- Konu Sahibi Esra_Babies
Cok sagol cnm insallah suan sonucu bekliyorum hastanede bende cok heyecanliyim vallaAyy heyecanlandım inşallah hamilesindir dualarımız seninle canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol cnm insallah suan sonucu bekliyorum hastanede bende cok heyecanliyim vallaAyy heyecanlandım inşallah hamilesindir dualarımız seninle canım :)
Ay meraklardayım senle beraber girip girip bakıyorum sonuc varmı diye :))))Tmm cnm veririm suan hastanede sonucu bekliyorum
Rabbim hepimizi sevindirsin icindede beni insallah hayirli bir sonuc nasip etsin insallahAy meraklardayım senle beraber girip girip bakıyorum sonuc varmı diye :))))
Amin canım inşallah:)))Rabbim hepimizi sevindirsin icindede beni insallah hayirli bir sonuc nasip etsin insallah
Ben de merak ettim çıkmadimi dahaRabbim hepimizi sevindirsin icindede beni insallah hayirli bir sonuc nasip etsin insallah
Hayırlısı canım üzülme rabbim doğru zamanı bizden iyi bilirMalesef negatif
Amenna orası öyle cnm ama insan ister ister üzülüyor yaHayırlısı canım üzülme rabbim doğru zamanı bizden iyi bilir
Insallah cnm cok sagolun iyiki varsınızDaha zamanı değil demekki hemen olumsuzluğa kapılma hayırlısı bir sonraki aya inşallah
Hayirlisi canım bi dahaki aya inşallahMalesef negatif
Insallah cnmHayirlisi canım bi dahaki aya inşallah
Kaç çıktı sonucun canım artma durumu yokmuymuş bi dahaki ay hep beraber kader arkadaşlığı yapcaz birbirimize canım inşallah bol bol fikir alışverişi yapıp destek olalım birbirimize...Malesef negatif
0.01 cikti cnm yok bu sonuc artmaz bu saatten sonra rabbim sabir versin bizlereKaç çıktı sonucun canım artma durumu yokmuymuş bi dahaki ay hep beraber kader arkadaşlığı yapcaz birbirimize canım inşallah bol bol fikir alışverişi yapıp destek olalım birbirimize...
Anladım canım iki kere yaşadım bu duyguyu iki defa heyecanla verdiğim kan testim negatif çıktı0.01 cikti cnm yok bu sonuc artmaz bu saatten sonra rabbim sabir versin bizlere
Aynen cnm hayirlisi olsun her şeyinAnladım canım iki kere yaşadım bu duyguyu iki defa heyecanla verdiğim kan testim negatif çıktı
Hayırlısı buymuş demekki canım yukarda bizim için ne planlar dönüyor haberimiz yok, en iyi zamanı Rabbim bize nasip edecektir mutlaka bekleyip görcez canım...
Aynen cnm hayirlisi olsun her şeyin
Sağlık olsun canım inşallah bi dahaki ay hepimize uğurlu gelir :)Benimde kırmızılar geldi kızlar bidaki aya devammmm