- 28 Ocak 2014
- 503
- 200
- 34
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
bilemiyorun ki gecen ay hic gecikmeyen adetim 10 gunden fazla gecikmisti bu ayda oyle olursa diye endise etmiyor degilim...İnşallah vardır Cnm geç döllenme falanda cıkmaz
İnşallah adet olmazsın ve hamilesindir canım, değilsende kısmet değilmiş bu ay demekki canım umutlar bi dahaki aya inşallah:)kizlar benim bat 5 kasım yani bugun dün test yaptim malesef negatif cıktıama yimede umut kesmiyorum bakalim eger bat gecerse yapicam bi daha test
Gecmis olsun canim.
Zona zordur.Insallah farkli bisydir yine de.
Aşırı uzuntu ya da streste buyuk sebeptir zonaya
Benim annem anneannem vefat edince olmuştu.
Ablam da zona olmuştu cok ağrısı olan bir hastalik rabbim şifa versin onun da igneler ilaçlar ustune geçti
Sağolun kızlar. Haber veririm gidincecok gecmis olsun bizede haber veein doktora gidimce
Can8m ben takipteyim bütün yazılanları okuyorum:) benim bat olayı olmadığı için pek aktif olamiyorumAnam sayfa üyelerim nerde diyordum bide baktımki başka topiklerde yazışıyorlarkızlar buralarıda boş bırakmayın emi, bende cocuktan vakit bulup yazamıyorsunuz sanıyordum :))))) birbirmize destek zamanı kızlar batlar yumurtlama günleri yaklaşıyor :))) her fırsatta sayfaya yazmaya calışıyorum ama konunun aktif kalması için bi tek benim mesajım yetmiyor soru sorup farklı cevaplar almak isteyenlerde oluyordur eminim :))
Anam sayfa üyelerim nerde diyordum bide baktımki başka topiklerde yazışıyorlarkızlar buralarıda boş bırakmayın emi, bende cocuktan vakit bulup yazamıyorsunuz sanıyordum :))))) birbirmize destek zamanı kızlar batlar yumurtlama günleri yaklaşıyor :))) her fırsatta sayfaya yazmaya calışıyorum ama konunun aktif kalması için bi tek benim mesajım yetmiyor soru sorup farklı cevaplar almak isteyenlerde oluyordur eminim :))
Doğrudur canım, inşallah batın normale döner :) benim için sorun değil her yazıyı cevaplarımda dediğim başka başka cevaplarda isteyen arkadaşlar oluyordur eminim :)Can8m ben takipteyim bütün yazılanları okuyorum:) benim bat olayı olmadığı için pek aktif olamiyorum
Tabi kide canım bende mesela çatlatma iğnesi yumurta takibi ile ilgili sayfaları takip ediyorum tabikide herkesin ilgi duyduğu kendiyle alakalı sayfaları olabilir ben sadece burayı da unutmayın demek istedim :))Bende bikac sayfa takip ediyorum ama daimi baktiklarimdan burasida :)
Benimde zamanim var ya sizlerle heyecan yapiyorum :))))))))
bu ay olmadi canim adet gordum hayirlisi artikİnşallah adet olmazsın ve hamilesindir canım, değilsende kısmet değilmiş bu ay demekki canım umutlar bi dahaki aya inşallah:)
Hayırlısı olsun canımbu ay olmadi canim adet gordum hayirlisi artik
İnşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerle gel inşallah yarın :)Kizlar bugun batim ama daha birsey yok ne olur dua edin bana hamile olayim
Insallah cnm birazdan gidip hastaneye test yapacamİnşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerle gel inşallah yarın :)
senin bat ne zamanHayırlısı olsun canımİnşallah bi dahaki ay hep beraber halletcez bu işi :) şansın bol olsun canım :)
ay insallah hamilesindir .. bize haber verInsallah cnm birazdan gidip hastaneye test yapacam
Batim normal cnm ben şuanda bebek düşünmüyorum ocak ayında baslicamDoğrudur canım, inşallah batın normale döner :) benim için sorun değil her yazıyı cevaplarımda dediğim başka başka cevaplarda isteyen arkadaşlar oluyordur eminim :)
Ayy heyecanlandım inşallah hamilesindir dualarımız seninle canım :)Insallah cnm birazdan gidip hastaneye test yapacam
07 kasım canım :) ama bu ay bişey yok bi dahaki ay olcak inşallah:)senin bat ne zaman
Hım doğru sölemiştin canım hayırlısı inşallah:)Batim normal cnm ben şuanda bebek düşünmüyorum ocak ayında baslicam
Tmm cnm veririm suan hastanede sonucu bekliyorumay insallah hamilesindir .. bize haber ver