Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benim bat 5 kasım yani bugun dün test yaptim malesef negatif cıktı ama yimede umut kesmiyorum bakalim eger bat gecerse yapicam bi daha test
İnşallah adet olmazsın ve hamilesindir canım, değilsende kısmet değilmiş bu ay demekki canım umutlar bi dahaki aya inşallah:)

Anam sayfa üyelerim nerde diyordum bide baktımki başka topiklerde yazışıyorlar kızlar buralarıda boş bırakmayın emi, bende cocuktan vakit bulup yazamıyorsunuz sanıyordum :))))) birbirmize destek zamanı kızlar batlar yumurtlama günleri yaklaşıyor :))) her fırsatta sayfaya yazmaya calışıyorum ama konunun aktif kalması için bi tek benim mesajım yetmiyor soru sorup farklı cevaplar almak isteyenlerde oluyordur eminim :))

Gecmis olsun canim.
Zona zordur.Insallah farkli bisydir yine de.
Aşırı uzuntu ya da streste buyuk sebeptir zonaya
Benim annem anneannem vefat edince olmuştu.
Ablam da zona olmuştu cok ağrısı olan bir hastalik rabbim şifa versin onun da igneler ilaçlar ustune geçti
cok gecmis olsun bizede haber veein doktora gidimce
Sağolun kızlar. Haber veririm gidince

Can8m ben takipteyim bütün yazılanları okuyorum:) benim bat olayı olmadığı için pek aktif olamiyorum

Bende bikac sayfa takip ediyorum ama daimi baktiklarimdan burasida :)
Benimde zamanim var ya sizlerle heyecan yapiyorum :))))))))

Can8m ben takipteyim bütün yazılanları okuyorum:) benim bat olayı olmadığı için pek aktif olamiyorum
Doğrudur canım, inşallah batın normale döner :) benim için sorun değil her yazıyı cevaplarımda dediğim başka başka cevaplarda isteyen arkadaşlar oluyordur eminim :)

Bende bikac sayfa takip ediyorum ama daimi baktiklarimdan burasida :)
Benimde zamanim var ya sizlerle heyecan yapiyorum :))))))))
Tabi kide canım bende mesela çatlatma iğnesi yumurta takibi ile ilgili sayfaları takip ediyorum tabikide herkesin ilgi duyduğu kendiyle alakalı sayfaları olabilir ben sadece burayı da unutmayın demek istedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…