
Afedersiniz cinsel ilişkide bıçak acısı gibi kasıkta ağrı bile oluyorYapısal olabilir canım, yumurtlama kanaması geçiren bile duymuştum
Canım ilişkide ağrıda oluyorsa akıntında normalden fazlaysa enfeksiyon olabilir bu durumda da gebelik olmuyor benimde geçen ay bu durumdaydım kaşıntıda vardı korunmadığım için doktor fitil verdi ve adet olunca cipro ya başla demişti.Afedersiniz cinsel ilişkide bıçak acısı gibi kasıkta ağrı bile oluyor
Kaşıntı yok ama sağ tarafta kist var demişti doktorCanım ilişkide ağrıda oluyorsa akıntında normalden fazlaysa enfeksiyon olabilir bu durumda da gebelik olmuyor benimde geçen ay bu durumdaydım kaşıntıda vardı korunmadığım için doktor fitil verdi ve adet olunca cipro ya başla demişti.
Saglık olsun canım inşallah bi dahaki ay yeni bi umut olur :)Bende kırmızı kartı gördüm kızlar.yeni bat
1 aralik listeye yazabilirsiniz.sağlik ocağina teste gittim bugün sonuç çikmadan kendileri geldi malesef.artik 3. Günü hormontestine gidibilirim.
Hepsinin cevabını kendin verdiğin için bişey diyemiyorum. Hoşgeldin o zamanGunaydiinn arkadaslaarr bendde varim bati 4 kasim olan ben gelen gidn yoko yuzden eski bat yaziyorum . Batimi yeniden bildiricem . 4.5 yasinda bir oglum var hayirli bir kardesi olsun istiyorum bat mayisti bat haziran bat temmuz..... vs. Vs. Geldik bu gune . Simdi test yapsana diyenler olucak yapttim bu sabah erkenden arkadaslar negatif yani neden olmadm olmuyirm bilmiyorum ama olsamda bu ay ovu testine baslamayi dusunuyorm
Böyle olumsuz düşünme canım olumlu ol akışına bırak vücudunu dinleme hamileysen çok normal rahim kendini haxırlıyor çünkümerhaba kizlar ya neden bilmiyorum ama icimde bir huzursuzluk var. Heran sanki allah korusun dusuk olcakmis veya kalbi bebegimin atmicakmis gibi bir his var icimde. SAdece vesvese mi bilmiyorum ama iyi hissetmiyom kendimi. Onceki hamileligimde devamli midem bulaniyordu ama simdi hala birsey yok ayrica karnim baya bir sertlesiyor nedenini bilmiyorum. Ama allahtan lekelenme falan yok
Benim bildiğim kadarıyla hamileligi zorlaştırıyor yani gebelige zor oluyorKızlar kadınlar kulubunde pek bi bilgi göremedim bilgisi olan varmı bi sormak istedim, bugünki hormon testi sonucuma göre PROLAKTİN hormonu düşük çıkmış, sizce hamile kalmaya engel mi ? Bilgisi olan varmı ?
Hooss bulduummHepsinin cevabını kendin verdiğin için bişey diyemiyorum. Hoşgeldin o zaman:)
Kızlar kadınlar kulubunde pek bi bilgi göremedim bilgisi olan varmı bi sormak istedim, bugünki hormon testi sonucuma göre PROLAKTİN hormonu düşük çıkmış, sizce hamile kalmaya engel mi ? Bilgisi olan varmı ?
Benim bildiğim kadarıyla hamileligi zorlaştırıyor yani gebelige zor oluyor
Benim bildigim kadar da zorlastiriyor canim.
İncir kürü prolaktin seviyesini yukseltmek icin yapiliyor galiba bi arastir derim